5x de leukste lente schoenen voor meisjes!

Het is April, de kinderbijslag is weer gestort en misschien ga jij dat geld (net als ik) besteden aan nieuwe schoentjes voor de kids! Voor Lola koop ik ieder seizoen nieuwe schoenen, ik houd van afwisseling en vind het gewoon een feestje om sneakers in kleine maatjes te kopen, haha, zeker in al die zoete kleurtjes! Dat is dan ook één van mijn favoriete lente momenten; een nieuwe garderobe shoppen en alle donkere kleuren in ruilen voor frisse tintjes!

De 3 belangrijkste dingen waar ik op let tijdens het shoppen van schoenen voor Lola:

 1. Zijn ze praktisch? En dan bedoel ik; kan Lola er lekker op lopen en spelen? Gaan ze makkelijk aan? Ik vind het bijvoorbeeld heel fijn wanneer schoenen klittenband hebben en ze makkelijk aan en uit kunnen. Wanneer schoenen veters hebben is het prettig als er wat rek in de schoen zit en ze niet te stijf zijn.
 2. Kan ik ze makkelijk combineren met het haar garderobe?! Het is natuurlijk wel zo handig dat wanneer we schoenen uit kiezen, ik deze goed kan combineren met Lola haar garderobe. Ik zal dus niet heel snel knal gele schoenen uitkiezen als er weinig geels in haar kastje hangt.
 3. Last but not least, hoe valt de schoen? Lola zit nu tussen maatje 21 en 22 in. Dit betekent dat ik al snel voor maat 22 kies. Soms valt een bepaald merk iets groter, daarom vind ik het juist zo belangrijk dat we ze passen en dat ik regelmatig Lola haar voeten op laat meten in een winkel.

De 5 leukste in willekeurige volgorde!

Shop de sneakers hier!
Shop de laarsjes hier!
Shop de sneakers hier!
Shop de sneakers hier!
Shop de sneakers hier!

Uiteindelijk hebben wij via de wehkamp app samen gekozen voor..

Op dit moment vind Lola alles wat roze is fantastisch en ik ben gewoon groot fan van vans. Lola blij, mama blij! Vans zitten super bij die kleintjes, zijn enorm praktisch en zien er hartstikke leuk uit! Normaal ga ik voor basic kleuren zoals zwart of wit, maar voor de lente vind ik het wel leuk om een keer voor een kleur te gaan! Ik bestelde ze dit keer ”samen” met Lola via de Wehkamp app! We bestelde de schoentjes ‘s avonds en de volgende ochtend (op zaterdag!) hadden we ze al in huis!

Welke van de 5 is jullie favoriet?! Ik ben benieuwd!

Liefs, Natalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties

 1. Mirthe
  22 april 2018

  Aaaah die VANS zijn zo leuk , maar eigenlijk allemaal haha. ga van de kinderbijslag ook shoppen!

 2. Noelle
  22 april 2018

  Ze zijn allemaal leuk!!!!! kan niet kiezen hoor