Mijn doelen en wensen voor 2018!

Het is 10 Januari wanneer ik dit type, ik ben nog nét niet te laat voor mijn doelen en wensen lijstje vind ik.. Aan goede voornemens doe ik niet, maar duidelijke doelen stellen is iets wat ik altijd probeer te doen en goed werkt voor mij. En wensen? Eigenlijk heb ik er niet zo veel, ik ben gelukkig en hoop in 2018 een gezond kind op de wereld te zetten, dat is voor mij het aller, aller belangrijkste dit jaar. Maar wensen hebben mag altijd, toch?

Ik wens ik wens..

1 – Komt ie, jullie raden het al: een gezonde zoon krijgen in het voorjaar van 2018. Mijn aller, aller grootse wens én doel. Zo’n bevalling is heavy, net als de kraamweek, maar ook weer zo onwijs bijzonder. Ik hoop dat ik er dit keer echt van kan gaan genieten. Ik kan in ieder geval niet wachten tot het moment waarop Lola haar broertje gaat ontmoeten!

2 – Een mooie reis maken samen met z’n viertjes staat ook zeker op mijn ”Bucket List”. Het hoeft niet persee heel ver weg te zijn, maar gewoon een mooie vakantie met z’n viertjes lijkt me heerlijk. Het liefst in de zomer, we zullen zien hoe het loopt en hoe de baby het gaat doen.. Ook zou ik graag een keer alleen met Danny op vakantie gaan. Best een dingetje, dat hebben we nog niet eerder gedaan!

3 – Dat we allemaal gezond blijven, klinkt lekker cliché maar mooier kan ik het niet maken. Gezondheid is niet vanzelfsprekend en dat besef ik mij heel goed!

4 – Soms krijg ik de vraag of wij nog een derde kindje wensen. Op dit moment ben ik nog zwanger van de tweede baby dus ik wil daar nog helemaal niet mee bezig zijn. In het hier en nu leven vind ik heel belangrijk. Eerst maar eens zien hoe dat gaat met een tweede baby erbij. In de ideale wereld zou ik zeker een gezin van 5 willen vormen, maar of dit ons gegeven is en wanneer? Geen idee!

Doelen voor 2018:

1 – Beter plannen!

Ik vertelde het al in mijn vlog maar dat is écht iets waar ik hoop beter in te worden. Ik kan soms chaotisch zijn en met een dreumes om me heen begrijp ik ook wel dat het leven niet altijd te plannen valt. Voor mezelf zou het fijn zijn als ik wat meer structuur kan creëren. Tot nu toe gaat het aardig goed, maar we zijn natuurlijk pas 10 dagen onderweg in 2018, haha!

2 – Huisje, boompje, baby’s

We zijn druk bezig met – voor ons iets heel spannends – het kopen van een huis! Ja, je leest het goed, niets is nog zeker maar we hopen dat het gaat lukken. We zijn ons druk aan het oriënteren en we zijn druk in gesprek, verder kan en wil ik er nog niets over verklappen! Of dit in Nederland is of ergens anders? Vertel ik ook nog niet, haha!

3 – Working mom!

Binnenkort ga ik iets heel gaafs openen, het is een meisjesdroom wat uitkomt. Ik ben al maanden druk bezig met alle voorbereidingen maar we wachten met de lancering totdat alles perfect is! Ik gok dat dit na mijn bevalling gaat zijn. Ík kan in ieder geval niet wachten en ben zo trots dat ik dit ein-de-lijk écht ga doen!

4 – Blog goals

In 2018 wil ik lekker blijven werken aan mijn blog en vlog. De laatste weken rondom kerst was ik iets minder actief, we waren alledrie ziek en ik baalde ervan dat ik weinig tijd had om te werken aan de blog. De site bleef ondertussen wel iedere maand groeien en dat is echt iets wat ik nooit had verwacht! Heel erg focussen op cijfertjes wil ik niet, maar natuurlijk heb ik wel een bepaald doel voor ogen waar ik heen wil gaan met mijn site. Ik ben blij met hoe het nu gaat en dat wil ik heel graag zo houden! Ik vind alle reacties die ik van jullie ontvang altijd zo onwijs leuk, één van de redenen waarom ik altijd weer met veel plezier werk aan mijn kleine stukje internet! Ik wil jullie daar onwijs voor bedanken!

Hebben jullie nog specifieke doelen en wensen voor 2018? Ik ben benieuwd! 

Liefs, Natalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 reacties

 1. Lizette H
  10 januari 2018

  Gaaf Natalie, je mag trots zijn op wat je hebt bereikt met je blog. ik vind het altijd heerlijk om te lezen, je bent echt een voorbeeld voor vele. niet te commercieel en lekker jezelf. zoveel mama bloggers die met de hype mee gaan!!! X

 2. Roza
  10 januari 2018

  OMG ben echt zo benieuwd wat je dan gaat openen ik denk een eigen winkel..

 3. Iris Stokman
  10 januari 2018

  Super leuke blog. Al ken ik je niet persoonlijk… ik voel een soort van “klik” Ofzo..

 4. Lyd
  10 januari 2018

  Leuk om te lezen!
  Super herkenbare doelen!
  Ook ik hoop een gezonde zoon op de wereld te zetten en beter te leren plannen #momlife
  Mijn extra doel is om een mooie moestuin neer te zetten waar we onbespoten van kunnen eten… ben benieuwd hie dat gaat met een dikke toeter, maar als je het niet probeert weet je het nooit.
  Alle goeds voor 2018 meis, en ik blijf jw ook dit jaar gewoon weer lekker volgen

 5. Silvana
  10 januari 2018

  Ik hoop echt dat je door blijft gaan met waar je mee bezig bent, vind het namelijk superleuk om je vlogs en blogs te kijken. Mooi ook hoe je omschrijft dat je er niet vanuit gaat dat je zomaar een derde kind kunt krijgen, je bent een van de weinige bloggers die dat beseft naar mijn idee. Keep going! Je bent echt een heerlijke blogger/vlogger