7 namen die het nét niet zijn geworden..

Oh my, het is dinsdag 6 februari en ik vier een heel klein feestje in mijn eentje op de bank. Waarom? Wij hebben de naam voor baby April! Het was geen makkie dit keer. Bij Lola waren we er zo uit, noemde we haar al Lola toen ze 20 weekjes in mijn buik woonde en twijfelde geen seconde over de naam. Jongens namen vind ik gewoon een stuk lastiger. Maar we zijn eruit! ”Raise your glasses”, baby april heeft een naam. Maar welke namen zijn het dan niet geworden? 

1. Luc

Vonden wij super leuk. Geen specifieke reden waarom we deze niet zouden kiezen, behalve dat ik hem iets te simpel vond. Leuk weetje over deze naam: ik zou zo geheten hebben als ik een jongetje was geweest!

2. Otis

Vind ik leuk, nog steeds. Danny iets minder en we kregen er geen ”yay” gevoel bij. Hij viel dus af!

3. James

Vonden we alle twee een hele leuke naam! Dit vonden we al toen ik zwanger was van Lola en we het over jongens namen hadden. Het is hem niet geworden omdat ik op dit moment te veel kindjes ken die deze naam hebben gekregen.

4. Lewis

Als Lola een jongetje was geweest, had ze waarschijnlijk deze naam gekregen. Ik vind hem nog steeds zo onwijs leuk, maar Danny moest steeds denken aan de formule 1 racer (Lewis Hamilton). Geen idee wat daar erg aan is, maar hij viel dus af.

5. Phill (Phillipe)

Naam: Phillipe maar roepnaam: Phill. Vonden we alle twee heel leuk maar het past toch niet echt bij ons en zeker niet bij Lola. Hij viel dus af.

6. Wolf

Vind ik zo leuk, al zó lang. De naam kwam ik ruim twee jaar geleden tegen via een van mijn favo instagrammers (Tammy Hembrow) haar zoontje heet Wolf. Ik vond het stoer, lief en origineel. Danny vind het geen leuke naam dus hij viel af.

7. Seven

Spreek je uit als seffen, de roepnaam zou dan Sef worden. Vonden we leuk maar ook deze paste toch niet helemaal bij ons. Het is hem dus ook niet geworden..

Welke naam het dan wel is geworden? Tsja, dat maken we bekend wanneer de baby er is. Laatst hebben jullie massaal geraden onder een foto, ik verklap alvast dat hij daar niet tussen zit! Verder zeg ik niks meer en wachten we gewoon af tot april!

Welke naam vinden jullie het leukst?!

Liefs, Natalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 reacties

 1. Michelle
  6 februari 2018

  Nu ben ik nog nieuwsgieriger! Ik had wolf wel bij jullie vinden passen ook leuk bij Lola!

 2. Jessy
  6 februari 2018

  hele leuke namen vooral Lewis! Onze Zoons heten Lennon, Lewis en Miles! Moeilijk hè jongens namen. Meidennamen waren wij ook zo over uit. En toen kregen we drie jongens haha

 3. Sophie
  6 februari 2018

  Onze zoon heet Sef en wij zijn er nog steeds blij mee en er word ook leuk op gereageerd! Iemand die ik ken heeft ook een Lola en hun zoontje heet Jack, vind ik ook erg leuk bij elkaar passen! Ben benieuwd naar de naam van jullie zoon! Succes met de laatste loodjes!

 4. 7 februari 2018

  ik was eerder eruit over de jongens naam dan meisjes naam! maar uit eindelijk een meisje gekregen die Quinty heet maar als ze een jongen was had ze Bowie geheten, een naam waar ik nog steeds verliefd op ben

 5. Anne
  8 februari 2018

  Ik vind alle namen erg leuk!
  Otis iets minder…maar Wolf vind ik wel zo vreselijk…
  Een wolf is een dier….stel we hebben straks een krokodil, tijger, bij en een wolf in 1 klas zitten nee hoor ieder zijn ding en smaken verschillen nou eenmaal. Maar bij het vernoemen naar een dier heb ik echt veel moeite. Nou hoop ik niet dat t Beer ofzo geworden is want wil ook niemand beledigen.

  • Natalie Vijfhuizen
   8 februari 2018

   Haha! Ik snap je wel hoor, het is zeker geen Beer geworden. Danny dacht er namelijk precies zo over!

 6. Kris
  8 februari 2018

  Ik hou van de naam wolf! Inderdaad ook van tammy hembrow en sinds kort van Jipp Heldoorn:)

 7. 10 februari 2018

  Oke ik ga all in voor T.D. de naam zou dan Tiny Danny worden maar de roepnaam T.D.
  This must be it! I feel it! (whahahahahhahaa)