Waar doet ze het van?! December editie #7 Marloes

Ben je net financieel bijgekomen van de zomervakantie, staan de feestdagen alweer voor de deur. Wie kinderen heeft weet; hier kom je niet onderuit! Goed gevulde sinterklaaszakken, cadeautjes onder de kerstboom en een overvolle koelkast voor diners en gourmetschotels. The momsquad vertelt hoe hun deze dure feestdagen aanpakken in de reeks; Waar doet ze het van?! December editie.

Ik spaar voor de feestdagen

Nee ik spaar niet specifiek voor de feestdagen. De maand December denk ik wel bewuster na waar ik mijn geld wel en waar niet aan uit wil geven. Je kan het natuurlijk maar 1 keer uitgeven (goh wat een wijsheid Loes haha).

Ik geef met de feestdagen veel geld uit aan cadeautjes

Ja ik geef met de feestdagen wel een aardig bedrag uit aan cadeautjes, ik vind het persoonlijk gewoon heel leuk om cadeautjes voor anderen te kopen en te geven. Het heeft gewoon iets magisch al die pakjes onder de kerstboom. Hoeveel dat in totaal is? Kerst & Sinterklaas 200/300euro?

Eind van de december maand ben ik failliet

Ik hoop van niet, haha nee. Ik kan gelukkig wel redelijk goed het overzicht houden over mijn in en uitgaven tegenwoordig al blijft de december maand vaak een krap maandje.

Ik koop voor mezelf altijd een nieuw outfitje voor de kerst

Nou moet ik eerlijk toegeven dat dit vaak wel het geval is geweest de afgelopen jaren, ik heb mijzelf dit jaar voorgenomen gewoon even een kijkje in mijn eigen kast te nemen en niet weer iets nieuws te kopen. Er hangt namelijk genoeg na al die jaren verzamelen.

Ik ga flink shoppen wanneer de sale begint in December

Ik ben niet echt zo een enorme gek die helemaal los gaat met de sale en gaat struinen door al die overbeladen winkels, nee het idee alleen al maakt me claustrofobisch. Ik heb wel een favoriete kledingmerk, daarbij wacht ik vaak wel tot de sale aangezien het niet goedkoop is maar dan bestel ik gewoon vaak het een en ander online(iets met tijdgebrek om te gaan shoppen).

Wij kopen cadeautjes voor kerst én sinterklaas

Ja, met sinterklaas is het meestal een kleinigheidje en met kerst wel een mooi cadeau.

Mijn partner verrast me altijd met een leuk cadeautje voor de feestdagen

“Een poging tot”, haha.

Ik kijk enorm op tegen de december maand, hij valt altijd duurder uit dan gepland

Dat laatste sowieso, maar al ben ik eind december zo blut als ik weet niet wat, ik kijk nooit op tegen de december maand, ik geniet er altijd enorm van.

Ik geef meer dan 300 euro uit aan cadeautjes

Nee, niet meer dan 300 euro.

Ik ga heel uitgebreid koken en nodig veel familie en vrienden uit

Nee. Vreselijk. Ik zit liever met dierbare mensen die dicht naast mij staan lekker aan tafel de hele avond met makkelijke hapjes en heerlijke wijntjes. Goede gesprekken, en de volgende dag spierpijn in je buikspieren hebben van al het lachen. Ik sta tijdens de feestdagen liever NIET in de keuken haha.

Liefs, Marloes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.