15 FACTS ABOUT ME

15 FACTS ABOUT ME

Zelf vind ik het altijd heerlijk om dit van andere te lezen/weten. Dus vandaag doe ik het zelf; 15 (!) feitjes over mij die je waarschijnlijk nog niet weet..

1 – Ik bijt nagels

Als ik gestrest ben is het niet om aan te zien. Afgekloven handjes zijn het dan. Ik bijt niet alleen mijn nagels eraf, maar ook mijn nagelriemen. Ik zou er zo zo zo graag vanaf willen komen maar het gaat automatisch. Ik heb wel eens van die gore, bittere bytex geprobeerd maar ik beet er gewoon doorheen, haha. Daarom heb ik soms pleisters om mijn vingers, zodat ik er vanaf blijf. Het helpt wel als ik acryl nagels zet, alleen vind ik dat niet mooi staan.. Keuzes, keuzes..

2 – Ik houd niet van grote groepen

Ik kan dus niet zo lekker gaan in grote groepen met mensen die ik niet super goed ken. Ik sluit me dan een beetje af, kijk de kat uit de boom en voel me totaal niet op mijn gemak. Dat heb ik eigenlijk altijd al gehad. Het liefst spreek ik ook gewoon met een vriendin af i.p.v. met een grote groep. Behalve als ik met mijn ”middelbare school vriendinnetjes” ben, maarja, die ken ik ook al 12 jaar.

3 – Ik was vroeger shop verslaafd

Iedere week ”moest” ik iets nieuws kopen. Die drang was er altijd en ging maar niet weg. Ik had 5 kleding rekken in mijn kamer staan, nog een extra kast voor kleding en nog een extra kast voor mijn schoenen. Toen ons huis afbrandde raakte ik alles kwijt, maar ook mijn shop verslaving. Sindsdien kies ik voor kwaliteit, kleding waar ik me lekker in voel en die ik over een paar jaar ook nog aan doe.

4 – Ik wilde altijd een groot gezin

Ik wilde altijd graag veel kinderen. Ik zei dit natuurlijk voor ze er überhaupt waren. Lekker naïef dat ik was, want ik dacht dat dit voor iedereen was weggelegd, kinderen krijgen. Ik weet wel beter nu natuurlijk, ook dat een groot gezin gewoon keihard werken is. Ik ben een beetje terug gekomen op mijn idee van 5 of 6 kinderen is een goed idee 😉

5 – Modellen werk

Toen ik een jaar of 14 was ben ik een aantal keer gescout als model op straat. Ik was lang (181 cm) en dun maar ook vreselijk onzeker. Uiteindelijk is er niet veel uit gekomen, ik heb wel eens wat dingetjes gedaan maar ze vonden dat ik nog iets moest afvallen en daar had ik geen zin in. Ik ging veel liever met mijn vriendinnetjes op pad in plaats van me bezig houden met afvallen en sporten.

6 – Je kunt mij wakker maken voor..

Snoep of drop. Lekker gezond he? Haha! Ik kan echt zakken drop achter elkaar op eten en dan intense buikpijn krijgen want met een prikkelbaar darm syndroom is dit niet iets wat ik lekker kan verdragen, maar soms heb ik daar ff (letterlijk en figuurlijk) schijt aan.

7 – Ik kom uit een ondernemers gezin

Mijn vader heeft een eigen sloop, renoveer en asbest saneringsbedrijf. Mijn halve familie werkt hier, waaronder mijn zussen en mijn moeder. Ik ben de enige die er niet werkt zeg maar. Mijn moeder is eigenlijk kapster, maar toen ze mij kregen (ik ben de jongste van 3 meiden) stopte ze met werken en was ze ”thuis” met ons. Ik kan me niet anders herinneren dan dat ik een zorgeloze jeugd heb gehad!

