De mooiste stranden van Aruba!

Ondertussen wonen wij hier alweer ruim een jaar! Jongens, waar blijft de tijd? Alweer een jaar lang genieten wij van Aruba, zon, strand, zee en palmbomen. Het zit er bijna op voor ons en wat ga ik het hier missen. Ik zie er niet tegen op om weer naar Nederland te gaan want geloof me, ook het leven daar heeft zo zijn voordelen. Wat ik het meest ga missen aan het eiland leven is toch wel het strand. Binnen no-time op de mooiste strandjes zijn met een glinsterende blauwe zee, wat is dat toch fijn én het gaat nooit vervelen. Inmiddels ken ik alle strandjes wel een beetje en deel ik vandaag mijn favo plekjes!

Meet me at the beach – One happy island

1 – Manchebo beach – low rise

Een heerlijk plekje, zacht en fijn zand en mooie lange palmbomen. Op dit strand moet je zijn voor het ultieme vakantie gevoel. Er staan wel een hoop hotels maar toch vind ik niet dat zij dit mooie strand belemmeren. Je kunt hier heerlijk chillen onder een palapa. Er zijn genoeg leuke tentjes waar je een hapje kunt eten en als je toe bent aan een massage zit je hier ook goed! Bij Spa del Sol kun je terecht voor de nodige me-time en geniet je van een massage terwijl je uitkijkt over de glinsterende oceaan, de palmbladeren hoort wapperen en wind over je lijf voelt. Jeetje, ik ben dit wel lekker aan het verkopen he?! Ach, het is gewoon écht een hele fijne plek!

2 – Renaissance Island – beter bekend als: ‘’Flamingo Eiland’’ – Oranjestad

Tja, het zal je niet ontgaan zijn dat ik een lichte flamingo crush heb, toen ik er achterkwam dat deze prachtige roze vogels rond wandelen op dít eiland kreeg ik ongeveer een zenuwinzinking. Als het niet zo abnormaal duur was om op dit eiland te komen, zou ik hier iedere dag zijn. Een kaartje kost namelijk 99 dollar, niet echt een koopje dus. Met dit kaartje wordt je naar het eiland gevaren (en weer terug), krijg je een handdoek, lunch + cocktail en mag je genieten van de rond paraderende flamingo’s. Deze kun je voeren en net als de halve wereld op de foto met deze fotogenieke beestjes. Je kunt dus niet op dit strand komen zonder boot, het is echt een klein apart eilandje van Aruba.

3 – Boca Catalina – west Aruba

Dit pareltje ligt 2 minuutjes rijden van mijn huis vandaan. Ik ga nu echt een plekje delen waar het vaak nog erg rustig is, het zit een klein beetje verstopt waardoor de grote toeristen massa mijn favo plekje nog niet heeft kunnen vinden. Ik ga hier graag heen om de zonsondergang te bekijken maar ook om overdag lekker in het zand te spelen met Lola. Het is dichtbij huis wat super fijn is, als er iets aan de hand is ben ik zo weg. De zee is bij dit strand het allermooiste vind ik, altijd fel blauw. De foto’s van onze fotoshoot zijn hier ook gemaakt. Dus, mocht je naar Aruba gaan, sla dit strand niet over!

4 – Baby beach – St. Nicolaas

Helemaal aan de andere kant van het eiland – voor mij zo’n 30/40 minuutjes rijden vind je dit baby beach. Ondertussen is dit strand geen geheim meer en moet je er vooral niet heen gaan op zondag. Het is er dan gigantisch druk en er zitten grote Arubaanse families te bbqen onder de bomen. Wél moet je hier geweest zijn! Ga op een doordeweekse dag, vermijd de drukte en geniet optimaal van dit pareltje. Vergeet vooral je snorkel set niet want hier spot je de mooiste vissen!

5 – Mangel Halto

Dit prachtige plekje is vlakbij is vlakbij Baby Beach. Op dit plekje is de zee op z’n blauwst! Het is er sprookjes achtig mooi en je kijkt er echt waar je ogen uit. Ik vind dat je hier geweest moet zijn wanneer je op Aruba bent! Maar ga niet op Zondag, je zult dan geen plekje kunnen vinden i.v.m. de enorme drukte van locals.

Zo, dat waren ze, mijn favoriete strandjes! Er zijn nog zoveel meer mooie plekken waar ik graag kom maar deze 5 heb ik het afgelopen jaar toch echt het meeste bezocht. Wie weet ben je binnenkort op Aruba en kun je ook heerlijk gaan genieten van deze beach spots, enjoy!

Liefs, Natalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties

 1. Ilana
  17 juli 2017

  Hele leuke tips en prachtige foto’s! Maak je de foto’s met je mobiel of profesionele camera? Liefs

  • Natalie Vijfhuizen
   18 juli 2017

   Dankjewel! Ik maak eigenlijk alle foto’s met mijn iPhone 7! Soms pak ik mijn blog camera, (canon mark II)
   Liefs!