Ask me everything

Ask me everything

Via instagram deed ik dit weekend weer een ”vraag-me-allesje” omdat ik mijn inspiratie een beetje kwijt was wat betreft leuke artikelen. Ik kreeg super veel leuke vragen en suggesties, thanks allemaal! Ik beantwoord hier nog het gros van alle vragen omdat ik daar zaterdag niet zoveel tijd voor had.

Hoe oud zijn de kids? Hoe oud was je toen je ze kreeg en hoe oud ben je zelf?

Lola is 2,5 jaar. Ik was zwanger op mijn 21e en beviel van haar op mijn 22e. Joe wordt volgende maand 1 jaar (huilt zachtjes) ik raakte zwanger op mijn 23e en beviel op mijn 24e, ik ben vorige maand 25 geworden!

Wat waren jouw kinderdromen?

Vond ik zo’n leuke vraag! Ik wilde eigenlijk altijd al jong moeder worden, was altijd met mijn poppen in de weer! Mijn moeder kreeg haar eerste kind op haar 20e. Dat vond ik wel erg vroeg, maar ik 22 leek mij een mooie leeftijd (look at me now!) Als kind zijnde was ik mij er totaal niet van bewust dat het niet voor iedereen is weggelegd om kindjes te mogen/kunnen krijgen. Daarnaast wilde ik heel graag journalist en schrijfster worden. Ik schreef altijd zelf boekjes, heb er denk wel tientallen geschreven over de meest uiteenlopende onderwerpen, ook was ik altijd boeken aan het lezen. Op maandag ging ik naar de bibliotheek bus, haalde ik een stapel boeken welke ik donderdag weer terug bracht omdat ik ze alweer uit had en ging voor een nieuwe lading. Een boek schrijven is overigens nog steeds éen van mijn grootste dromen! Wie weet, gaat het ooit gebeuren..

Ben je gegroeid als mens nu Danny weg is?

Nog zo’n mooie vraag! Danny en ik hadden het hier van de week toevallig nog over. Het is natuurlijk allesbehalve leuk om zo’n lange tijd niet bij elkaar te zijn, maar het was voor ons wel echt nodig. Wij zijn inmiddels gewend geraakt aan korte periodes ”zonder elkaar” en het brengt ook hele mooie dingen met zich mee. Soms kun je in een sleur zitten, door je werk, de kinderen en alle (sociale) verplichtingen. Als je dan een tijdje zonder elkaar bent, realiseer je je hoe fijn en leuk je het samen hebt, ga je elkaar missen en ben je weer zo verliefd als een puber wanneer je elkaar weer ziet. Daarnaast was ik de laatste tijd het vertrouwen in mezelf en mijn kunnen een beetje kwijt, ik heb mezelf de afgelopen weken echt ontzettend verbaasd. Het ging zo goed, beter dan ik van te voren had verwacht en daar ben ik hartstikke trots op. Ik ben dus zelfverzekerder geworden door deze periode!

Welke eigenschappen hoop dat je dat Lola en Joe NIET van jou en Danny overnemen?

Van mij: ik hoop dat ze minder chaotisch zullen zijn, dat ben ik namelijk en is niet altijd handig. Daarnaast kan ik soms weinig ruggengraat hebben, ik wil mijn kindjes leren om voor zichzelf op te komen en sterk in hun schoenen te staan.

Van Danny: Dan kan soms een beetje egoïstisch zijn en perfectionistisch. Dat laatste brengt ook veel mooie dingen met zich mee, maar je kan er zelf soms last van hebben. Alles perfect willen doen kan niet, dat is iets wat ik Lola en Joe graag mee wil geven.

Hoe zorg je ervoor dat je zelfverzekerd en positief blijft over jezelf en je lijf?

Mooie vraag ook, want dit is absoluut niet altijd zo geweest. Ik ben mijn hele leven lang onzeker geweest over mijn lange benen en dunne lijf, ook had ik geen borsten. Ik werd hiermee gepest, ze noemde mij het ”slangenmens” en dat vond ik vreselijk. Ik wilde niets liever dan twee koppen kleiner zijn, een maatje groter hebben en een cup D om mee te pronken.

Die onzekerheid is langzaam weggegaan, sinds ik moeder ben kan ik me er eigenlijk helemaal niet meer zo druk om maken. Nu ben ik juist super trots op mijn lange benen, het hebben van weinig borsten vind ik ook niet zo’n ding meer. Tijdens de zwangerschap van Lola kwam ik maar 9 kilo aan, die waren er drie weken ná de bevalling alweer af. Sterker nog, ik viel nog 7 hele kilo’s extra af. Ik was extreem dun en wéer rete onzeker omdat iedereen dacht dat ik niets at, wat absoluut niet waar was. Toen ik zwanger raakte van Joe kwam ik al snel heel veel aan. In totaal kwam ik 20+ kilo aan (na de 20 kilo ben ik gestopt met tellen ;)). Nu een jaar na deze zwangerschap, sleep ik nog 10 kilo’s mee, en ik denk dat ik ze hou! Ik vind die fluff wel prima, ik heb eindelijk een partij billen en mijn borsten zijn hangende erwtjes waar ik niet wakker om kan liggen. Als ik het ooit heel erg ga vinden, laat ik er iets aan doen maar voor nu vind ik het allemaal helemaal prima zo. Ik heb geleerd dat het nooit goed is, je wilt altijd dát hebben wat je niet bezit, zo is dat ook met lichamen. Als je zelf comfortabel bent in met hoe je eruit ziet, dan is dat toch helemaal top!? Laat je door niemand vertellen dat je te dik of te dun bent – want wie bepaalt wat de standaard is?

Verder weet ik van mezelf dat ik een goed mens ben met een geweten, ik zou nooit iemand opzettelijk pijn doen en bij mij is het glas (meestal) halfvol!

Gaan jullie nog trouwen? En ben je al aan het voorbereiden?

Ja! Wij gaan zeker trouwen, wanneer hou ik nog even in ’t midden, dat hangt van een aantal dingen af waar ik jullie hopelijk binnenkort meer over kan gaan vertellen. Klinkt allemaal spannender dan ’t is, maar ik wil nog geen dingen gaan roepen waar ik 100% zeker over ben!

Willen jullie nog een derde baby als het jullie gegeven is?

Pfoe, haha. De ene dag denk ik: Ja! Let’s go! Het is toch al een gekkenhuis hier dus kom maar op! De volgende dag na een slechte nacht denk ik: ik overleef het amper met twee, dus een derde lijkt me geen goed idee, haha. Ik heb alleen anderhalve maand geleden een operatie gehad aan mijn baarmoeder waardoor zwanger worden voor ons niet meer vanzelfsprekend is, helaas. Danny wil wel heel graag een derde kindje en ik heb ergens ook wel het gevoel dat het wel komt, maar wanneer? Geen idee, eerst maar eens zien of het überhaupt nog lukt.

Bedankt voor het lezen! Hopelijk heb ik de meeste vragen zo goed beantwoord, mocht je verder nog vragen hebben, laat het mij vooral weten!

Liefs, Natalie


Volg:

2 Reacties

  1. 11 maart 2019 / 15:07

    Zo leuk om te lezen! En zoveel dingen zijn stiekem herkenbaar. Succes nog ff met de laatste loodjes alleen.

  2. Lieuwke
    11 maart 2019 / 23:49

    Je bent zo leuk en een eerlijk en lieve meid! Heerlijk om je blogs te lezen en je vlogs te kijken! Succes nog even zonder je man! Voor je het weet is hij weer thuis 🙂 Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.