Onze ”wilde” zomer plannen..

Als ik mijn laptop openklap, staat er hoogstwaarschijnlijk TUI of KLM op mijn beeldscherm. De twee sites die ik de afgelopen maanden ongeveer iedere dag bezocht. Ik wilde, toen ik nog zwanger was van Joe, dolgraag op vakantie met z’n drietjes. In het ziekenhuis vonden ze dat een minder goed idee, aangezien zij een vroeggeboorte niet uitsloten (hadden zij het ff mis). Ik besloot om eens niet eigenwijs te zijn en het advies van het ziekenhuis te volgen. Nu Joe er is en de zomer voor de deur staat, droomde ik verder over onze vakantie, waar gaan we heen?!

Vorige week zat ik met Danny achter de laptop om onze vakanties te gaan boeken. We wilde graag nog even weg in eigen land, naar een bosrijke omgeving om even bij te komen van de afgelopen weken en quality time in te plannen met Lola. We boekte een midweek naar een heerlijk huis in Drenthe, mega burgerlijk maar het is daar zo onwijs leuk voor kids! We wilde ook nog heel erg graag op vakantie met z’n viertjes naar de zon. We zochten naar een data maar Danny is zo onwijs druk met werk dat dit nog behoorlijk lastig werd. Ik heb namelijk geen zin om in het hoogseizoen te gaan omdat we dit, met onze twee kids, nog makkelijk kunnen vermijden. We besloten dat het begin September moest worden. Danny zou zijn vrije dagen in gaan dienen en dan zouden we eindelijk gaan boeken! Heerlijk, ik keek hier zo onwijs naar uit! Wel hadden we besloten dat we niet naar Curacao zouden gaan, dit omdat ik zo’n lange vliegreis met een dreumes en een baby niet echt zie zitten. Het zou gewoon Spanje of Griekenland worden dit keer. Ook wilde Danny en ik nog een paar dagen samen weg, maar ik heb nog geen idee wanneer we dit gaan doen want ik vind het best wel een spannend idee. Ergens is het ook heel goed, gewoon weer even alleen met elkaar bezig zijn in plaats van poepluiers verschonen en flesjes maken, dus die mini vakantie met z’n tweetjes gaat er deze zomer sowieso wel komen.

Maar toen kreeg onze week ineens een heel andere wending.. We namen een super spannend besluit waardoor onze zomermaanden, mocht alles goed gaan, er heel anders uit gaan zien. Ik haat het om te zeggen maar ik ga jullie er over twee weken meer over vertellen! Het komt er in ieder geval op neer dat we ons leven weer 180 graden gaan omgooien. Echt waar, in die 4 jaar dat Danny en ik samen zijn is er nog weinig rust in ons leven geweest. Verhuizen, emigreren en twee kinderen. What’s next?! Ik vertel het snel! Wat denken jullie?! Ik ben benieuwd!

Liefs, Natalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 reacties

 1. Kim
  13 mei 2018

  Ik denk iets van een mooie rondreis door azie of indonesie met De 2 kindjes πŸ™‚ x

  • Natalie Vijfhuizen
   13 mei 2018

   Aah dat zou heerlijk zijn! Maar nee, helaas πŸ™

 2. Nina
  13 mei 2018

  Amerika? Emigreren voor een jaar?

 3. Naomi
  13 mei 2018

  Een huis ergens anders in het land, vanwege Danny zijn werk voor een paar maanden weer ergens anders wonen of…….

 4. Kim
  13 mei 2018

  Ik denk verhuizen dichter bij Danny zn werk ..
  Of voor een jaar weer emigreren.

 5. claudia
  13 mei 2018

  Mss gaan jullie wel terug omdat je het zo mist….ben benieuwd…lfs

 6. Jes
  13 mei 2018

  Hmm… een plaatsing op Cur?
  Tja bijna alles is mogelijk he!!
  Zolang het jullie maar gelukkig maakt..

 7. Carmen
  13 mei 2018

  Jullie gaan weer naar Aruba. Als je daar eenmaal bent geweest….. πŸ˜‰

 8. Kelly
  13 mei 2018

  Back to one happy island?β˜€οΈ

 9. Lianne
  13 mei 2018

  Waauuw, ik ben benieuwd!
  Ik denk dat jullie naar Aruba verhuizen?

 10. 14 mei 2018

  Oohh ik ben benieuwd! Ik denk dat jullie weer voor een tijdje naar het buitenland gaan verhuizen, maar wie weet. πŸ™‚

 11. Marije
  28 mei 2018

  Emigreren gok ik! Mogen we al ietsje meer weten? πŸ˜‰