Let’s go to the beach!

Let’s go to the beach!

Veel mensen zijn druk bezig met het plannen van hun zomer vakantie óf sterker nog, ze gaan bijna op vakantie! Voor sommige is dit de eerste keer dat ze niet meer met zijn tweetjes, maar met zijn drietjes op vakantie gaan. Een zon vakantie mét een baby/kind is wel even anders dan met zijn tweetjes. Om te voorkomen dat je met een hele shitload aan onzin loopt te slepen op het strand deel ik dé 5 producten die niet meer uit mijn strand tas zijn weg te denken!

 

XXL Hydrofiel doeken – heerlijk om je kindje in te wikkelen als je uit de zee komt. Maar ook om neer te leggen in het zand zodat ze lekker kunnen spelen. Die xxl hydrofiel doeken zijn hier niet aan te slepen!

Factor 50 zonnebrand crème– echt een must. Ik krijg de laatste tijd veel vragen over hoe ik Lola insmeer, met welke factor en met welk merk zonnebrand. Welk merk je gebruikt moet je helemaal zelf weten. De ene babyhuid is de andere niet dus ik vind het lastig om hier over te oordelen. Je weet zelf het beste welk merk bij jou en je kindje past. Let goed op dat je de oortjes, vingers en de teentjes ook goed insmeert, dit word vaak vergeten!

Zonnehoedje – belangrijk! Een zonnehoedje gebruik je om het hoofdje van je kindje te beschermen tegen de zon. Het allerbeste is een hoedje met UV bescherming. Gebruik je die niet? Let dan op dat het kán gebeuren dat je kindje alsnog verbrand!

UV beschermend badpakje – ik scoorde in New York een heel leuk badpakje. Ik vind deze nu vooral heel fijn omdat Lola het steeds leuker begint te vinden om óp het strand te spelen. Zo kan is ze beter beschermd tegen de felle zon en kunnen we lekker spelen bij de zee.

Duukies Beach Socks – deze gebruik ik nu sinds een een paar weken en zijn eigenlijk ook niet meer weg te denken. De meeste mensen vergeten vaak de voetjes te beschermen op het strand. Nu Lola een beetje begint te stappen moet ik goed opletten wat er allemaal in het zand ligt. Van scherpe steentjes tot sigaretten peuken, ze kan overal in stappen! Ook kan het zand heel heet zijn! Deze sokjes vind ik top, ze beschermen haar voetjes goed én zien er ook nog eens 10x leuker uit dan alle andere waterschoentjes! Wij gingen natuurlijk geheel in stijl voor de flamingo versie, dat snap je! De sokjes zijn super flexibel en zacht, Lola vond het geen seconde erg toen ik ze aan deed. Het belemmert ook niet tijdens het spelen, win-win situatie dus!  Je shopt de flamingo variant hier! 

Zoek altijd schaduwplekken op, ga niet met je kindje volle bak in de zon. Klinkt heel logies maar ik zie nog vaak zat mensen uitgebreide strandwandelingen maken met hun baby op de arm. Baby’s kunnen de warmte niet goed reguleren en daarom is het dat je niet vol de zon in gaat. Hopelijk hebben jullie iets aan deze tips!

Liefs, Natalie

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.