5x LEUKSTE SPEELGOED

5x LEUKSTE SPEELGOED

Vroeger dacht ik dat ik zo’n moeder zou worden met alleen maar houten speelgoed in huis, keurig opgeruimd in een gezellig rekje. Ha, nou dat voornemen was al snel van de baan. Inmiddels word ik knettergek van alle verschillende deuntjes en hysterische kleurtjes. Maar wat ik wel altijd doe is kijken of beide kids er mee kunnen spelen en hoelang er mee gespeeld kan worden. Ik deel mijn favoriete met jullie vandaag!

Note: bevat GEEN samenwerkingen of gesponsorde links.

1 – Regenboog + toren van Grimm’s

Dit is wél hout, ideaal voor verschillende leeftijden en leuk voor jongens en meisjes! Het blijft ook nog eens hartstikke lang mooi én het is duurzaam. Het daagt kindjes uit om te gaan bouwen en creatief te denken, het is hier thuis een hit voor beide en ik kan het je zeker aanraden.

Hier vindt je de regenboog, hier vindt je de toren.

Let op! Jonge kindjes? Haal bij de toren het bovenste laagje eraf, deze is heel klein en kunnen ze in hun mond doen!
2 – Tante Jet thee set van VTECH

Niet het allermooiste speelgoed voor in je interieur, maar deze wordt hier thuis enorm gewaardeerd door Lola. Ideaal en leuk speelgoed voor peuters! We hebben de set al een halfjaar in huis en iedere dag speelt Lola er wel mee. Het is leerzaam voor kindjes die hun taal goed aan het ontwikkelen zijn en ze kunnen goed oefenen met het benoemen van kleuren. Net zo leuk voor jongens, mijn neefje speelt er ook graag mee!

Hier vindt je de thee set.
3 – Duplo

Lekker ”old school” en erg bekend, maar ook bij ons in huis favoriet: duplo! Het geeft een rommel en het kleurt ook niet lekker in je interieur maar hé, wel leuk voor de kids en ze kunnen er vaak uren lang mee spelen!

Duplo kun je in iedere speelgoed winkel wel kopen maar je vindt het o.a. hier.4 – Puzzels van Crocodile Creek

Lola is helemaal gek van dieren én puzzels. Ik vind het ook heerlijk om te puzzelen en ik vind de varianten van Crocodile Creek echt heel leuk! Dus een mega tip voor alle mama’s en kids die er ook van houden!

Je kunt de puzzels onder andere hier vinden!

5 – Kapla

Het is super simpel maar ík (ja, ik!) kan er uren mee spelen. Torens bouwen en dan steeds heel voorzichtig een plankje er tussen uit trekken, je kent het wel, Kapla verveelt eigenlijk nooit en mag daarom zeker niet ontbreken in dit lijstje. De kids vinden het trouwens ook hartstikke leuk 😉

Ook aan de Kapla? Je kunt het hier kopen! Je bent gewaarschuwd 😉
Wat is jullie favo speelgoed?! Nog tips voor ons? Ben mega benieuwd!

Liefs, Natalie

Volg:

2 Reacties

  1. Serena
    6 februari 2019 / 10:33

    Haha ik heb heel vaak om dit artikel gevraagd volgens mij, en die thee set ga ik halen voor mijn dochter haar derde verjaardag bedankt voor de leuke tips!

  2. Lisa
    6 februari 2019 / 10:33

    Ja KAPLA FOR PRESIDENT! Net zo enthousiast als jij hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.