Mijn bucketlist!

Mijn bucketlist!

Een tijdje geleden toen jullie vragen voor de Q&A mochten stellen, kreeg ik super vaak de vraag of wij een bucketlist hebben. Ook al ben ik het type ”niet dromen maar doen” vind ik het wel heel belangrijk om bepaalde doelen te hebben en je best te doen deze te behalen. Nu is er bij ons niet per see een lijst die we afwerken, maar we hebben wel heel veel mooie dromen. Ik deel ze vandaag met jullie!

 

Ik zou heel graag..

1 – De wereld rondreizen met mijn gezin. Op dit moment bevinden we ons in de welbekende ”tropenjaren” en vind ik het vooral heel prettig om rustig te wennen aan de situatie waar we ons in bevinden en eerst thuis de boel op orde te hebben voor we gaan reizen of op vakantie gaan. Aangezien we nu net een huis hebben gekocht waar we gigantisch veel aan moeten verbouwen, een baby en een dreumes hebben, ga ik nu niet heel relaxt op vakantie, ik moet nog zo wennen aan het hebben van twee kids. We wilde deze zomer wel weggaan, maar ik zie het nog niet zo zitten en heb onze plannen verschoven naar oktober mocht het allemaal uitkomen met de verbouwing. Maar de allereerste grote reis staat al vast! Volgend jaar zomer (2019) gaan we samen met mijn ouders, mijn twee zussen en hun gezin naar Canada! We gaan daar vier weken rondtrekken in campers, ik kan niet wachten, zo veel zin in!

2 – Verhuizen naar de Cariben. Een droom die welbekend is bij jullie. Maar verhuizen naar de Cariben is echt iets wat Danny en ik beide heel graag willen! Voor dat we samen waren, heeft Danny al een keer eerder een jaar op Aruba gewoond en ik op Curacao. We vinden het leven op de eilanden heerlijk, je hoeft er niet te veel (want ze hebben er simpelweg ook niet heel veel), altijd mooi weer en er hangt een hele relaxte sfeer. Ik weet zeker dat we er, hoe dan ook, ooit weer gaan wonen!

3 – Mijn blog/Instagram/YouTube kanaal naar een hoger niveau tillen! Ik ben al best trots op waar ik nu sta en ik haal er nog steeds heel veel plezier uit. Toch vind ik van mezelf dat het altijd beter kan. Ik ben geen perfectionist, maar wel een streber. Soms is dat heel vervelend, want ik leg de laat heel hoog en ben niet zo snel tevreden. Ik probeer nu de dingen wat meer los te laten, maar wel duidelijke doelen te stellen en deze te behalen, dit heb ik geleerd tijdens de masterclass van Annic ten Duis! Mijn doel? Eind van het jaar 15.000 YouTube abonnees behalen!

4 – Vrijwilligerswerk doen in een hondenasiel. Ik ben een enorme dierenvriend. Ik hou van dieren en daarom heb ik de wens om op Curacao in een hondenasiel te gaan werken. Er zijn op de Cariben zo onwijs veel zwerfhondjes, dat heeft me altijd al heel erg bezig gehouden. Het lijkt me daarom heel mooi om mijn steentje bij te dragen door te gaan helpen in een asiel. Danny vind het een minder goed idee overigens, die is bang dat ik vervolgens alle honden mee naar huis wil nemen. 😉

5 – Een eigen kledingstuk ontwerpen. Toen ik een jaar of 12 was had ik deze droom al. Toen leek het zo makkelijk. Ik dacht dat ik gewoon ff een kledingstuk kon tekenen en deze door mijn oma kon laten maken. Ik weet nu dat het niet zo makkelijk gaat, maar de droom is er nog altijd en ik weet zeker dat die ooit uit gaat komen.

6 – Een groot gezin hebben. Op dit moment lijkt dit een ”ver van mijn bed show”. We voelen ons redelijk compleet, al hebben we zeker de wens om ooit een derde kindje aan ons gezin toe te voegen. Op dit moment speelt dit idee niet, we zijn hartstikke blij met onze twee gezonde kinderen. Ik heb altijd gezegd dat ik heel graag 4 kinderen zou willen krijgen, nu kom ik daar wel op terug. Ik weet nu dat het krijgen van een kind niet vanzelfsprekend is, het mega veel tijd (en geld) kost en het is keihard werken! Maar als ik mocht dromen, zou een derde baby meer dan welkom zijn, ooit!

7. Trouwen! Misschien wel mijn aller Рaller Рaller grootste droom. Ik zou super graag met Danny willen trouwen en net als Lola en Joe dezelfde achternaam dragen. Danny wil mij eerst nog een keer ten huwelijk vragen ̩n hij wil dat het een over-de-top-knalfeest wordt. Als het aan mij ligt houden we het simpel, maar ik ben bang dat ik dit keer niet mijn zin krijg, haha.

Natuurlijk wil ik dat mijn gezin gezond en gelukkig is, maar dit is niet per see een bucketlist ding. Dit is mijn aller grootste wens. Nu ik zo mijn eigen bucketlist terug lees, zie ik 7 hele mooie en bijzondere dromen staan. Ik hoop natuurlijk dat ze allemaal uit zullen de komen door hard te werken en af en toe geluk te hebben. Ik ben benieuwd naar jullie dromen, hebben jullie een bucketlist? Zijn er misschien dingen die hier staan waar jij ook van droomt?!

 

Liefs, Natalie

Volg:

2 Reacties

 1. Manon Wagenaar
  24 juni 2018 / 14:14

  Mooi geschreven! Ook ik zou veel willen reizen, ooit graag eens naar het buitenland verhuizen en nog eens trouwen, maar mijn grootste wens is ook iets betekenen voor de dieren. Rossana Kluivert is mijn grote voorbeeld! Ik stel voor dat we beide met onze gezinnetjes op Curacao gaan wonen en in het Kluivert Rescue center gaan werken

  • Natalie Vijfhuizen
   25 juni 2018 / 20:40

   Ik zeg; GOED IDEE! Wanneer gaan we? haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.