PLANNEN VOOR 2019!

Het is alweer een tijdje 2019 en ik schreef vorig jaar al een blog over mijn toekomst plannen. Iets over een nieuw huis, mijn carrière en een derde baby, mocht je het willen lezen klik dan hier, inmiddels zijn we weer een tijdje verder dus het is tijd voor een update!

Project bouwval

Op 19 december kregen we de sleutels van ons huis. Een huis waar een he-le hoop aan moet gebeuren zoals ik jullie heb laten zien in de vlogs. Ik schreef eerder dat we het verbouwen wilde uitstellen tot het voorjaar, maar dat plan is helemaal van de baan. We zijn op 19 december al direct begonnen met slopen, en volgens onze planning kunnen we er in mei/juni in als alles goed gaat en dat laatste is nog wel eens de vraag als je aan het verbouwen bent, haha!) Voordat we de sleutels hadden was ik best sceptisch over het huis. Ik kon niet zo heel goed blij zijn met onze koop. Ik kan niet echt uitleggen waar dat vandaan kwam, maar ik denk dat het te maken had met dat het zo enorm oud was en ik het moeilijk vond om er doorheen te kijken. Inmiddels ben ik zo blij dat we dit huis gekocht hebben, en één van mijn beste vriendinnetjes precies bij ons aan de overkant gaat wonen! #bffgoals

Work

Aan het einde van 2018 was mijn inspiratie een beetje op. Ik twijfelde over welke kant ik nu eigenlijk op wilde gaan en ik werd super onzeker van instagram. Ik vroeg me steeds de volgende dingen af: vinden mensen het wel leuk wat ik laat zien en waar ik over schrijf? Moet ik niet meer posten of meer samenwerkingen aan gaan? Er zijn zoveel bloggers die gevoelsmatig hetzelfde doen als ik, hoe kan ik mij onderscheiden? Eigenlijk is er maar 1 antwoord op die vragen, en dat is: ”wanneer je jezelf blijft en doet wat je leuk vind en dingen deelt waar je oprecht achter staat, dán kan het eigenlijk niet fout gaan.” Alleen heb je vaak even iemand nodig die dit tegen je zegt, tenminste, dat heb ik. Verder ben ik best trots op wat ik doe en mag ik wel meer in mezelf geloven, dat is dus ook precies mijn goede voornemen voor dit jaar. Ik ben hartstikke tevreden met waar ik nu sta máár ik zou ik het heel tof vinden om te groeien op instagram en youtube. Daar ga ik dus mee aan de slag dit jaar!

Wat kun je verwachten in 2019?

Ik heb zin om alles over het nieuwe huis met jullie te delen dit jaar! Ik zit vol inspiratie en kan niet wachten om de het huis aan te kleden en het ”eigen” te maken. Ik heb de opleiding interieur styliste gevolgd op het ”Jan des Bouvrie” college dus inrichten is echt mijn ding. Ik hou van een Scandinavische en bohémien style en dat is dus ook wat je kan verwachten in ons huis.

In Februari ben ik jarig, ik word 25 jaar! Danny is een weekje voor mij jarig en hij wordt 30! Bijzondere leeftijden, alleen zijn we wéér niet samen om dit te vieren. Nog nooit zijn we samen geweest op mijn verjaardag, niet echt leuk natuurlijk. Danny vertrekt over twee weken voor 2 maanden naar Noorwegen. Ik kijk er niet bepaald naar uit, ondanks dat we het natuurlijk niet de eerste keer is, gaat het nooit wennen. Als Danny terug komt, wordt Joe alweer bijna 1 jaar! De tijd gaat zo snel jongens, mijn baby wordt gewoon 1 dit jaar.

Verder gaan wij van de zomer een mega toffe reis maken door Canada, ik heb hier al over verteld en uiteraard neem ik jullie mee tijdens deze trip. We gaan met mijn ouders en met mijn zussen + aanhang + kids ! We zullen de nodige vlieguurtjes maken om steeds op plaats van bestemming aan te komen dus ik ben heel erg benieuwd hoe dat gaat met zes (!) kinderen!

Ook gaan we nog een tripje naar Aruba te maken! Ik mis het eiland zo! Kan niet wachten om daar weer te zijn!

Ook hoop ik dit jaar mijn therapie goed af te sluiten. Zoals jullie weten heb ik flink geworsteld met een burn-out in 2018 en ik ben nog steeds niet de oude. Sinds September krijg ik hulp van een psycholoog, we zijn nu op de helft van het traject dus ik ben heel benieuwd hoe dit verder gaat verlopen. Ik vind het heel heftig maar merk wel dat ik er onwijs veel aan heb. Het geeft me nieuwe inzichten en helpt me om te gaan met mijn angst stoornis. Ik ga hier nog eens een artikel over schrijven, maar ik vind dat fijner om te doen als ik het zelf heb afgesloten, ik hoop dat jullie dat begrijpen.

Enne, in 2019 zou ik dus graag wat lekkerder in mijn vel willen zitten, óók lichamelijk. Ik ga jullie meenemen tijdens dit proces! Na de bevalling van Lola was ik binnen een maand weer op gewicht, dit is bizar snel dat weet ik, maar na Joe ben ik nog steeds niet eens in de buurt van mijn ”oude” lijf. Dit hoeft natuurlijk ook niet, maar een beetje fitter zou ik wel fijn vinden. Verder zou ik het tof vinden om dit jaar een fotografie cursus te volgen! Fotografie is ook een passie van mij die ik een beetje heb verslonst en dat vind ik jammer. Meer tijd voor mezelf staat ook op mijn lijstje, ik ben benieuwd of ik dat dit jaar echt kan gaan waarmaken. Mochten jullie verder nog suggesties hebben (iets wat je wil lezen of zien) laat het mij vooral weten!

Liefs, Natalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties

 1. Harriet
  17 januari 2019

  Ik realiseer me nu pas dat we zo goed als even oud zijn Ik word 17 februari 25!

  Word trouwens zooo jaloers van jullie vakantieplannen, ben nu al benieuwd naar de foto’s

 2. Sennett
  17 januari 2019

  Super mooie plannen voor 2019! Ben erg benieuwd naar jullie verbouwing. Je stijl past helemaal in mijn straatje. Ook ben ik erg benieuwd naar je traject en wat dit voor jou heeft betekent. Diepe respect dat je dit hebt gedeeld en wanneer je eraan toe bent lees ik er graag over. Reizen is altijd leuk om over te lezen! Ik vind dat je het hartstikke goed doet en doordat je zo dichtbij jezelf blijft maak je het voor mij als lezer erg toegankelijk. Je stukken maar ook jij als persoon. Ik kijk uit naar als je mooie ideeën voor 2019 en blijf je zeker volgen. Veel liefs