De babykamer roomtour!

Ein-de-lijk, daar is ie dan! De babykamer room tour van onze lente baby! Ik ben inmiddels bijna 38 weken zwanger en dus vond ik het wel tijd om jullie het kamertje te laten zien. De roomtour die je hier ziet is de versie in (ongefilterde) foto’s! Ik vertel je in dit artikel direct waar je alles kunt shoppen, dit is GEEN #ad of #spon want ik heb alles gewoon zelf gekocht! 

We ruilde de kamertjes om, dit was voorheen Lola’s kamertje maar we vonden het niet mooi passen bij haar witte meubeltjes. Daarom kozen we dit keer voor zwarte en donker accenten, ik vind hem nu veel leuker geworden! Een stoere, coole jongens kamer. Al vind ik dat dit ook pri-ma voor een meisje kan! Kijk gezellig mee, onderaan de blog deel ik alle linkjes en een mega leuke winactie!

 • Het behang is van de Praxis en shop je hier.
 • Het ledikantje is van coming kids en shop je hier.
 • Het kleding rekje kocht ik via marktplaats, danny schilderde deze zelf zwart dus hier kan ik jullie helaas niet bij helpen, al denk ik dat je dit heel makkelijk zelf kunt maken of google het even!
 • Het aapje wat aan het rekje hangt, kun je hier kopen!
 • Het kleedje is van doing goods en ik ben er verliefd op! Je kunt hem hier kopen.
 • De commode is een hele standaard variant van de Ikea. Je kunt hem hier kopen.
 • Het rekje met wieltjes naast de commode is super handig, gekocht bij Ikea.
 • De fantastische velvet groene stoel is van WOOD en heb ik gekocht bij Eyoba.
 • Het zwarte tafeltje heb ik gekocht bij kwantum.
 • De mandjes in de kamer, inclusief de zak met vogeltjes en die twee op de commode, heb ik gekocht bij Xenos.
 • De poster aan de muur met de dieren erop komt van de Xenos.
 • Verschoon kussen hoes is van Jollein en shop je hier.
 • De ronde spiegel is van Xenos, deze is helaas uitverkocht.

Enne, hoe leuk is het dat ik ook nog iets voor jullie heb.. Ik mag namelijk een cadeaubon t.w.v. 50 EURO weggeven van een van mijn favoriete online winkels: EYOBA! Ik kocht de donkergroene velvet stoel daar en nog meer leuke dingen voor in huis, mocht je kans willen maken op de cadeaubon dan kun je meedoen door te reageren op de volgende vraag: wat ontbreekt er nog in jouw huis?! Laat het mij weten in een reactie onder deze blogpost! Succes!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje in de babykamer te krijgen, mocht je verder nog vragen hebben over het kamertje, stel ze gerust! 

Veel liefs, Natalie

Alle foto’s zijn gemaakt door Angèlica Karsten van www.leefblog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

38 reacties

 1. Nienke
  21 maart 2018

  Je hebt een prachtig mooie kamer voor je zoon gemaakt. Super!

 2. Sabine
  21 maart 2018

  Wat een super leuke hippe kamer voor jullie zoontje echt heel stoer.
  Als ik de kadobon zou winnen, zou ik er leuke spulletjes voor me oudste dochter voor haar slaapkamer kopen, zij gaat aankomend schooljaar voor het eerst naar de middelbare school en Daar hoort een nieuwe levensfase bij en alle roze spullen gaan nu weg en word een hippe meidenkamer dus een kadobon komt zo goed van pas dan.

 3. Anouk
  21 maart 2018

  Ik mis een lekkere stoel waar ik in kan kruipen met een goed boek voor een me-time momentje

 4. Apollonia
  21 maart 2018

  Superleuk kamer en actie! Ik zou graag een kledingkast willen kopen voor de slaapkamer van de kleine man die nog onderweg is! We verhuizen het eind van het jaar naar een groter huis waar hij een eigen kamer krijgt dus die kast zou fantastisch zijn!

 5. Florien
  21 maart 2018

  Mijn kamer is bijna helemaal compleet alleen mis ik nog een mooi schilderij en een mooie stoel.. en deze velvet stoel is wel echt heel gaaf!!
  Ik duim!!

