Waar doet ze het van?! December editie #5 Faye

Ben je net financieel bijgekomen van de zomervakantie, staan de feestdagen alweer voor de deur. Wie kinderen heeft weet; hier kom je niet onderuit! Goed gevulde sinterklaaszakken, cadeautjes onder de kerstboom en een overvolle koelkast voor diners en gourmetschotels. The momsquad vertelt hoe hun deze dure feestdagen aanpakken in de reeks; Waar doet ze het van?! December editie.

Ik spaar voor de feestdagen

Nee wij sparen niet voor de feestdagen. Ik krijg in december altijd mijn 13e maand dus dat extraatje komt altijd wel mooi uit!

Ik geef met de feestdagen veel geld uit aan cadeautjes

Voorheen wel, en de drang om het ieder jaar weer te doen is er ook. Ik hou van mensen waar ik om geef te verwennen. En stiekem natuurlijk ook om verwend te worden. Maar nu met 3 kinders word het wel een steeds duurdere bedoening. Ik maak nu van te voren lijstjes met wat ze echt graag willen en bijvoorbeeld nodig hebben. Zoals leuke vrolijke sokken of ondergoed zijn leuke schoencadeautjes en handig.

Eind van de december maand ben ik failliet

Niet meer dan normaal haha.

Ik koop voor mezelf altijd een nieuw outfitje voor de kerst

Liefst wel natuurlijk, maar doe het niet altijd. Maar als die koop drang die ik afgelopen weken zo heb, dan nog ervaar, dan vast wel.

Ik ga flink shoppen wanneer de sale begint in December

Hmm, nee vind die begin sales nooit noemenswaardig. Kom je paar weken later en dan is het nog veel meer afgeprijsd en dan baal je! Sowieso koop je gauw eendagsvliegen in de sale. Zonde.

Wij kopen cadeautjes voor kerst én sinterklaas

Tja, liefst vier ik alleen kerst. Heb echt niks met sinterklaas. Maar Dyem die gelooft nog (laatste jaar wel denk ik) en daarna moeten we door voor Maez haha. Het houd niet op zeg maar. Maaaaaar elke dag hun schoen zetten is bij ons niet hoor. Kan natuurlijk ook te gek. Geef mij maar die doorspoel knop naar kerst. Het samen zijn, gezelligheid en eten… heerlijk en dan zijn die cadeautjes bijzaak.

Mijn partner verrast me altijd met een leuk cadeautje voor de feestdagen

I wish! Ja misschien na tig hints.. naaah nee dan ook niet haha. Ik zei eens een keer met kerst, we doen niet aan cadeautjes. Als een vrouw dat zegt willen ze juist cadeautjes (dus mannen dan weten jullie dat) maar met uitpakken zat er inderdaad precies niks onder de boom voor mij. Ja, ik had wel wat voor hem… verrassing!

Ik kijk enorm op tegen de december maand, hij valt altijd duurder uit dan gepland

Dat heb je 9 vd 10 keer toch wel zelf in de hand. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Wederom, maak een lijstje en houd je daar aan. Die kinderen komen sowieso niks te kort en met kleine cadeautjes zijn ze ook net zo blij (althans hier wel). PlayStations, IPads en dat soort ongein vind ik (persoonlijk) geen normale cadeaus voor met de feestdagen. Maar nogmaals dat vind ik.

Ik geef meer dan 300 euro uit aan cadeautjes

Met sinterklaas en kerst samen uitgerekend kom je daar zeker wel op.

Ik ga heel uitgebreid koken en nodig veel familie en vrienden uit

Liefst ben ik buiten de deur en dat er voor ons word gekookt 😉

Liefs, Faye

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.