Diary – ons weekend in foto’s!

Diary – ons weekend in foto’s!

Plogjes, photo diary’s, hoe je ze ook wil noemen, ik hou ervan! Aangezien mijn camera kapot is en ik dus even niet kan vloggen, besloot ik een photo diary te maken van ons weekend. Geen gefilterde plaatjes, gewoon het weekend zoals ie was. Net zo echt als een vlog dus.. Het was echt een super fijn weekend met veel qualitytime, lees gezellig mee!

ZATERDAG

We beginnen de dag laat! Lola laat ons uitslapen tot 9:30, zoooo chill! We hebben geen idee hoe het kan, Lola is sowieso geen moeilijke slaper, maar de laatste dagen wordt ze niet wakker voor 09:00. Vinden wij niet erg.

Tijd voor ontbijt. Lola ontbijt bijna altijd met hetzelfde; yoghurt met muesli van lovemyveggies, lijnzaad en chiazaad, daarna wat nog wat fruit.

Ook wij gaan aan het ontbijt, op dit moment eet ik het liefst roerei met chili saus, zooo raar maar zo lekker.

We kleden ons aan. Ik ga voor een bodycon jurkje. Iets wat ik absoluut niet aan wil trekken wanneer ik niet zwanger ben, maar wanneer je zwanger bent vind ik dit zooo mooi!

We gaan even langs mijn moeder. Ik zoek een baby foto die ik mee moet nemen naar een babyshower.

Ik ga naar de babyshower van een van mijn beste vriendinnen. We kennen elkaar al bijna 12 jaar en zijn nu samen zwanger! Ze is 6 weken verder en verwacht een meisje. Kan niet wachten tot de baby er is!

Ik kom rond 6 uur thuis en Danny is gewoon begonnen met koken, OMG. Dat gebeurt dus precies nooit hier thuis. Wat dat betreft zijn wij mega ouderwets qua rolverdeling, ik kook altijd en Danny ruimt op, haha.

Ik heb tijdens deze zwangerschap mega cravings, super veel zin in zure dingen. Denk aan limoensap, zure matten en.. Zuurkool! Normaal eet ik dit echt nooit.

Van stokke hebben we twee prachtige kinderstoelen gekregen, wij hadden deze nog niet maar ze stonden wel op onze wishlist. Ben er zo onwijs blij mee! We besluiten ze in elkaar te zetten..

Nog even spelen…

Dan gaat Lola naar bad en naar bed. Wij gaan nog even in de jacuzzi van mijn ouders.. #genieten

ZONDAG

Ik wil jullie niet jaloers maken, maar Lola laat ons weer uitslapen tot 09:00 uur. OMG! Geloof me – het is hier ook wel eens anders geweest. Maar dit is echt genieten.

Ik kleed Lola alvast aan en maak ontbijt.. Lola eet alvast een crackertje en ”helpt” Danny met sinaasappels persen.. Ik maak roerei (met chilisaus ;))

Het is super mooi weer buiten, we besluiten naar het strand te gaan! Van NA-KD fashion krijg ik eens in de zoveel tijd kleding opgestuurd, deze trui heb ik in 3 kleuren. Ik hou zo van die gebreide oversized sweaters, deze valt net over je billen en kan prima met mijn buik! De jas komt ook van NA-KD en is lekker warm. Mocht je ook iets willen bestellen – met de code NATALIEV20 krijg je 20% korting!

Als we thuis zijn gaat Lola slapen en maak ik lunch. We besluiten weer ff gezond te gaan doen. De laatste weken aten we te veel buiten de deur en daar zijn we klaar mee. Gewoon normaal en gezond it is! Ik maak een broodje bio groenteburger (die van de AH eigen merk zijn zo lekker, aanrader!) een komkommer avocado salade en roerei met veel groentes.

Daarna zetten de stokke trip trap voor baby april ook in elkaar. Waaaaah, nu begint het zo echt te worden als ik die twee stoeltjes naast elkaar zie!

We krijgen eters, Jaimy en Jasper komen langs. Die komen wel vaker eten, super gezellig. Ik ga even boodschappen doen en sla gelijk allemaal gezonde dingen in.

Ik word blij van deze gevulde koelkast! Ik ga koken, ik heb geen geduld om die haricoverts stuk voor stuk te doppen en doe het dus altijd zo, haha, nog meer mensen die dit doen?!

Rond half 10 gaan ze weg en ga ik nog even werken aan een blog. Danny gaat alvast naar bed en ik schrik wanneer ik zie dat het al 00:30 uur is. Snel naar bed dus! Het weekend is alweer voorbij, wat gaat het toch altijd snel. Het was zo een burgerlijk maar chill weekend. Wat hebben jullie gedaan? Ook lekker naar buiten geweest?!

Volgende week staat er gewoon weer een vlog klaar, maar wat vonden jullie van deze diary? Ik ben benieuwd, vond het zelf best leuk om te doen! Ik wens jullie een hele fijne week toe!

Liefs, Natalie

Volg:

5 Reacties

 1. Demi
  15 januari 2018 / 17:22

  Vaker doen! Echt heel leuk dit!

 2. Sicka
  15 januari 2018 / 17:24

  Leuk dit! Miste je vlog wel maar dit maakt t goed 😉

 3. Marieke
  15 januari 2018 / 18:20

  leuk om dit te zien! Mag van mij we vaker hoor 🙂

 4. Rosanne
  15 januari 2018 / 18:23

  Wat een heerlijk weekend heb je gehad! Van mij mag je dit ook vaker doen hoor, super gezellig om zo mee te kijken. 🙂

 5. Nannet van Rijn
  15 januari 2018 / 22:37

  Heel leuk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.