5x de leukste webshops voor kids

5x de leukste webshops voor kids

Meet: Anne van Harte. Anne is een jeugdvriendin van mij, we zaten samen op de basisschool! Daarna verloren we elkaar even uit het zicht maar inmiddels hebben we weer gezellig contact. We delen dezelfde interesses en vinden dezelfde stijl leuk. Anne is moeder van Teun (1 jaar), stylist, vormgever en gaat op de blog allerlei leuke hotspots en shop tips delen!

Hoe fijn is het om op een herfstavond heerlijk online te shoppen. Kopje thee erbij en webshops afstruinen naar leuke en nieuwe dingen (om te leuke en nieuwe dingen te scoren). In deze blog stel ik jullie voor aan een aantal fijne webshops. Onderwerp: kids en gifts.

#1

Elenfhant.

Vorige maand liep ik op de Pure Markt in Amsterdam-Oost en daar kwam ik deze leuke kraam tegen. Veel verschillende producten variërend van kleding, knuffels en kleine gifts tot leuke decoratie voor de kinderkamer. Leuke merken zoals Foxrider, Maileg, Jelly Cat, Olliella, CINK en nog veel meer. De verkoper vertelde mij over de plannen om een winkel te openen in Nijmegen. Voor mij te ver om heen te rijden, vandaar deze leuke webshop!

https://www.elenfhant.com/nl/shop/

#2

Zoen voor Gust.

Hoe leuk is deze webshop. Alleen al omdat die is opgericht door twee hartsvriendinnen. De twee meiden hebben de webshop vernoemd naar hun kids, Zoen en Gust. ‘Best for your mini, picked with love’

https://www.zoenvoorgust.be

#3

Kids Department.

Hou je van te gekke printjes? Dan is dit de ideale webshop voor jou!

https://www.kidsdepartment.nl

#4

Wonder voor kids.

Minder goed voor je portemonnee maar ó zo leuk! Prachtig speelgoed en trendy kleiding, je vindt hier alles. Heel fijn is de aparte pagina, 5 december, waarop ze leuke gifts hebben geselecteerd voor pakjesavond. Of misschien wel voor in een schoen.

https://www.wonderforkids.nl

#5

Bon Bon Bleu.

Comfort, originaliteit en kwaliteit staat bij de oprichters van deze webshop voorop. ‘Bekijk de wereld door de ogen van een kind.’ Dat vindt je ook zeker terug in de webshop. Originele gifts, te gek beddengoed en ga zo maar door.

https://www.bonbonbleu.nl,

 

Veel fijne webshops op een rij. Weet jij nog een pareltje die we zeker niet mogen vergeten? Laat het ons weten! Veel shop plezier!

Liefs, Anne

 

Volg:

1 Reactie

  1. ANNELIES
    7 april 2019 / 16:44

    Elenfhant… leuk tot je de bestelling plaatst… na 7 dagen nog geen reactie of de producten verzonden worden of er een probleem is met levering… email gestuurd … bericht via messenger. Men heeft het gelezen maar geen feedback. Oppassen dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.