Even bijkletsen!

Even bijkletsen!

Wauw! Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst een persoonlijk artikel heb geschreven.. Eerlijk? Mijn hoofd zat behoorlijk vol de afgelopen tijd. Verbouwen, verhuizen, opnieuw emigreren.. Ik weet zeker dat jullie het allemaal voorbij hebben zien komen op instagram. Ik weet ook zeker dat heel veel van jullie denken; ”jij liever dan ik!” En dat snap ik ook wel. Het is niet niks allemaal. Ik klets jullie even bij!

Engeland 

Begin Juli gaat het dan echt gebeuren, als het goed is, haha. Het zijn en blijven rare en onzekere tijden. Maar het ziet er naar uit dat dit niet uitmaakt voor onze verhuizing, we dachten eerst in Juni te gaan maar dat gaat niet door. De boot waarmee wij naar Engeland vertrekken, vaart gewoon nog. Natuurlijk vind ik het wel super spannend. Er vloog 1 vliegmaatschappij van Amsterdam naar Exeter (plaatsje naast onze toekomstige woonplaats) en deze maatschappij is helaas failliet gegaan. Er is dus geen enkele vlucht naar een plek bij ons in de buurt op dit moment, dit houd in dat als er mensen langs willen komen, zij met de auto moeten komen. Er zijn nog genoeg andere opties, maar ook die zullen zeker een reistijd van minimaal acht uur hebben. Ik hoop ontzettend dat een andere vliegmaatschappij deze vluchten gaat overnemen, fingers crossed!

Huis

Verder kijk ik wel enorm uit naar ons nieuwe huis! Ik heb al eens wat foto’s en filmpjes laten zien op instagram. We gaan wonen in een gerenoveerde kerk aan het stadspark. Het zal wel even schakelen worden, want het huis is ongeveer 4 keer zo groot als het huis waar we nu wonen.. Ik ben benieuwd hoe we dit allemaal gaan beleven! We nemen dus wel wat andere meubels mee, een grotere eettafel, een andere bank etc. Het huis heeft 4 slaapkamers. De grootste slaapkamer is voor mij en Danny. Daar zit ook een badkamer en inloopkast in. Lola en Joe hebben beide een eigen kamer, in het midden van die twee kamers zit een badkamer waar je alleen via hun slaapkamers kunt komen, lastig uit te leggen maar ik zal het jullie in Juli allemaal laten zien. De laatste slaapkamer is een gastenkamer, ook hier zit een klein badkamertje bij in. Dit vind ik zelf heel fijn voor als er mensen langs komen, zo hebben zij echt een eigen plekje!

School

Lola en Joe gaan in september starten op hun schooltje. Lola gaat naar een echte school, en Joe zal twee dagen in de week naar een opvang gaan. Ik probeer Lola er op voor te bereiden, ze heeft heel veel zin in school en zou het liefste nu al gaan. Dit komt denk ik omdat haar nichtjes en neefje hier in Nederland ook al naar school gaan, zij zijn net iets ouder en ze vind het super interessant om hun verhalen over school aan te horen. Ik ben heel erg benieuwd hoe het gaat met de taal, maar omdat ze naar een internationale school gaat, zullen er meer kindjes zijn die de taal niet spreken. De leraren hebben daar genoeg ervaring mee en gaan haar daar goed in begeleiden. Ik hoop dat ze snel haar draai zal vinden, dit is wel echt iets waar ik mee worstel. Soms voel ik me zo schuldig tegenover Lola dat ze straks niemand kent en ben ik bang dat ze zich onbegrepen zal voelen. Ik denk dat dit een heel normaal gevoel is voor een moeder en tegelijkertijd denk ik ook dat het wel goed gaat komen.. 

Werk

Sinds vorige week heb ik getekend bij een management bureau. Ik kreeg veel vragen of er voor jullie iets gaat veranderen, maar dat denk ik niet. Voorheen ging er te veel werk zitten in het beantwoorden van mails, samenwerkingen bijhouden etc. Ik merkte de laatste weken dat ik hier twee volle dagen mee bezig was, dat vond ik zonde van mijn creativiteit. Mijn mailbox beantwoorden geef ik uit handen, en ook het regelen van samenwerkingen. Dit geeft mij veel meer ruimte om te doen wat ik écht leuk vind; video’s maken, schrijven en mij bezig houden met het maken van foto’s. Ik ben super blij met deze keuze en voel me er heel goed bij. Ik hoop ook zeker dat ik in Engeland lekker door kan blijven werken!

Huis verkopen

Eerder gaf ik aan dat wij het ons huidige huis zouden verhuren. We hebben uiteindelijk besloten om ons huis te verkopen. De reden daarvan is omdat we eigenlijk al zeker wisten dat we niet meer naar dit huis wilde terug keren. Begrijp me niet verkeerd, we zijn super blij met ons huis en vinden het een fijne plek om te wonen en we zijn super blij met het resultaat van een jaar lang verbouwen.. Het was daardoor ook echt geen makkelijke keuze en we hebben er heel veel over gepraat, veel getwijfeld en uiteindelijk ons gevoel gevolgd. Want ons hart ligt ergens anders. Het liefst verhuizen wij na Engeland door naar Aruba. Ik ben wel realistisch; de kans dat dit allemaal gaat lukken is vrij klein, maar ik wil later wel kunnen zeggen; ik heb er álles aan gedaan. En als we wel weer terug komen naar Nederland, gaan wij opzoek naar een huis met meer ruimte in een kindvriendelijke wijk. We gaan zien wat de toekomst ons zal brengen. Één ding is zeker; met ons weet je het nooit..

Hoop dat je het leuk vond om weer een update hier te lezen, vaker doen? En oja! Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust!

Liefs, Natalie

Volg:

3 Reacties

 1. Lotte
  31 maart 2020 / 13:23

  Jaaa heel leuk om weer te lezen, dus zeker vaker doen!

 2. Tessa
  31 maart 2020 / 13:32

  Ah super leuk weer een update! Ik heb je teksten en vlogs ook echt gemist laatste tijd!

 3. Maartje
  31 maart 2020 / 22:06

  Heel leuk te lezen! Soms geen tijd om de vlogs bij te houden, dan is lezen toch wat sneller en makkelijker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.