5x wat ik het meest ga missen aan zwanger zijn..

5x wat ik het meest ga missen aan zwanger zijn..

In tegenstelling tot een hele hoop vrouwen, vind ik zwanger zijn fantastisch. Ik vind het dan ook lastig om deze periode af te sluiten en ik krijg dan ook vaak de vraag: wat ga je het meeste missen aan je zwangerschap?! Ik deel het vandaag met jullie!

 

1. Het getrappel in je buik

Ja, lekker cliché maar waar! Het getrappel in je buik, het is zo een bizar gezicht als je ineens een voetje ziet schoppen en je buik alle kanten op gaat! Hoewel Lola veel beweeglijker was dan deze baby, vond ik de eerste trapjes dit keer weer net zo bijzonder!

2. Het hebben van een buik (en deze showen!)

Tja, sommige zullen er gek van worden op instagram maar dat maakt mij niks uit, ik spam graag met mijn buik! Ik vind een zwangere buik prachtig en ook deze zwangerschap voelde ik mezelf weer heel zelfverzekerd én mooi!

3. De zwangerschapsjoker

Danny moet waarschijnlijk heel hard lachen als hij dit leest, maar hij heeft vaak geroepen tijdens deze zwangerschap: ”daar hebben we ‘m weer, de zwangerschapsjoker!” Voor wie ‘m niet begrijpt; deze zet je in wanneer je bijvoorbeeld écht heel erg nodig een milkshake van de mac moet hebben maar zelf echt veel te moe bent om hem te halen (met andere woorden; je vriend/man moet dat even regelen). Ik heb hem deze zwangerschap best wel een gebruikt, sorry Danny!

4. Ongeneerd eten

Ha! Deze is deels waar en deels ook weer niet, want het is echt niet zo dat ik mezelf de godganse dag loop vol te proppen met muffins en donuts, maar ik eet wel veel meer lekkere dingen als ik zwanger ben. Het gevolg daarvan is dan ook duidelijk te zien op de weegschaal maar dat is weer voor latere zorg..

5. Bezig zijn met de voorbereidingen voor de baby

Hoe ontzettend heerlijk is het om je bezig te houden met de babykamer, kleertjes en kleine aanpassingen in huis. Het is zo leuk om te baby shoppen en oufitjes in de kleinste maatjes te scoren. Dat ga ik dus ook missen, al die voorbereidingen..

 

De vraag of dit mijn laatste zwangerschap is, krijg ik ook vaak. Dat vind ik een lastige vraag aangezien ik nu nog zwanger ben van mijn tweede kindje. Hoe weet ik nu zo zeker dat ik nog een derde kindje zou wensen? Misschien lukt het wel helemaal niet? Of misschien vind ik het na twee kindjes wel genoeg. Gelukkig ben ik nog jong en hoeft het allemaal niet zo rap op elkaar. We hebben in ieder geval wel de wens om ooit nog een derde kindje te mogen krijgen, maar wanneer? Geen idee! Hoe zit dat bij jullie, missen jullie het zwanger zijn of vonden jullie het niet leuk en was je blij dat je er vanaf was?

Liefs, Natalie

Volg:

1 Reactie

  1. Mirthe
    12 april 2018 / 21:49

    Herkenbaar, vooral die joker hahahaha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.