Geboortekaartje Joe | Let the adventure begin!

Joe is vandaag alweer precies vier weken bij ons! Ik weet zeker dat iedereen ondertussen het geboorte kaartje wel binnen heeft en dus is het tijd om jullie het resultaat te showen! Ik vond het lastig kiezen, maar uiteindelijk zijn we er uitgekomen en ben ik super blij met het eindresultaat. We hebben de kaartjes besteld bij liefleukeneigen – de service die ze daar leveren vind ik echt fantastisch! Toen ik met 40 weken op de teller de kaartjes nog volledig wilde veranderen was dit geen probleem en kreeg ik binnen twee dagen het proefkaartje al thuis gestuurd!

Let the adventure begin..

Let the adventure begin. De wereldbol omdat we hopen dat we je nog veel van de wereld mogen laten zien & palmboompjes omdat je gecreëerd bent op Aruba. We love you to the moon and back Little Joe. 

Liefs, Natalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties

 1. Ilse
  14 mei 2018

  Wauw prachtig!!
  Voor onze dochter had ik ook een geboortekaartje ontworpen met goudfolie en silhouetten.

 2. Hilde
  14 mei 2018

  Heel mooi hoor, en helemaal om de betekenis die je erin verwerkt hebt! Lijkt me heel lastig te bedenken.. zo veel keuze!