Klaar voor de herfst met Ziengs!

Yaaay! Na een fantastische zomer staat de herfst voor de deur, mijn lievelings seizoen! Seizoen waarin het nog mooi weer kan zijn maar niet te warm, je lekker met een dekentje en een kop thee op de bank ploft terwijl de blaadjes van de bomen vallen, I LOVE IT! Samen met Lizet Greve en Annemarie Smit in samenwerking met Ziengs maakte ik de leukste herfst setjes en ik deel ze vandaag met jullie!

Even serieus, Joe is zooooo lief! Kijk ‘m nou! Met z’n allereerste schoentjes van Timberland!

Timberlands Joe: KLIK!

Boots Natalie: KLIK!

Samen appels plukken op onze nieuwe schoenen! Ik vind deze sneakers super leuk, weer eens iets anders en wel een beetje ”uit mijn comfort zone” maar hartstikke blij mee!

Laarsjes Lola: KLIK!

Sneakers Natalie: KLIK!

Deze foto’s zijn mijn lieveling! Lola en Zoe zijn echte vriendinnetjes! En die laarsjes van de meiden vind ik te gek!Ik mag trouwens een paar bikerboots weggeven voor dames, check mijn instagrampost hier en doe gezellig mee!

Boots Lola: KLIK!

Boots Natalie: KLIK!

Deze laarsjes zijn zo leuk! Net even anders dan anders, fijne hakhoogte en super mooi onder een flared!

Laarsjes Natalie: KLIK!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties

  1. Josephine
    15 september 2018

    Leuk Natalie en wat een te gekke foto’s!

  2. Tessa
    15 september 2018

    DIE FOTOS! NIET NORMAAL!! ZO MOOI EN LEUK