Over Natalie

Hi! Ik ben Natalie, 26 jaar en ik woon momenteel in Aalsmeer samen met de liefde van mijn leven; Danny. Samen zijn wij de trotse ouders van Lola (23.08.16) en Joe (16.04.18).

Een kindje krijgen is spannend maar ook één groot avontuur waar je veel over kunt lezen op mijn blog. Ik ben een relaxte, chaotische en positieve moeder die graag schrijft over haar gedachtes en interesses. Op mijn site kun je veel lezen over mode, reizen, jong moeder zijn en worden. Een persoonlijke blog dus, waar geen onderwerp wordt gemeden! Het aller belangrijkste vind ik de mooie, maar ook zeker de minder mooie kanten laten zien van het leven als jonge moeder. Let’s get real! Lees gezellig mee en laat een reactie achter, vind ik leuk!

Liefs, Natalie

Hier vind je mijn vlogs en volg je mij al op instagram?

4 Reacties

 1. Angèlica
  12 januari 2017 / 16:20

  Het ziet er top uit!

  • Natalie Vijfhuizen
   12 januari 2017 / 16:21

   Thanks lieverd! <3

 2. Kelly
  6 juni 2017 / 19:28

  Super tof om je blog te lezen!

  Ik ben zelf 21 jaar (nog geen moeder :-)) en mijn vriend is marinier, wij vertrekken volgend jaar juli ook voor minimaal 1 jaar naar Aruba. Fijn dat ik bij jou al veel kan lezen over het eiland!

  Liefs,

  Kelly

 3. LIsanne
  17 mei 2018 / 15:19

  Beste Natalie,
  Ik ben redacteur voor het tijdschrift Ouders van Nu en maak een verhaal over de ‘ouder anno 2018’. Wat voor ouders zijn wij nu? Staan wij dichter bij het kind, of juist niet? Wat betekent het voor de opvoeding dat wij later kinderen krijgen, dat papa-dagen worden geïntroduceerd, dat zowel vader als moeder werkt. Zijn er verschillen tussen vroeger en nu?

  Ik stuitte op jouw blog, ziet er leuk uit. Je schrijft mooi:) Ik vroeg me af of jij het leuk zou vinden je visie hierover te vertellen in een kort telefonisch interviewtje. Zou ik je over dit onderwerp (telefonisch) mogen interviewen? Hoor graag van je!

  Hartelijke groetjes, Lisanne van Sadelhoff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.