6x ZOMERKLEDING SHOP TIPS VOOR KIDS

6x ZOMERKLEDING SHOP TIPS VOOR KIDS

Voor meiden vind ik het altijd heel makkelijk om te shoppen voor zomerkleertjes. Je bent snel klaar; een leuk jurkje (of 10) is zo gevonden. Voor jongens daarentegen kan ik niet heel goed slagen, waar koop je in hemelsnaam leuke jongenskleding?!

Ik heb een tijd geleden besloten om niet meer blind te shoppen. Voorheen ging ik voor gemakzucht en bestelde ik standaard een lading kleding bij de Zara. Vervolgens zat ik thuis met een berg ongedragen kleding, zo zonde! Ik probeer nu niet alleen maar te kijken naar waar kleertjes goedkoop zijn, maar vooral naar de kwaliteit en waar het gemaakt is. Voorheen kocht ik wel eens bij Primark, maar mijn moeder zei altijd al dat ze dit niet begreep, zij zei dat ik me maar eens moest gaan afvragen hoe het in hemelsnaam kan dat een bedrijf shirtjes voor 3 euro produceert. Mijn moeder had weer eens gelijk. Ik snap dat niet iedereen genoeg te besteden heeft om andere keuzes te maken, ik vind het daarom ook niet ”slecht” als je er wel koopt. De Zara en de H&M zullen dit overigens ook niet veel beter aanpakken, gok ik. Maar ik ben nog heel erg zoekende hierin dus ga hier zeker niet verkondigen dat ik nooit meer bij deze ketens ga winkelen. Ik wil vooral heel erg op mijn koopgedrag letten, niet meer super veel items kopen van flut kwaliteit maar iets meer investeren in mooie producten en dus minder kopen. Voor de kids vind ik dit lastig, die groeien overal zo snel uit. Ook gebeurde het te vaak dat ik items na 1 of 2 keer wassen weg kon gooien. Ik vroeg jullie om tips op instagram en inmiddels heb ik redelijk wat leuke shops gevonden! Ik deel ze met jullie.

Om misvattingen te voorkomen: dit artikel bevat GEEN betaalde of gesponsorde content.

De gele flamingo

De leukste dingen vond ik hier! Ik werd er een beetje hebberig van. Je kunt er ook heel goed slagen als je op zoek bent naar leuke spulletjes voor op de slaapkamers. Ze verkopen verschillende merkjes van verschillende prijsklasse, soms schrik ik namelijk wel een beetje van bepaalde prijzen. Vooral Joe heeft kleertjes vaak toch maar 3 of 4 keer aan. Om dan 50 euro voor een shirtje uit te geven vind ik een beetje te ver gaan, wat jij?!

Sproet en Sprout

De nieuwe zomercollectie is zo tof! De lila en rode tinten spreken mij heel erg aan. Ik heb nog niets besteld, wat ik opzicht al heel knap vind, maar wie weet komt dat nog. Vorig jaar heb ik wel wat dingetjes voor Lola besteld en toen viel het mij op dat de maatjes wat kleiner uitvielen. Daarom twijfel ik nu heel erg, iemand ervaring mee?!

Smallable

Heeft een mega fijne outlet waar ze het hele jaar door zomer en winterkleding aanbieden. Kreeg deze tip meerdere keren en inmiddels heb ik mijn eerste bestelling gedaan! Hele fijne tip dus.

Lou and Blue

Ik volg de shop al super lang op instagram en ik waarschuw je alvast; ze verkopen eigenlijk alleen maar toffe dingen! Op instagram haal ik een hoop inspiratie uit de setjes/flatlays die daar gepost worden, vind ik altijd leuk om te zien. Ze hebben ook een toffe winkel in Alkmaar, ben er nog nooit geweest maar mocht je in de buurt wonen; lijkt mij zeker moeite waard!

Lindex

Was ik nog niet bekend mee, maar deze tip kreeg ik super vaak doorgestuurd. Ik weet dus ook niet hoe de kwaliteit van de kleding is hier, maar het fijne prijsjes en er zitten leuke items tussen! Ik heb er nog niet besteld maar wie weet ga ik dat in de toekomst eens doen.

Orange Mayonnaise

Beetje hetzelfde verhaal als smallable, zij hebben namelijk ook een mega outlet! Echt heel veel leuke dingetjes voor mooie prijzen. Ze verkopen bijvoorbeeld items uit zomercollecties van vorig jaar voor de helft van de prijs. Fijn als je bijvoorbeeld in de winter op vakantie gaat naar de zon en toch wat leuks zoekt!

Overigens ben ik ook altijd fan van instagram sales. Leuke spulletjes overnemen van andere moeders scheelt je vaak ook een hoop geld en het is altijd goed om mooie kleertjes een tweede leven te geven. Hebben jullie nog meer leuke tips!? Ben benieuwd!

Liefs, Natalie

Volg:

5 Reacties

 1. 4 maart 2019 / 14:34

  Yes! Ga hier ff lekker tussen snuffelen. De enige tip die ik kan bedenken is Pinc sale. Een outlet in verschillende steden waar ze samples e.d. verkopen van verschillende merken. Goede kwaliteit kleertjes voor een iets fijner prijsje ;).

  • Natalie Vijfhuizen
   4 maart 2019 / 14:41

   Ah leuk! Die kende ik nog niet! Thanks voor de tip 🙂 X

 2. Anne
  4 maart 2019 / 20:23

  Leuke ideeen!
  Ik koop eigenlijk vrijwel alles bij kleertjes.com.
  Verreweg mijn favoriete site.
  Probeer tegenwoordig ook zo min mogelijk te kopen want a ze groeien er zo uit en de helft draag je vaak toch niet. Maar kleertjes.com heeft al halverwege het seizoen topsale en op een gegeven moment is het -70 procent. Allerlei leuke merken hebben ze er. Ik koop vaak broeken daar voor nog geen twee tientjes, kwalitatief beter dan h &m en ik ben eigenlijk nog goedkoper uit ook.

  Groetjes

 3. 5 maart 2019 / 17:04

  Wat een leuke tips ik kom zelf het meest bij Zara, Primark en af en toe H&M, Hema, Prenatal en Zeeman.:)
  X Robin

 4. Lina
  19 maart 2019 / 20:31

  Ter Stal.
  Hebben vaak leuke jongens kleding voor niet al te gekke prijzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.