Als baby April een meisje was, dan heette zij..

Als baby April een meisje zou zijn geweest, hoe zou ze dan geheten hebben? Die vraag krijg ik best vaak. Een hele leuke vraag, want wij hadden al een rijtje met meisjes namen klaar staan!

Babynamen voor meisjes vind ik zo veel makkelijker dan voor een jongetje. Toen we erachter kwamen dat ik zwanger was, wisten we al meteen welke naam ons meisje zou krijgen. Ik verklap onze top 5 en de naam die we uiteindelijk hadden gekozen onder het mom van; ”wanneer er ooit een derde komt en het een meisje is, vinden we vast weer andere namen leuk.” Dus, als baby April een meisje was, dan heette zij..

 • Coco (mijn favoriet!)
 • Rosie (vind ik nog steeds zooo een lieve, stoere naam!)
 • Sam(my) (vond ik al leuk toen ik zwanger was van Lola, Danny helaas iets minder..)
 • Lexxie (vind ik nog steeds heel leuk, Danny iets minder)
 • Chloë (Danny zijn favoriet, ik hoor hem iets te vaak de laatste tijd, maar hij blijft leuk!)

Uiteindelijk zou zij hoogstwaarschijnlijk de naam Charlie James hebben gekregen. Een stoere naam die wij goed bij Lola vonden passen. James als tweede naam, omdat ik dit juist voor meiden een hele toffe naam vind, omdat Danny zijn zusje Jaimy heet en wij daar een hele goede band mee hebben. We zouden het leuk vinden om haar dan te vernoemen naar haar tante!

Ik ben benieuwd welke naam jullie het leukst vinden!

Liefs, Natalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 reacties

 1. Romée
  11 maart 2018

  Allemaal super leuke namen! Mijn favoriet is toch Coco

 2. Avalon
  11 maart 2018

  Opzeker Charlie!!
  Stond ook zoooo hoog op mijn lijst!
  Maar dan wel charlotte, roepnaam Charlie..
  Maar helaas die vaders hebben ook zeggenschap!

 3. Jennifer
  11 maart 2018

  Toffe namen! Mijn dochter heet Lexi, dus dikke favoriet! Haha.

 4. Sanne
  11 maart 2018

  Wat grappig dat bij jullie de meisjesnamen al klaar stonden. Zo was het bij ons voor de jongensnamen. En over een meisjesnaam konden we het niet eens worden haha. Ik vind Chloë erg leuk!

 5. Maaike
  11 maart 2018

  Wat Leuk, wij hebben een dochter van bijna 4 die heet Lola en haar beste vriendinnetje ( ook haar buurmeisje en net zo oud) heet Charlie. vind het altijd erg leuk als ik hun namen samen roep, Charlie en Lola!

 6. Marloes
  11 maart 2018

  Ik wil echt Sam voor een meisje!!! Dus zeker mijn favo… en Charlie vind ik ook super leuk alleen zo heet het hondje van Mn vriendin dus is dan een beetje gek Haha.

 7. Chantal
  11 maart 2018

  Wat grappig mijn dochter heet Lexie, de e erachter gedaan omdat we dat wat mooier vonden en als 2de staat op mijn lijstje Chloe als we ooit nogmaals gezegend zijn met nog een zwangerschap en het een meisje word. Ben erg benieuwd over een aantal weekjes hoe baby april dan wel heet. Succes met de laatste loodjes en straks je gezinnetje van vier!

 8. Karen
  11 maart 2018

  Leuk die Engelse/Amerikaanse namen! Charlie en Rosie zijn mijn favorieten! Zo benieuwd naar de naam van baby April (vind ik trouwens ook een prachtige naam voor een meisje!) X Karen

 9. Joscelyn
  12 maart 2018

  Super mooie top 5! Leuk dat je Rosie op 2 hebt staan, zo heet onze dochter en je hoort het bijna nooit. Ben nu wel heel benieuwd hoe baby april gaat heten!

 10. Anna
  12 maart 2018

  Allemaal super leuke namen.
  Behalve Chloe. Vreselijk ordi (sorry sorry sorry en ook sorry Danny) vooral omdat ik het associeer met de Kardashians. Nooit je kind naar 1 van hun vernoemen.
  Die andere namen zijn echt super leuk. Goede smaak!!!