MOMSQUAD LISA-JANE | New mom on the blog!

Hi! Ik ben Lisa Jane, 34 jaar en woon op IJburg in Amsterdam. Samen met mijn vriend Dennis en onze dochter Sunny Mae van 20 maanden. Oh ja en niet te vergeten onze ‘insta famous cat’ James (@thebeggingcat). Eind dit jaar verhuisd ons gezinnetje terug naar burgerlijkheid… Vinkeveen. Nee hoor grapje, Vinkeveen rocks! We hebben mega veel zin om te verhuizen naar een prachtig nieuwbouw huis wat we helemaal naar wens kunnen inrichten.

Afgelopen 5 jaar hebben we met heel veel plezier op IJburg gewoond. Nu is het tijd voor de volgende stap. Onze kleine meid houdt namelijk van buitenspelen en op dit moment hebben wij geen tuin/balkon en moeten dus altijd ‘de deur’ uit. Hoe heerlijk zal het zijn om straks de tuindeuren open te zetten! Dan kan Sunny Mae schommelen of spelen in de zandbak zonder dat mama bepakt op pad moet. En een aantal leuke vrienden van ons wonen dan om de hoek, wat wil je nog meer 🙂

Spannende tijden de komende maanden maar ook prijzige tijden. Een nieuwbouw huis brengt veel kosten met zich mee, zoals dubbele lasten. Daarom hebben wij besloten om de komende periode alle zeilen bij te zetten. Dit houdt helaas in dat ik tijdelijk van 4 dagen werken terug ga naar 5 dagen en mijn ‘vrije’ dag samen met Sunny Mae even op moet geven. Diep van binnen voelt dit helemaal niet fijn maar ik weet waarvoor we het doen en dat het maar voor een korte periode is. Soms een vakantiedag opnemen zal ook een hoop schelen. Gelukkig heb ik een leuke en afwisselende baan waarbij de dagen voorbij vliegen.

Sinds 2010 werk ik bij Bestseller (op dit moment bij ONLY) als accountmanager. Het is een jong en dynamisch bedrijf waar elke dag anders is. Het is zo fijn om producten te mogen verkopen waar je zelf helemaal achter staat en het liefst ook alles van wil hebben! Samenwerken met mijn klanten om de beste collectie in de winkel neer te zetten, daar haal ik veel voldoening uit. Daarnaast hebben we 2 keer per jaar een collectiemeeting met het hele team in Denemarken en ik kan je vertellen dat het hard werken is maar ook erg gezellig.

In het weekend doen we graag leuke dingen als gezinnetje. Zwemmen, naar Artis en ergens lunchen zijn wel favoriet (de eerste 2 natuurlijk voor Sunny Mae en het laatste voor papa en mama haha). Als gezin plan je de weekenden toch anders in dan voor de gezinsuitbreiding. Stiekem vind ik dit eigenlijk veel leuker want het zijn vaak de kleine dingen die het doen. Geluksmomenten. Samen wandelen, bij vrienden of opa en oma op bezoek gaan. Natuurlijk hangen we ook nog wel eens ergens in een kroeg of dansen we op de bar van een leuke club. Maar wel veel minder dan vroeger. Zomerse festivals is nu meer ons ding.

Mama zijn vind ik echt het aller leukste wat er is. Ik kijk vol trots naar de ontwikkeling van mijn kleine mini. Hoe ze alles aan het ontdekken is en ook heel ondeugend kan zijn, heerlijk! Het ‘echte’ opvoeden is nu wel begonnen, dat is best pittig kan ik je zeggen. Als Sunny Mae iets stouts doet dan moet ik soms echt mijn best doen om niet te lachen. Dat wordt nog wat straks als ze gaat praten.

Ik hoop dat jullie mijn introductie blog leuk vonden om te lezen. Ik vind het in ieder geval super leuk dat ik de komende tijd meer blogs voor Natalie mag gaan schrijven. Lijkt het je leuk om ondertussen meer van mijn fashion/family life te zien? Volg mij dan op instagram (@lisajaned). Sinds kort besteed ik meer tijd aan leuke content zoals foto’s, verhalen en in de toekomst misschien wat grappige video’s 😉 Wie weet?!

Liefs, Lisa Jane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.