De 3 babynamen waar wij tussen twijfelde..

Dat Joe Joe heet, is eigenlijk een klein wonder. Want mijn hemel, wat was het dit keer een zoektocht om tot de naam te komen. We hebben dan ook geregeld de naam veranderd. Tot week 39 zou Joe nog een andere naam hebben gekregen! Ik deel vandaag tussen welke namen wij dan steeds twijfelde..

1. Frankie Joe – Frankie Lewis – Frankie Christiaan – Frankie leek eigenlijk heel lang de naam te gaan worden. Ik was echt weg van de naam Frankie, ik vond hem zo grappig, stoer en origineel. Danny vond het eerst helemaal niets maar was later ook om, dit zou hem helemaal gaan worden. Tot we na een paar weken toch wat minder enthousiast werden; we vonden de naam misschien toch net een beetje te ”gek”.

2. Joe Christian – we vonden de naam Joe eigenlijk al leuk vanaf het begin, het was wel duidelijk dat dit hoe dan ook terug moest gaan komen in de naam. Maar we twijfelde opnieuw, want is ie niet wat te simpel of te kort? Het leek ons mooi om Joe naar mijn vader te vernoemen dus bedachten we Christian als tweede naam. Dit was voor korte duur want we vonden het beide nu echt een ”oude opa” naam worden. Het speelse was er vanaf en dus viel ook deze naam af..

3. Ace – een naam die ik eigenlijk al heel erg lang leuk vond. Danny ook, maar omdat ie niet heel standaard is waren we bang dat mensen hem niet begrepen of konden uitspreken. Inprincipe vind ik niet dat je een naam daar vanaf moet laten hangen maar we kregen er ook niet een ”yaaay” gevoel bij. Zo viel Ace dus ook weer af..

Uiteindelijk werd het dus Joe, iets waar ik nog geen dag spijt van heb gehad. Het past zo onwijs goed bij hem (ook zoiets wat je pas na de bevalling weet) en we krijgen er super veel positieve reacties op. Bijna niemand had zo’n naam bij ons verwacht. Zoals ik al eerder vertelde kwamen wij op de naam toen we in New York waren bij Joe en the Juice, we maakte daar een polaroid met Lola en werden verliefd op de naam..

Liefs, Natalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

  1. Fem
    15 mei 2018

    Goed keus 😉 wij hebben ook nog geen dag spijt gehad van de naam Joe. Onze tweede zoon heet Ray. Ook lekker kort, stoer en niet te standaard!

  2. Marieke
    15 mei 2018

    Leuk! Ik vind ace ook een toffe naam, en Joe spreek je toch uit als Djo? X