7x de beste restaurants op Aruba!

Ik krijg wekelijks heel veel vragen over Aruba; waar kun je lekker eten? Goede hotels? Kindvriendelijke hotspots? We beginnen met restaurantjes, want als echte foodlovers hebben Danny en ik bijna alle hotspots op Aruba wel uitgeprobeerd, tijd om mijn dinner-toppers met jullie te delen! 

1 – Barefoot restaurant

De naam zegt het al: met je voetjes in het zand, genieten van de zonsondergang en heerlijk eten! Deze plek bezorgd je echt het ultieme vakantie gevoel. De service vind ik daar altijd top, ze zijn kindvriendelijk en ontzettend behulpzaam!

Prijzen en info:

Barefoot is wel vrij prijzig voor Nederlandse begrippen. Je bent per persoon al snel 75 dollar kwijt aan een voor-hoofd-na diner. Wel even van te voren reserveren want het is er altijd erg druk! Meer info vind je hier.

2 – Azia lounge & restaurant

Asian lovers opgelet! Bij dit restaurant eet je, als je het mij vraagt, de beste sushi van Aruba en drink je lekkere cocktails! Je besteld kleine Aziatische gerechtjes om te delen. Je kunt binnen of buiten zitten, al raad ik je aan om voor het diner binnen een plekje te zoeken.

Prijzen en info:

Bij Azia kun je het zo gek maken als je zelf wilt omdat je kleinere gerechtjes kunt bestellen. Meer info vind je hier.

3 – The Flying fishbone

Oh, als ik hier aan denk krijg ik heimwee! Wanneer je in het Noorden van het eiland verblijft is het een stukje rijden om hier te komen (zeker een half uur) maar het is het dubbel en dwars waard! Trek ook hier naartoe niet je pumps aan maar ga voor flip flops! Je kunt met je voetjes in het water dineren en je ziet letterlijk de allermooiste vissen voorbij zwemmen! Je zit aan de open oceaan, een unieke belevenis én het eten is er heerlijk!

Prijzen en info:

Vrij prijzig maar let op; de porties zijn erg groot. Ze zijn in dit restaurant heel klantgericht, na ons royale voorgericht wilde zij ons hoofdgerecht verdelen over twee borden, wat een service hè! Dit was meer dan genoeg voor ons tweetjes. Meer info vind je hier.

4 – Tierra del Sol

Hier kun je heerlijk rustig genieten van je diner. Je kunt binnen of buiten zitten en kijkt uit over het prachtige resort. Tip: probeer de truffel pasta! Deze staat tussen de voorgerechten maar is enorm machtig, ik at hem vaak als hoofdgerecht.

Prijzen en info:

Zit tussen prijzig en betaalbaar in, sommige gerechten zijn wat aan de dure kant terwijl er ook hele betaalbare gerechten op de kaart staan. Meer info vind je hier.

5 – Screaming Eagle

Dit was echt een bijzondere belevenis! Dit restaurant ziet er aan de buitenkant misschien niet zo aantrekkelijk uit, maar van binnen is het een paleisje. Wil je een keer romantisch dineren met je lover? Dan is dit ”the place to be!” Je kunt hier namelijk dineren op een hemelbed! Het eten is echt fantastisch, net als de service.

Prijzen en info:

Prijzig, maar je betaald ook een beetje voor het totaalplaatje en het eten is echt top. Meer info vind je hier.

6 – Elements restaurant

Hier kun je terecht voor een gezond diner! De keuze is reuze en je kunt er heel mooi zitten op een terras op het strand! Ook hier zijn de porties aan de grote kant, houd daar rekening mee als je iets besteld! Let wel op: dit restaurant is adult only! Dus voor een romantische en rustige avond zonder kids moet je hier zijn.

Prijzen en info:

Betaalbaar, zeker omdat de porties zo groot zijn en je vaak geen voorgerecht hoeft te bestellen. Meer info vind je hier.

7 – Yemanja woodfire grill

Last but not least, mijn favoriet; Yemanja. Dit is echt mijn lievelings restaurant. Als echte foodie kon ik er altijd enorm naar uitkijken als we hier gingen eten; het viel namelijk nooit tegen. Voor de ultieme vakantie belevenis moet je hier niet zijn, het restaurant zit namelijk in de stad en je eet in een afgeschermde tuin. Als je echt van lekker eten houd moet je hier dus wél zijn! Let op: reserveren is noodzakelijk!

Prijzen en info:

Betaalbaar, meer info vind je hier.

Liefs, Natalie

Volgende week: 5 kindvriendelijke hotspots op Aruba!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 reacties

 1. Mariska
  11 januari 2018

  Door al jouw verhalen en foto’s hebben wij een vaknatie naar Aruba geboekt in Juni! Heel leuk deze tips, hebben we zeker wat aan! Dankjewel

 2. Sicka
  11 januari 2018

  Yes! Kom maar door met die Aruba tips (en van jullie andere reizen zou ook leuk zijn) wij hebben namelijk ook een vakantie geboekt naar Aruba na je jaloersmakende foto’s. leuk natalie!!!

 3. Chalou
  11 januari 2018

  Nathalie je vergeet nog een plekkie namelijk: Amuse, ook een echt aanrader! Ook iets duurder maar heel goed eten en relax om boven het water op een vlonder te eten! Alleen een klein min puntje niet te veel of over het muurtje heen kijken want dan zie je de vuilnisbelt van Aruba:( maar gelukkig ruik je er niks van!