INSTAGRAM Q&A PART II

Gister deelde ik de eerste helft van de insta-Q&A met jullie, vandaag dus de tweede helft. Er waren drie vragen die heel erg vaak voorbij kwamen, laten we daar mee beginnen!

Hoe gaat het slapen met Joe nu?

Pfoe, op en af. Overdag slapen doet ie nog steeds niet. ‘S nachts gaat het met vlagen goed. Vannacht sliep hij bijvoorbeeld van 20:00 uur tot 00:00 uur, toen kreeg hij een flesje en sliep vervolgens door van 00:00 tot 05:45 uur. Dat is voor ons echt me-ga goed! Maar de nacht hiervoor werd ie weer om de twee uur wakker, dus zoals ik zeg het gaat met vlagen goed. Ik zie wel duidelijke vooruitgang, want voorheen werd ie iedere nacht om de twee uur wakker. Ik denk dat het deels komt doordat ik het eigenlijk niet heel erg meer vind, begrijp me niet verkeerd, ik slaap het liefst klokkie rond, maar het heeft geen zin om je er druk om te maken. Het gaat er niet beter op worden. Misschien is het een stukje acceptatie, dat zou het natuurlijk ook kunnen zijn. Joe is gewoon een super gezellig, lief en vrolijk mannetje, dat maakt een hoop goed.

Hoe gaat het met jou?

Met mij gaat het op en af. Ik krijg op dit moment hulp van een psycholoog (ook iets wat veel van jullie zich afvroegen) ik was van plan het eigenlijk niet te delen, maar ik denk dat openheid hierover juist heel erg belangrijk is. Helaas is er nog veel onbegrip, je bent eigenlijk gewoon ziek maar dat kan niemand zien aan de buitenkant. Ook vind ik het op z’n zachts gezegd super irritant dat mensen het niet serieus nemen. Reacties als; ”hoe kan het dat je nog van alles doet?!” komen mijn neus uit. Ik doe echt niet van alles. Ik neem heel erg veel gas terug, zeg vaak werkgerelateerde events af en ben veel bij de kids, voor mij werkt dit nu gewoon goed. Ik zie vooruitgang, en dat houd mij positief. Ik wil me nooit meer voelen zoals ik mij de afgelopen maanden heb gevoeld en daarom maak ik nu heel bewust andere keuzes, werk ik aan mezelf en aan mijn mindset.

Komt er ooit nog een derde kindje?

Geen idee. We zijn heel erg blij met onze twee gezonde kinderen, ik denk wel dat als het ons gegund is, er ooit een derde kindje bij zal komen. Alleen zijn we het er beide over eens dat dit niet op kort termijn zal gebeuren, ik denk dat dit geestelijk en lichamelijk sowieso geen goed idee is nu.

Waar kan je je heel erg druk om maken?

Op dit moment om te veel dingen, maar daar werken we aan en het word al heel veel minder. Om wat dieper in te gaan op deze vraag; ik maak me druk om mezelf en mijn gezin. Dingen als; hoe ga ik die verbouwing overleven? Hoe ga ik alles doen als Danny straks twee maanden weg is? Wanneer horen we of we naar het buitenland emigreren? Doe ik het wel goed als moederszijde? Ik kan me ook heel erg druk maken over het welzijn van dieren, en waarom iedereen iedere dag maar vlees moet eten. En werkgerelateerde: doe ik het wel goed als blogger? Ik denk hele bekende dingen waar iedereen wel eens mee te maken heeft, alleen was het bij mij de laatste tijd te veel van alles.

Ik word moe van alle bloggers met alleen maar #spon, jij hebt dat niet, hoe combineer je dat?

Allereerst bedankt voor je compliment! Dat vind ik heel erg fijn om te horen. Ik neem maar een x aantal samenwerkingen aan per maand zodat het niet te overheersend is. Daarnaast werk ik vaak samen met dezelfde merken, waardoor het (denk ik) ook minder storend is. En ja, ik ben gewoon heel erg persoonlijk op instagram, deel mijn verhaal, mijn bezigheden en struggles, dat is dus vaak niet gesponsord. Als merken een perfect plaatje willen zien, moeten ze dus niet bij mij zijn 😉

Heb je wel eens iets aan jezelf laten doen?

Nee, niets. Wel eens kunstnagels gehad of nepwimpers, maar dat was het wel. Ik ben echt koos tietloos, heb cup a en in mooie jurkjes is dat geen gezicht, maar op dit moment voel ik niet de behoefte om daar iets aan te doen, wie weet ooit wel maar ik denk dat het niet bij mij past.

Wanneer ga je weer beginnen met vloggen?

Wanneer ik daar klaar voor ben!

Goed, dit was ‘m wel! Er waren veel dezelfde vragen en sommige vragen heb ik persoonlijk even beantwoord. Mocht je nog een vraag hebben, stel hem gerust hier onder. Het is voor mij heel erg lastig om op alle DM’s te reageren, dat zijn er simpelweg veel te veel, hopelijk begrijpen jullie dat. Ik doe, wanneer het lukt, wel altijd mijn best om zo alles te beantwoorden!

Liefs, Natalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 reacties

 1. Esma
  24 oktober 2018

  Zo fijn om dit allemaal te lezen, je bent zo eerlijk en oprecht. Goed om te horen dat het steeds weer een beetje beter met je gaat!

  • Natalie Vijfhuizen
   24 oktober 2018

   Lief! Dankjewel! XXX

 2. Floor
  25 oktober 2018

  Hoi Natalie,
  Zelf heb ik ook te maken gehad met een burn-out. Destijds heb ik ervoor gekozen om het alleen met mijn vriend en beste vriendin te delen. Nu, 3 jaar later, was ik er pas klaar voor om dit te delen met familie en andere vrienden. Ik heb veel respect voor je hoe jij hiermee omgaat. Probeer al die reacties links te laten liggen, jij weet zelf het beste wat werkt voor je en al is dat ‘dat je van alles doet’. Het is jouw keuze en jij bent de enige die kan inschatten wat goed voor jou en je gezin in.
  Liefs

 3. S.
  26 oktober 2018

  Veel bewondering voor je openheid en kwetsbaarheid. Denk dat veel mensen onder andere ik zelf en zeker wat aan hebben. Geeft toch een gevoel van ‘ik ben niet alleen’. Heel herkenbaar. Fijn dat het wat beter gaat. Ik wens je veel geluk en een voorspoedig herstel.

 4. Nynke
  26 oktober 2018

  Je bent zo’n mooie sterke vrouw ♡

 5. Williette
  26 oktober 2018

  Ik vind je een super sterke vrouw en topper! Goed van je dat je zo open bent ook, hier in hetzelfde schuitje mentaal, na de eerste een standje erger dan nu maar het is zo lastig dat mensen soms inderdaad niks ervan begrijpen omdat ze het niet kunnen zien. Knuffel voor jou