8 – Vroeger wilde ik altijd Journalist of schrijfster worden

Nog steeds eigenlijk wel, als ik alles over zou mogen en kunnen doen zou ik een opleiding Journalistiek volgen. Het heeft me altijd getrokken, toch is het ook wel grappig dat het werk wat ik nu doe best een beetje hierop lijkt.

9 – Ik voel me nog steeds ongemakkelijk als ik vlog in het openbaar

Ik vind het nog steeds een ding. Die camera overal mee naartoe nemen. Ik doe het alweer een paar weken niet en dat vind ik eigenlijk heel jammer, want ik ben er van overtuigd dat de filmpjes super leuk zijn om later terug te kijken. Ik heb ook lang getwijfeld over het feit of de kids wel of niet herkenbaar in beeld mogen komen. Voor nu voelt het voor Danny en voor mij gewoon goed zo, maar ik sluit niet uit dat dit in de toekomst wel gaat veranderen.

10 – Ik ben super dromerig en wispelturig

Ik ben echt een mega erge dromer, het is soms zelfs zo erg dat ik er in blijf hangen. Ook ben ik heel wispelturig en kan ik iedere dag iets anders willen, keuzes maken is daarom ook niet mijn sterkste punt. Danny word soms helemaal gek van mij, maarja, ik ook wel eens van hem 😉

11 – Eten

Eten is mijn aller aller aller grootste liefde. Hier geef ik ook ongeveer al mijn geld aan uit. Uiteten gaan doe ik zo vaak mogelijk. Voor mezelf kook ik ’s middags, ’s avonds en als het ff kan maak ik ook een feest van mijn ontbijt. Koken is voor mij echt ontspanning en ik volg nooit een recept, ik doe maar wat. Wel vind ik het belangrijk dat er geen pakjes en zakjes bij de te pas komen en dat het gezond is.

12 – Danny en ik hebben nooit lang ruzie

Is dus echt zo. Soms zijn we even een kwartiertje boos en schreeuwen we ff lekker tegen elkaar, maar we maken het altijd meteen weer goed. Mega saai he?! Zit gewoon niet in ons. Ik haat ruzie en hij ook. Ik vind het gewoon extreem zonde van mijn tijd. We denken ook gewoon heel vaak hetzelfde over dingen wat het voor ons dat weer heel makkelijk maakt.

13 – Huismus

Ik ben echt een huismus, altijd al geweest. Ik kan echt genieten van lekker eten thuis en dan op de bang ploffen met een serie. Ik hoef niet zo nodig heel vaak weg en dat maakt mij best een saaie doos, haha.

14 – Zweefteef

Ik ben een vis, qua sterrenbeeld dus ;P. Die staan erom bekend dat ze heel spiritueel kunnen zijn. Vroeger ging ik altijd met mijn oma mee naar allemaal van die ”spieriewierie” bijeenkomsten (zo noemde we dat). Er gebeurde altijd bizarre dingen bij mij die ik niet kon plaatsten, inmiddels kan ik er heel goed mee om gaan en zie ik het echt als een gave. Ik voel het ook altijd aan alles als ik iemand niet kan vertrouwen, mijn gevoel laat me nooit in de steek. Ik deel er verder nooit te veel over omdat het hele persoonlijke ervaringen zijn en verder ben er vooral heel nuchter onder.

15 – Ik ben een dierenvriend

Ik help een moeder eend met kleintjes gerust met oversteken en ga daarvoor midden op de weg staan om alle auto’s tegen te houden. Ik red muizen uit de bek van mijn katten en zou het liefst vrijwilligerswerk gaan doen in een asiel, wie weet ooit. Ook zou ik mega graag een hondje willen, maar met onze toekomst plannen is het misschien niet een heel slim idee, ook vind Danny het niks, helaas.

Bedankt voor het lezen. Zit er iets tussen wat je misschien niet zo snel van mij had verwacht?! Ik ben benieuwd!

Liefs, Natalie

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Hilde
    5 mei 2019 / 20:08

    Wat leuk om te lezen. Ik herken veel dingen bij mezelf 🙂 X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.