Groente pannenkoekjes voor je eigenwijze peuter

In een vlog maakte ik een keer spinazie pannenkoekjes voor Lola, sinsdien krijg ik regelmatig foto’s doorgestuurd van moeders die de pannenkoekjes ook uitproberen. Super leuk om te ontvangen! Inmiddels heb ik meerdere varianten bedacht, ik ga ze vandaag met jullie delen!

De basis:

 • 2 eieren
 • scheut (soya) melk
 • Theelepel bloem
 • Snufje uienpoeder
 • Snufje paprika poeder
 • Ik doe er soms een klein beetje zeezout doorheen, maar dit hoeft uiteraard niet

Inmiddels heb ik geƫxperimenteerd en dit zijn Lola haar favoriete groentes voor de pannenkoekjes:

 • 1/2 Courgette

of

 • Twee handjes Spinazie

of

 • Twee handjes Boerenkool

Het enige wat je verder nodig hebt is een blender en een koekenpan. Doe de basis + de gekozen groente in de blender en zorg dat het helemaal fijn is. Ik bak de pannenkoekjes altijd in kokosvet op laag vuur. Zorg dat je niet te veel van het beslag in de pan doet, dan worden ze namelijk niet gaar. Het omdraaien is een kunst, wordt je vanzelf makkelijk in šŸ˜‰ Klinkt simpel, toch?!

Mocht je het nu iets ingewikkelder willen maken, ik doe er soms ook nog wat kikkerenten doorheen. Deze smaken zijn allemaal vrij neutraal dus Lola eet ze eigenlijk altijd wel op. Ik zal hieronder nog even de video laten zien waarin ik de pannenkoekjes maak. Eetsmakelijk!

Liefs, Natalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

ƉƩn reactie

 1. Ilse koeten
  11 november 2018

  Ik ben een soort van gestopt met instagram (poging 282628) maar vind het stom dat ik nu niet weet hoe t met
  jullie gaat…? Ik spiek hier af en toe al, hopende op een nieuwe blog..?! Succes girl!!! X Ilse