Lola’s nieuwe kamertje!

Lola’s nieuwe kamertje!

We waren de afgelopen tijd druk met de kamertjes voor de kids. Er moest natuurlijk een nieuw kamertje bij komen voor de baby en we besloten van Lola haar kamertje de babykamer te maken. Voor Lola zocht ik een nieuw behangetje uit en ze kreeg wat nieuwe meubeltjes. Ik twijfelde heel lang of ik haar ledikantje nu al zou inruilen voor een peuterbedje, maar ik vond dat nog geen goed idee. Ze is nog geen twee jaar en is mega ondeugend, ik denk dat ze direct uit haar peuterbedje zou klimmen, we houden haar ledikantje dus nog even aan! 

 

Hierbij de foto’s van haar kamertje. Je ziet bij de commode twee lege lijstjes hangen, hier zoek ik nog een poster voor, een lijstje is inmiddels gevuld. Ook ben ik nog opzoek naar een mooi hemeltje voor boven haar ledikantje, dus mochten jullie tips hebben; let me know!

 

De commode komt van de Ikea, het kleedje op de grond kocht ik bij ”mevrouw aardbei” en de roze stoel hebben wij al heel lang maar deze is gekocht bij ”de troubadour”. Het witte ledikantje is van bopita en de foto van Lola aan de muur bestelde wij bij IXXI.  Het flamingo behang kocht ik hier! De meeste accessoires komen bij Ikea, Kwantum, Zara Home of Xenos vandaan. Mocht je vragen hebben over een item, stel ze gerust! 🙂

Ik ben benieuwd, wanneer gingen jullie kindjes over van een ledikantje naar een peuter bedje? En hoe heb je dat aangepakt? Wie weet hebben wij er wat aan!

Liefs, Natalie

Volg:

9 Reacties

 1. Laura
  23 maart 2018 / 16:21

  Hoi Natalie,
  Mooi kamertje!
  Onze oudste wilden we pas na de geboorte van zn broertje over doen naar een peuterbed. Maar hij klom rond zn 2e verjaardag zelf uit zijn ledikant. Toen hebben we het zijkantje eruit gehaald. Hij was ook een boefje maar bleef netjes in zijn bed op ons wachten. Toen zijn broertje eenmaal geboren was en de rust weer terug was in ons gezin is hij over gegaan naar een grote jongensbed!

  Sterkte nog even met de laatste loodjes!

  • Natalie Vijfhuizen
   23 maart 2018 / 16:26

   Dankjewel! Ik wacht het nog eventjes af, wie weet klimt Lola er over een paar maandjes ook wel zelf uit dan weten we dat het tijd is voor een peuter bedje! X

 2. Judith
  23 maart 2018 / 16:40

  Gaaf! Tipi mi heeft leuke hemeltjes! Je kunt ze helemaal naar eigen smaak laten maken en er is keus uit 1001 kleuren print en accessoires

 3. Savannah
  23 maart 2018 / 17:18

  Op de website desenio.nl hebben ze mooie posters!

 4. Lonneke
  23 maart 2018 / 18:07

  Heel leuk kamertje! Mag ik vragen waar de knopjes van de Ikea commode van zijn?

  Groetjes Lonneke

 5. 23 maart 2018 / 21:01

  Hoi Natalie,

  Geweldig kamertje! Super leuk. Ik ben benieuwd waar de knopjes van de witte Ikea commode vandaan komen? Alvast bedankt en succes met de laatste loodjes.

  Groetjes

 6. Vera
  23 maart 2018 / 22:06

  Voor leuke posters voor in de lijstjes, kijk eens op desenio! Daar staan prachtige posters!

 7. Kim
  26 maart 2018 / 22:20

  Wat een leuk kamertje heeft Lola. Onze meisjes zijn beide met 18 maanden overgegaan naar een peuterbedje. Gewoon in één keer ledikantje weg en in het meegroeibedje. Ging allebei helemaal goed. Had wel verwacht dat ze eruit zouden komen maar dat gebeurde bij beide meiden niet. De oudste bijna 4 gaat er nu zelf uit om te plassen en wacht anders tot haar schaap wekker groen wordt en de jongste van bijna twee roept ons netjes als ze wakker is.

 8. Lyd
  28 maart 2018 / 12:56

  ik hou de stijl van Lola haar kamertje, zo mooi!!
  dat koffertje is echt té cute! stond die ook niet op haar babykamer in Aruba?
  succes met de laatste dagen? weken? uren? 😉
  Liefs, Lyd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.