5x mijn favoriete kinderwagens!

5x mijn favoriete kinderwagens!

Een vraag die ik geregeld krijg; welke kinderwagens heb jij allemaal?! Ik heb er inderdaad al een hele hoop mogen uit testen, en er is natuurlijk een favoriet! Ik deel ze vandaag met jullie!

 

1 – De Stokke Xplory! Als iemand mij vraagt welke kinderwagen ik qua uiterlijk het allermooist vind, dan is het de Xplory. Vooral het allernieuwste model, wat is dat een plaatje! Ik vind het strakke design heel mooi, het zwarte onderstel (black is my happy color!) en de keuze uit 10 (!) verschillende stoffen spreekt mij heel erg aan. In gebruik is ie ook heel fijn, al zou ik er niet mee door het bos banjeren. Deze kinderwagen is ideaal voor boodschappen want; hallo grote tas á 32 liter! Wat ook heel prettig is, is dat de stokke een hoge zitting heeft. Fijn als je lang bent, zoals ik, want je kan je kindje aankijken en hoeft niet steeds te bukken. Goed, jullie horen het, ik ben enthousiast.

De Xplory is te koop vanaf 1049,- euro.

2 –  De Mutsy Nexo! Dit is een buggy voor Lola maar dankzij de adapters kan ik ook Joe zijn maxicosi op het frame klikken, handig! De Nexo is een hele luxe, kleine en mooie buggy die enorm handig in gebruik is. Je hebt hem zo in- en uit geklapt, hij rijdt me-ga soepel en ziet er hartstikke comfortabel uit (kan het helaas niet uittesten want hey, net ff 60 kilo te zwaar). Hij heeft een grote mand dus handig voor de boodschappen én je dreumes kan er ook in slapen – de wagen kan namelijk plat! Deze buggy raadt ik je aan  wanneer je een dreumes hebt en de (grote) kinderwagen te veel gesjouw vind.

De Nexo is te koop vanaf 249,- euro.

3 – Bugaboo donkey duo! Deze wagen gebruik ik op dit moment het meest. Ik ben nog steeds mega bij dat ik hem gekocht heb, vind de wagen een aanrader wanneer je twee kids onder de twee jaar hebt en er vaak op uit gaat. Je klapt hem, net als alle andere bugaboo’s onwijs makkelijk in en hij rijd soepel! Deze duo wagen kan je gemakkelijk inschuiven, dan kun je er een ruime boodschappenmand naast zetten, hoe makkelijk is dat?! Hij kost wat knaken, maar dan heb je ook wat. Overigens staat marktplaats vol met mooie tweedehandse modellen, neem daar zeker een kijkje voor je een nieuwe aanschaft!

De bugaboo donkey duo is te koop vanaf 1259.- euro.

4 – Urban Jungle Mountain buggy. Dit is er eentje die jullie misschien niet zo vaak voorbij zien komen, maar die wij wel hebben en thuis maximaal gebruiken (lees, iedere dag!) Het is misschien niet de allermooiste wagen maar écht waar, deze buggy jongens, een life saver! We gebruiken hem altijd binnen, hij kan helemaal plat en wanneer Joe moeilijk in slaap komt is een rondje wandelen met deze wagen genoeg om hem te laten slapen! Verder is dit echt een handige wagen als je veel de natuur ingaat. Hij is heel stevig, rijd soepel en is makkelijk ingebruik!

De Mountain buggy is te koop vanaf 599,- euro.

 

5 – Koelstra Limbo buggy. Deze heb ik een keer gekocht omdat het mij makkelijk leek voor vakantie’s. Om heel eerlijk te zijn valt ie mij een beetje tegen. De wagen rijd heel stroef, klapt niet heel makkelijk in en uit én kan niet helemaal plat. Ik vind deze buggy prima ”voor erbij” en tijdens vakanties, maar als ik lekker een stuk wil wandelen zou ik deze buggy niet mee nemen. Wel een groot voordeel vind ik dat wanneer je hem inklapt, hij klein van formaat is en dus makkelijk om mee te nemen!

De Limbo is te koop vanaf 99,- euro.

Ik ben benieuwd, hebben jullie een van deze wagens? Zo ja, hoe bevalt ie?! Of een andere kinderwagen die je (aanstaande) moeders aan kunt raden?!

Liefs, Natalie

 

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. Demi
  28 juni 2018 / 21:35

  Hoi Nathalie,

  Wij hebben de Mutsy nexo en onze grote man van 8 maanden ligt (of zit inmiddels!) er zelfs al regelmatig in. We zijn vorige maand op vakantie geweest en super handig want hij mocht zo mee in t vliegtuig omdat het 1 Frame is en hij bijna niks weegt! Erg blij mee!

  Groetjes!

 2. Rebecca
  28 juni 2018 / 21:44

  Onlangs via marktplaats een easywalker duo kinderwagen gekocht. Een duo wagen is ideaal met 2 kleintjes. Onze joolz met plankje gebruiken we als we niet te ver gaan wandelen.

 3. Lisette
  28 juni 2018 / 21:52

  Ik vind de Nuna Pepp buggy een aanrader. Ik ga graag erop uit met mijn 3-jarige peuter en dan is het fijn als ze af en toe nog even kan slapen. Mijn dochter is best lang en groot voor haar leeftijd en de Koelstra buggy vond ik niet fijn rijden. De Nuna buggy is lekker licht en kan ik met 1 hand besturen waardoor ik mijn andere vrij heb voor als mijn dochter aan de hand wilt lopen. Ook kan de stang omhoog, heel handig voor mijn man en ik die beide best lang zijn 🙂 De buggy is best prijzig nieuw maar op marktplaats staan er ook genoeg 🙂

 4. Lieke
  28 juni 2018 / 21:53

  Mega verwend, maar wij gebruiken een Bugaboo Cameleon voor lange wandelingen en de Bugaboo Bee ligt in de kofferbak voor de korte afstanden. Want dat is me toch een handige en luxe buggy !

 5. 28 juni 2018 / 22:07

  Ik ben zo blij dat wij de Nexo gekocht hebben! Zag ‘m vandaag in de dierentuin ook vijf keer voorbij komen en een andere mama daar vond ‘m ook al zo ideaal. Dé tip als je je kinderwagen niet meer wilt gebruiken inderdaad!

 6. Frederiquehermus
  28 juni 2018 / 23:49

  Ik zou ook zo graag de duo wagen willen.. helaas veel te prijzig voor ons..
  Maar ook blij met onze huidige all black cameleon ❤️

 7. Eva
  29 juni 2018 / 02:48

  Wij gebruiken op vakantie de Mutsy Nexo (past gewoon in onze koffer in het vliegtuig!) en thuis de bugaboo donkey weekender. De ideale combinatie om altijd een fijne kinderwagen te hebben bij elk uitstapje!

 8. Kimberley
  29 juni 2018 / 19:55

  Wij hebben hebben de bugaboo donkey, nu na ruim 2 jaar nog steeds zo super blij mee. Meiden van 2 en 4 zitten er nog regelmatig samen lekker in. Vooral met dagjes weg, vakantie of tijdens het boodschappen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.