5x de leukste strandtenten van Nederland!

Ik hou van het strand, dat is jullie vast niet ontgaan als je ons volgt op Instagram. Ik ga in Nederland geregeld naar Zandvoort of Noordwijk en het leek me leuk om mijn favoriete kidsproof beach clubs met jullie te delen. Want tegenwoordig hoef je niet zo nodig meer naar Ibiza om bij een fancy tent te liggen, dat kan ik ook gewoon in ons eigen kikkerlandje!

1. Beachclub ”de branding” in Noordwijk!

Favorietje hoor! Wij zijn er heel erg vaak te vinden aangezien ik het echt onwijs leuk voor de kids vind! Het personeel is er behulpzaam en lief, niets lijkt te veel gevraagd. Vind ik persoonlijk een heel groot pluspunt, want klantvriendelijkheid in de horeca is in Nederland soms ver te zoeken. Je kunt er bedjes aan het strand huren met een parasol en windscherm, maar je kunt ook op wat luxere bedden chillen of gewoon een lekker hapje eten in de beach club! Aanrader!

2. Ubuntu in Zandvoort.

Ja, Ubuntu. <3 Eigenlijk alleen maar lof voor deze tent. Ik ga er vaak met Danny heen. Het voelt dan net alsof we op vakantie zijn. Het eten is er echt fantastisch, de sfeer die er hangt is super chill en wederom is ook hier het personeel hartstikke gezellig. Zonsondergang kijken is nergens leuker dan bij Ubuntu 🙂

3. Hippie Fish in Zandvoort

Hippie Fish is nieuw, het is van de zelfde eigenaren als Tulum Tulum (ook een mega aanrader!), de Branding en Ubuntu, die mensen doen toch echt iets goed daar. 😉 Hippie Fish is een ontzettend hip tentje waar ik laatst was voor het stokke event. Ik vind het wel altijd wat minder als iedereen het ineens op een zelfde tent heeft gemunt, maar dit is denk ik ook de nieuwigheid, het is er dus heel erg druk. Ook hier vind ik het personeel heel aardig en het eten is er lekker en vers! Ga er vooral eens naar de WC, want die komt regelrecht van een Pinterest bord vandaan, haha!

4. Bernies Beach Club in Zandvoort.

Heeeeeel fijn voor de kids wánt je hebt er een fijn zwembad! Deze beachclub heette voorheen George nr. 05, wellicht dat die naam je iets zegt. Ik vind het heel erg chill om hier heen te gaan met de kids, er is genoeg ruimte én kinderen zijn hier vooral ook heel welkom! Je kunt er relaxte bedden huren en lekker eten.

5. Republiek in Bloemendaal.

I love republiek. Heerlijke sfeer, chille mensen en vooral heel lekker eten. Ik vind de pizza’s daar fantastisch. Je kunt er fijn zitten en het is er vaak rustig. Je zit niet ”hutjemutje” bij je buurman op schoot maar het is wat ruimer opgezet. Aanradertje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Één reactie

  1. Hilde
    9 augustus 2018

    Ik houd totaal niet van dit soort stranden hihi, zo druk vaak. Doe mij maar de stranden van onze waddeneilanden, ultieme vrijheid!