Newborn shoot Joe | 18.04.18

Newborn shoot Joe | 18.04.18

Joe is alweer zes weken bij ons, zés lieve mensen. De tijd vliegt echt voorbij. Voor mijn bevalling had ik een geboorte fotograaf geregeld, ik vroeg Jamila van saltedphotography. Zij is echt waar een groot talent, haar foto’s vind ik zo mooi! Ze had al eens eerder foto’s van ons gemaakt en het voelde eigenlijk direct goed. Vanaf week 37 hielden we contact en ik zou haar appen of bellen als de bevalling ging beginnen. Maar de hele bevalling bleef dus uit, en toen ik uiteindelijk ingeleid zou worden voelde het niet goed om dit vast te leggen. Ik denk dat dit kwam omdat alles zo anders ging dan ik had bedacht/hoopte dus ik besloot Jamila twee dagen na mijn bevalling thuis te laten komen zodat ze ons kersverse gezin kon vastleggen. Eerlijk is eerlijk, Lola lag flink dwars, ik had stuwing en we waren doodmoe. Toch vind ik de foto’s mooi, dit is echt zoals het is, geen gekke filters, onnatuurlijk poseren maar precies zoals het ging..

Ik ben in ieder geval blij dat we het gedaan hebben, ik ben niet altijd blij met mijn hoofd op de foto’s maar wat wil je als je twee dagen daarvoor een baby van bijna 9 pond op de wereld hebt gezet, haha 😉

Hebben jullie ervaringen met newborn shoots? Zo ja, wanneer deed je dat? En ben je blij met de foto’s? Ik ben benieuwd!

Liefs, Natalie

 

Donderdag 18 april 2018

Volg:

8 Reacties

 1. Sarah Stoutenbeek
  28 mei 2018 / 16:35

  Wat een prachtige foto’s! Ik word zo geraakt door de zwart-wit foto’s waar je de borst geeft. Dit pakt niemand van jullie af ❤️

 2. Romee
  29 mei 2018 / 21:24

  Ongelofelijk mooi. Geniet van je gezinnetje.

 3. Lisa
  29 mei 2018 / 21:43

  Eerlijk is eerlijk, zo’n ondeugend peuter koppie is toch heerlijk én je ziet er fantastisch uit voor iemand die twee dagen ervoor is bevallen. Menig mens zal daar jaloers op zijn. Prachtige foto’s!
  Liefs, Lisa

 4. Sennett
  29 mei 2018 / 22:04

  Prachtig vastgelegd! Wat een talent. En wat zien jullie er mooi uit als gezin

 5. Mandy
  29 mei 2018 / 22:05

  Waaaauw heel mooi!!!

 6. Yanieck
  30 mei 2018 / 14:39

  Wat een prachtige vrouw ben je, de foto’s zijn schitterend maar wat wil je nog meer met zulke mooie mensen. Geniet van alles wat komen gaat als gezin. Liefs! X

 7. 30 mei 2018 / 19:14

  Oh wauw wat PRACHTIG!!! Ze heeft het inderdaad super vastgelegd. Maar wat snel zeg, na twee dagen! En wat zie je er goed uit. Je zou mij toen hebben gezien,haha. Wij deden een Newborn shoot na twee weken en eentje na een maandje volgens mij. Ben er ook zo blij mee! Maar echt wat een mooi kindje en kinderen hebben jullie!

 8. Angèlica
  30 mei 2018 / 19:30

  Jemig wat een onwijs mooie foto’s allemaal!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.