Interview ouders van nu! #zwanger

Interview ouders van nu! #zwanger

Het blad ”ouders van nu” interviewde mij over mijn zwangerschap. Joe is inmiddels alweer 8 weekjes bij ons maar ik ben natuurlijk hartstikke trots op het stukje! Het blijft gek om jezelf zo terug te zien in een tijdschrift, maar ook zo’n leuke herinnering voor later! Je kunt het interview hier terug lezen maar het is natuurlijk nog veel leuker als je het tijdschrift scoort 😉

p.s Ik krijg nu alweer heimwee naar mijn buik! Herkenbaar?

Liefs, Natalie

 

Volg:

2 Reacties

 1. Andrea
  5 juni 2018 / 18:39

  Wat leuk! Snap dat je hier trots op bent 🙂 ik ga hem kopen

 2. Lydia
  6 juni 2018 / 14:03

  Whahaha te grappig die: zou je dat nou wel doen??
  Nee, idd sommige dingen zég je niet tegen een zwangere vrouw..
  Leuk stuk!
  Hier zijn we inmiddels ook een zoon rijker 😉
  Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.