7x mijn favoriete beauty & fashion producten!

We hebben het allemaal, van die dingen waar we niet zonder kunnen. Het kan een knuffel zijn, een lipstick of chocola (ook heel logisch). Ik deel, na veel vragen, vandaag mijn favorietjes op het gebied van beauty en fashion!

1. Babyliss föhn borstel. Ja, daar hebben we ‘m dé föhn. Ik krijg er mega veel vragen over, ik gebruik ‘m zelf al zeker 4/5 jaar en kan echt niet zonder! Tutorial hebben jullie nog van me te goed, maar man, wat is dat awkward! Shop de föhn hier.

p.s As woensdag 24 Januari om 14.00 uur staat er een nieuwe video online waarin ik een ”soort van haartutorial” laat zien. Abonneer je hier alvast zodat je de video niet mist.

2. Moroccanoil Treatment. Gebruik ik ook al jaren! Ruikt lekker, helpt tegen een pluizige bos, je haar word er niet vet van en het geeft een prachtige glans. Ik kan niet zonder en gebruik deze olie om de dag! Shop de olie hier.

3. L’Oreal Paris Infallible. Ook al heel lang favoriet! Dit is mijn herfst/winter kleurtje, in de zomer draag ik een peachy tint. Hij blijft super lang zitten en geeft niet af, daarnaast dekt ie mooi en plakt niet. Dit is echt een topper, ik heb er een stuk of 5 van zodat ik nooit misgrijp, haha. Shop de lipstick hier.

4. Violet hamden, golden beauty. Ik hou niet van grote, grove horloges, daarom ben ik zo blij met deze! Hij is fijn, je kunt hem makkelijk stellen naar de maat van je pols, heeft een prachtig design en een mooie prijs! Ik heb hem altijd om want hij past eigenlijk bij iedere outfit. Je shopt mijn favo horloge hier.

5. Dr. Martens. Lievelings schoenen! Ik hou van stoere boots en deze zitten ook nog eens heel leuk. Zomers kun je deze stappers ook prima aan onder een leuk jurkje. Die van mij zijn ”all black” en je shopt ze hier!

6. Rituals creamy foam. Heerlijke gel waardoor je gezicht in 1 keer schoon is! Gewoon, met een beetje water poets je makkelijk en snel aan het eind van de dag je make-up van je gezicht. Gebruik ik ook al ja-ren, never chance a winning team ;). Je shopt ‘m hier! 

7. Last, but not least, mijn Louis Vuitton tas. Ik wilde die tas zo graag, maar toen ik hem kreeg was ik bang dat ik hem weinig zou gaan gebruiken. Het tegendeel bleek waar te zijn, want ik gebruik hem iedere dag. Het is een klein maar fijn formaat waar altijd precies alles in past wat ik nodig heb! Niet bepaald iets wat je zomaar koopt, maar mocht je willen weten welke ik bedoel; je shopt ‘m hier.

Liefs, Natalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 reacties

 1. Loes
  21 januari 2018

  Hahaha aaaah eindelijk deze lang verwachtte blog. DANK! ik ga die borstel direct bestellen en ik wil dat horloge eigenlijk ook wel. Beeldschoon!

  • Natalie Vijfhuizen
   21 januari 2018

   Yaaaay! En horloge, doen! Hij is zo fijn en ze zijn te bestellen in super veel kleuren, past bij iedere outfit! X

 2. Michelle
  21 januari 2018

  Hej Natalie zou je vaker van dit soort blogs willen delen? Ik vind namelijk dat je er altijd heel natuurlijk uit ziet en dat haar van jou, niet normaal. kijk enorm uit naar de tutorial fijne zondag!

  • Natalie Vijfhuizen
   21 januari 2018

   Jazeker, leuk juist! Dankjewel en jij ook een fijne zondag! X

 3. Sennett
  22 januari 2018

  Super leuk om te zien wat je favorieten zijn! Mogen zeker vaker gedeeld worden ;-).. goede inspiratie. Horloge schreeuwt mijn naam haha ;-).. staat alwel tijdje op mn lijstje

 4. Jessy
  24 januari 2018

  Waar blijft die haar tutorial . zo benieuwd! Haha