 6. Emmie
  21 maart 2018

  Super leuke kamer geworden!
  Als ik de kadobon zou winnen, ik ben opzoek naar een mooie vloerlamp voor onze woonkamer.

 7. Danielle
  21 maart 2018

  Hi,

  Super leuke actie! Wat wij thuis nog missen is een lamp in de tweede slaapkamer oeps! Nu nog vrij donker dus! Ook zo een houten krukje zouden we goed kwijt kunnen.

  Succes met de laatste lootjes!

  Liefs, Danielle

 8. 21 maart 2018

  Wat een stoere kamer is het geworden! Heel mooi met de donkere meubels.
  Ik doe ook graag mee aan de winactie. Gezien ik een nieuw huis heb gekocht ontbreken er nog heel veel. Maar wat het allermeest ontbreekt is een eigen bureau om aan te werken en bloggen. Op dit moment werk ik al zittend op de vloer haha (even afwisselen van de eettafel).

 9. Ilse
  21 maart 2018

  Er ontbreekt op de slaapkamer van mijn dochter nog een heeeeeerlijkte relax stoel!!

 10. Mai
  21 maart 2018

  We missen alleen nog eetkamerstoelen na onze make-over in huis dus de bon komt dan goed van pas

 11. Mai
  21 maart 2018

  We missen alleen nog eetkamerstoelen na onze make-over in huis dus de bon komt dan goed van pas . Duimen maar

 12. Eveline blauw
  21 maart 2018

  Prachtig kamertje. Met de kadobon zou ik een stolp of sieradenkistje uitzoeken om de sieraden in te doen van mijn moeder…

 13. Tahnee
  21 maart 2018

  Geweldige kamer geworden!!! Nog eventjes..
  Ik ben nu ook bezig met de nieuwe baby kamer en bij mij mist er nog een comfi stoel ✌

 14. Ashley
  21 maart 2018

  Wij krijgen in mei de sleutel van ons huis! Een mooie lamp van Eyoba zou mega leuk zijn!

 15. 21 maart 2018

  Wat een gave kamer! Erg leuk en vooral die Vans haha!

  Wat ontbreekt er in mijn huis? Uhhmm ruimte XD. Alle gekheid op een stokje. Ik zou mijn zoontje graag een stoer jongensbed cadeau doen. Of zijn kamer wat oppimpen naar een wat stoerdere kamer. Hij heeft nu nog echt zijn babykamer.

 16. Marije
  21 maart 2018

  In ons nieuwe huis waar we over een week naar toe gaan mist nog een locker kast van wood voor extra opbergruimte, want met 2 kinderen straks nooit genoeg opbergruimte

 17. Lesley-Ann
  21 maart 2018

  Wat een onwijs leuk kamertje!!!! Echt geweldig. Wij gaan van de zomer ons dochtertje (2) haar kamertje restylen, wij gaan voor de combi roze&goud. Daar zou de cadeaubon tevens goed gebruikt voor kunnen worden.
  Geniet van je laatste lootjes, het aftellen is begonnen!!!!

  X van ons.

 18. Kimberley
  21 maart 2018

  Mijn zoontje Jim heeft een stoere dinokamer en mist daarin nog wel een stoel. Ik zou hem ook in deze kleur groen kopen.

  Heel tof je babykamer

 19. Luana
  21 maart 2018

  Wat is het kamertje GAAF geworden!!! Super thema ook. En wat je zegt, het kan ook goed voor een meisje. Die IKEA trolley naast de commode hebben wij ook. Ook naast de commode. Ideaal ding!! Wat betreft de winactie; Wij missen op dit moment vooral een lekkere lounge stoel of loveseat in de woonkamer.
  Succes met de laatste loodjes ❤

 20. Roxanne
  21 maart 2018

  Wauw wat een te leuk kamertje! Nu zit ik ook gewoon weer te vol van inspiratie! In ons huis mis ik nog een mooie keukenlamp (althans die hebben we wel maar we missen wat lampen kapjes )

 21. Hilde
  21 maart 2018

  Ik als mama mis een heerlijke stoel op de kinderkamer, waar ik onze kleine man rustig kan voeden en voor het slapengaan samen een boekje kan lezen.

