Het wiegje voor baby April..

Het wiegje voor baby April..

Vorige week liet ik jullie de baby kamer room tour al zien, maar zoals ik in mijn vlog al vertelde; een babykamer begint in je eigen slaap kamer! De eerste weken, of misschien zelfs maanden, slaapt onze baby boy bij ons! Niet in zomaar een wiegje, maar in een bednest. Ik ben mega – mega – mega blij hier mee! Het wiegje kun je namelijk koppelen aan je eigen bed, dit is onwijs handig voor de nacht voedingen en je hoeft dus niet je bed uit iedere keer. Daarnaast vind ik het design van bednest ook nog een fantastisch! 

 

Bekijk hieronder de foto’s en eventueel de vlog over het babykamertje! 

 

 

Bekijk hier de vlog waarin ik het wiegje laat zien!

Bekijk hier de video over de veiligheid van een bednest:

Volg:

2 Reacties

  1. Suzanna
    4 april 2018 / 17:00

    Jaloersmakend mooi! Echt prachtig.. Nog eventjes wachten 🙂

  2. Mirthe
    4 april 2018 / 17:01

    Wauw! Wil deze ook zo onwijs graag. Nu al helemaal als ik zie hoe mooi die staat!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.