7 DINGEN DIE IK OOIT WIL DOEN

Laatst vroeg ik op instagram wát jullie graag willen lezen op de blog, er werd massaal naar mijn bucketlist gevraagd! Deze heb ik al eens gedeeld (je vind hem hier) maar jullie vroegen ook naar mijn doelen en dromen. Uiteraard heb ik, net als ieder ander, dromen en doelen. Ik deel vandaag met jullie welke 5 dingen ik écht ooit nog eens zou willen doen.

1 – Naar de Spice Girls!

Ik was echt een groot fan van de spice girls. Ik raakte besmet door het ”spice girl virus” via mijn oudere zussen die iedere dag alle liedjes zongen en plat draaide. Hoe kon ik geen fan worden? Ik kan nog steeds alle nummers uit mijn hoofd! Enne, hele toffe fun fact; 3 juni ga ik naar een concert in Engeland van deze dames! Voor mij echt een droom die uitkomt!

2 –  Een roadtrip door Amerika met Danny en de kids

Aankomende zomer gaan wij een road trip maken door Canada, we vertrekken in Juli voor een maand! Zoveel zin in en zo bijzonder dat we dit kunnen doen met mijn ouders, zussen en alle 6 de kleinkinderen!  Ook zou ik super graag een keer een road trip inclusief grote camper maken langs de west kust van Amerika. Lijkt me fantastisch!

3 – TROUWEN!

Ik wil al een tijdje dolgraag trouwen. Het lijkt me fantastisch om zo’n dag te plannen, al zou ik het niet overdreven groot willen vieren. Het lijkt me ook heel mooi om dezelfde achternaam te mogen dragen als mijn kinderen. Danny wil wél heel groots trouwen dus hier zijn nog wel eens discussies over. Enne, dan moet ie mij eerst nog maar eens vragen.. Hij heeft al eens een poging gedaan, maar volgens hem was dat een oefening en gaat ie dat nog eens goed over doen, kom maar op.. Haha!

4 – Een goede fotografie cursus doen

Ik ben dol op fotografie, ik kan echt eindeloos weg zwijmelen op instagram accounts van fotografen. Ik vind het echt een gave als je mooie momenten op een kwetsbare, pure manier kan vastleggen. Het lijkt me daarom ook echt heel tof om ooit eens een goede camera aan te schaffen en een fotografie cursus te volgen – vooral voor de kennis over mijn camera!

5 – Alleen op vakantie

Ik zou heel erg graag een keertje alleen op vakantie willen. Zonder vriendinnen, zonder Danny, zonder kids, met niemand rekening houden behalve met jezelf. Heel erg buiten mijn comfort zone, maar het lijkt me zo gaaf! Voorlopig zie ik het echt nog niet gebeuren want ik vind het daar nu nog te vroeg voor. Maar het lijkt me heel tof om dit in de toekomst eens te gaan doen.

6 – De klok uitzetten

Dit klinkt heel gek, maar in het boek van Dennis Storm las ik dat hij een week lang zonder tijd ging leven. Het klinkt heel simpel, maar een klok is eigenlijk niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We leven letterlijk met de tijd; we maken afspraken op een bepaald tijdstippen, eten, gaan naar bed en worden wakker op bepaalde tijden. Het lijkt me daarom heel bijzonder om een keer een week de klok ”uit te schakelen” en alles op gevoel te doen. Naar bed gaan wanneer je moe bent en eten wanneer je honger hebt. Dit is alleen met kids en ons drukke leven geen optie, wie weet ook ooit in de toekomst!

7 – Emigreren

De meeste van jullie weten het al, maar ik zou graag emigreren naar een Caribisch eiland. Het is inmiddels niets nieuws meer, maar hij mag uiteraard niet ontbreken in dit lijstje!

Ik ben benieuwd, hebben jullie een specifieke droom? Of is er ooit een lang gekoesterde droom uitgekomen?

Liefs, Natalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.