 22. Miranda
  21 maart 2018

  Wat een mega toffe kamer, dit geeft zoveel inspiratie en kan niet wachten om hier hopelijk in de toekomst iets mee te gaan doen!
  Daarnaast mist ons huisje nog wat gezelligheid wat we met de mooie accessoires van Eyoba wel op moeten kunnen lossen!

 23. Steffie Holubiak
  21 maart 2018

  Waauw! Wat een fantastisch mooie babykamer! Ik zou graag mee willen doen aan de winactie, wij hebben ons eerste huis gekocht en krijgen eerder als verwacht de sleutel. Ik zou het bedrag besteden aan leuke accesoires of meubels voor in ons eigen huis

 24. Sanne
  21 maart 2018

  Wat is het kamertje mooi geworden!! Ik zoek nog leuke accessoires voor in de babykamer zoals wandrek, kleed enz dus die cadeaubon zou heel erg welkom zijn

 25. Manon
  22 maart 2018

  Wat een prachtig kamertje! Ik wou dat ik zo mooi kon inrichten. Maar binnenkort krijg ik de kans om de meisjes kamer opnieuw in te richten want wij krijgen een nieuw huis! En bij een nieuw huis hoort natuurlijk nieuwe spullen. Dus ik zou €50 shoptegoed heel goed kunnen gebruiken. Ik zou een mooie hanglamp uitzoeken.

 26. Manon
  22 maart 2018

  Een leuke stoel voor in de babykamer

 27. Lieke
  22 maart 2018

  Super stoer kamertje is het geworden! Als ik de cadeaubon zou winnen zou ik iets leuks uitzoeken voor mijn nichtje dat over 9 weken wordt geboren! Ik ben namelijk gevraagd om haar peettante te zijn dus daar hoort natuurlijk een leuk cadeau bij 🙂

 28. 22 maart 2018

  Hallo,
  Ik mis nog een leuke voedingstoel/bankje voor in de babykamer van ons meisje dar in jini zal komen:))
  Leuke baby kamer ben er helemaal weg van!! Ik neem gelijk een kijke bij alle winkels en webwinkels:))

  Liefs,
  Elgin

 29. 22 maart 2018

  Hallo,
  Ik mis nog een leuke voedingstoel/bankje voor in de babykamer van ons meisje dat in juni zal komen:))
  Leuke baby kamer ben er helemaal weg van!! Ik neem gelijk een kijkje bij alle winkels en webwinkels:))

  Liefs,
  Elgin

 30. Yvonne
  22 maart 2018

  Ziet er super leuk uit!!! Kan niet wachten om de kleine te ontmoeten

 31. Celeste
  22 maart 2018

  Wat een mooie kamer ik zou nog een hele mooie stoel of kleed in me kamer willen of wandrekje ik hoop dat ik die bon win ik ben benieuwd naar je kindje

 32. Kirsten
  23 maart 2018

  Wat een super mooie kamer. Leuk bij elkaar gezocht allemaal. Ben eigenlijk alleen nieuwsgierig waar je het olifant beeldje vandaan hebt. Die staat helaas niet genoemd maar staat wel “ingezoomd” op de foto. Deze zou super staan in mijn zoon zijn kamer.

 33. Floor
  23 maart 2018

  Wat een onwijs gave kamer en wat een leuke stoel!! Bij ons thuis mist er nog zo’n hele gave velvet stoel. Zo eentje zou heel goed passen in ons interieur!

 34. Bo
  23 maart 2018

  Ons eerste eigen huis zijn ze nu aan het bouwen en daarvoor zoek ik nog een lekkere stoel voor op onze slaapkamer 🙂 zou heel goed uitkomen die cadeaubon!
  Liefs

 35. Rebecca
  23 maart 2018

  Een mooie stoel om in te voeden

 36. Suzanne
  4 april 2018

  Wij missen nog een mooie en fijne stoel voor in de babykamer. En die groene vind ik prachtig