My squad is better than yours! #WeArePregnantEvent

Vrijdag 3 november was ik gezellig samen met mijn ”momsquad” naar het ”we are pregnant event” in Utrecht. Via MommyProofTV werd ik uitgenodigd en ik kon de meiden meenemen, super gezellig! De mama’s die bloggen voor de site had ik dus nog nooit in het écht gezien! Bizar toch? Het voelt alsof ik de meiden al jaren ken, het was dan ook geen moment ongemakkelijk. We hebben een groepsapp samen waar we al onze dagelijkse struggles in gooien, mooie momenten delen en adviezen vragen. Sinds kort is het team verrijkt met drie nieuwe bloggers, twee daarvan heb ik vrijdag ook kunnen ontmoeten!

We maakte de meest hilarische foto’s volgens mij vonden de mensen op het event ons schijt irritant in de ballenbak maar dat mocht de pret niet drukken. Je spot trouwens ook Jipp Heldoorn en Lizet Greve, die waren ook gezellig mee.

Al mijn lievelings merkjes waren er te bewonderen, geloof het of niet, ik heb dus gewoon NIETS gekocht! Hoe dan?! Vaak als ik heel veel leuks bij elkaar zie kan ik niet meer kiezen, gevolg? Ik ga met lege handen naar huis. Het liefst ben ik gewoon in een rustige winkel, helemaal alleen of met iemand die goed advies kan geven. Wel heb ik heel veel inspo op gedaan. Deze merkjes hebben mij positief verrast met hun stand:

Prénatal. De hoofdsponsor van dit te gekke event had een prachtige plek in het midden van de beurs. Op vrijdag kwam Jan Versteegh gezellig langs, brand new papa en een super leuke man! Ik nam samen met Jipp, Lizet en Faye plaats op de confessions bank en Liza Sips en Sophia Tienstra vroegen ons het hemd van ‘t lijf, super gezellig!

Dubatti Strollers. Ik kende dit merkje eigenlijk nog helemaal niet zo goed, maar wat hebben ze mooie kinderwagens! Echt prachtig!

Ammehoela kids. De meiden bij deze stand waren super lief en enthousiast. Hun collectie vind ik stoer, anders dan anders. Ik was heel erg enthousiast en ga zeker wat shoppen in hun webshop!

Jollein. Ik vond dat ze een hele mooie stand hadden, jammer dat ik niet echt een uitgebreid praatje heb gemaakt met ze, had ik wel graag gedaan achteraf, maar het was vrij druk (logies!) bij deze mooie stand.

Noppies. Ik ben fan, dat weten jullie! Naast de mooie collectie van dit merk vind ik het team erachter hele fijne mensen! Dat maakt je automatisch nog enthousiaster!

Koeka. Ik vind de dekens, voetenzakken en doeken zo mooi van dit merk. Ga er zeker iets voor Baby April kopen. Verliefd op de pastelprintjes en fijne materialen.

BLOOM. Ik was het meest verrast door dit merk. Wat een bijzondere kinderstoelen hebben zij! Heel mooi design, het moet je smaak zijn maar ik vond het er prachtig uitzien! Ik had deze stoel nog nooit gezien en het merkje kwam mij ook niet bekend voor.

Er waren nog veel meer mooie stands, zoals die van baby’s only en die van ”the mompany” maar eigenlijk had je zelf even een kijke moeten nemen! De beurs was zo mooi opgezet, er was lekker eten en er waren leuke mensen, ik ga volgend jaar sowieso weer!

Liefs, Natalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties

  1. Miranda
    5 november 2017

    Leuke foto’s! Ik was er zaterdag, jammer dat ik je niet gezien heb. Deze stands vond ik ook erg leuk, the mompany heb ik niet gezien….

  2. Elise
    5 november 2017

    Wat een leuke foto’s! Volgensmij hebben jullie het heel erg leuk gehad