Mozz luiertas #WINACTIE

Wiehoe! Afgelopen zaterdag was ik jarig en dat móét ik natuurlijk met jullie vieren! Ik ga daarom, via instagram, een prachtig mooie leren luiertas verloten. Ik heb hem zelf nu al een paar weken en ik ben er echt verliefd op. Hij is onwijs stijlvol, gemaakt van echt leer en me-ga praktisch. Voorheen probeerde ik nog mijn hele hebben en houden in mijn Louis Vuitton crossbody te proppen, daar ga ik met twee kids niet meer mee weg komen.

Hoe doe je mee?

Als je deze stappen hebt gevolgd, kun jij kans maken op de bizar mooie tas en wie weet loop je er over een weekje net zo stylish bij!

Bekijk de luiertas hier.

Liefs, Natalie

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 reacties

 1. Alice
  26 februari 2018

  OMG ik wil deze super graag winnen wat een beauty!!

 2. elisabeth maria martina
  27 februari 2018

  wat een handige & stijlvolle tas
  #nunogboffen

 3. Tamara V
  28 februari 2018

  Wat een stijlvolle luiertas,deze neemt mijn vriend ook zeer zeker mee