Personal update

Personal update

De laatste tijd was ik een beetje afwezig en dromerig, althans, zo voelde ik het zelf. Thuis, op insta en YouTube. Ik vergat steeds mijn vlog camera en had geen zin om alles te delen, en dat terwijl het hartstikke goed gaat. Ik praat jullie bij!

Danny is terug

Naja, terug? Hij is doordeweeks bijna niet thuis. Na onze vakantie in Lanzarote kwam hij vaak alleen in het weekend naar huis toe. Ik kan nu ontzettend gezellig vertellen over hoe blij ik ben dat ie er weer is en dat de rust is wedergekeerd, maar ik ben nog steeds heel erg veel alleen met de kids. En dat is gewoon hartstikke k u t soms. Het is wat het is, en we kunnen er nu even niets aan veranderen, maar ik denk dat het hartstikke normaal is dat ik er af en toe van baal. Hij miste de 1e verjaardag van Joe omdat hij in Frankrijk zit voor werk deze week, en ondanks dat we het al gevierd hadden, vind ik dat toch jammer. Enfin, jullie snappen vast wat ik bedoel, niet altijd even leuk!

Verbouwing

Met de verbouwing gaat alles wel redelijk. Ik dacht steeds, wanneer gaat de eerste tegenvaller komen? Nou, die hebben we van de week gehad. Het loopt allemaal iets uit omdat het gewoon zo intens druk is bij alle aannemers. De huizenmarkt is nog steeds bizar, wat betekent dat er een hoop verbouwd moet worden bij iedereen en dat aannemers hun tijd moeten verspreiden. Het komt goed en van de zomer wonen wij vast en zeker in ons huis maar man, het houd je wel lekker bezig zeg maar. Wat een geregel.

Reizen

Zoals jullie weten gaan we in Juli 3,5 week door Canada reizen met mijn familie! We gaan met mijn ouders, zussen + boyfriends en hun kindjes! Mijn zussen hebben beide ook twee kinderen en ze zitten allemaal in dezelfde leeftijdscategorie. Dit kan vaak heel gezellig zijn, soms ook heftig, haha. Mijn oudste zus heeft een dochter en een zoon; Jackie is 6 jaar, haar broertje Ted is 4. Mijn middelste zus heeft twee dochters (zo noem ik dat altijd, klopt volgens mij niet helemaal) Juul is bijna 4 als we weggaan, en Ruby is 1! Lola is bijna 3 als we vertrekken en Joe 1. Ik ben benieuwd hoe dit gaat.. De bende van ellende.

Danny en ik hadden al eens eerder het idee besproken om een maand te gaan reizen met de kindjes voordat Lola naar school gaat. De meest praktische maand om dit te doen (i.v.m. Danny zijn werk + vrij vragen) is de maand December. Een maand geleden dachten we beide; fuck it! Laten we het gewoon gaan doen! Danny heeft vrij gevraagd en heeft dit gekregen! We kijken even aan hoe de reis door Canada gaat bevallen en willen dan het liefst 4 weken naar Bali. Nog niets geboekt, dus het is absoluut nog niet zeker maar mochten jullie tips, aanbevelingen of ervaringen hebben? Let me know!

De instavlogblog life

Leuk nieuw woord, instavlogblog life, haha! Maar eigenlijk gaat het best goed, ik heb wat meer mijn draai gevonden in dit gekke, en toch ook nieuwe wereldje. Maak me minder druk om de cijfers en vind het contact met volgers gewoon heel erg leuk! Natuurlijk heeft social media ook zijn mindere kanten, maar ik vind het ook heel bijzonder dat je zoveel van elkaar kunt leren en herkenning kan halen uit andere verhalen. Ik merk wel aan mezelf dat ik vergeet te vloggen, dus ik moet even aanleren om mijn camera weer mee te nemen, want ik vind zelf ook jammer dat ik bepaalde momenten niet vastleg. L

Hopelijk vonden jullie het weer leuk om te lezen! Mocht je vragen hebben, stel ze gerust. Wens jullie alvast een heel mooi paas weekend, wij gaan lekker een weekend weg met z’n viertjes! Zo’n zin in! Wat ga jij doen?

Liefs, Natalie

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Sabrina
  17 april 2019 / 20:54

  Ik volg je al tijdje en vind dat je het ontzettend goed doet
  Jullie ook een fijn paasweekend. Wij gaan dit weekend varen met het mooie weer
  Ik zou het leuk vinden als je mij zou willen volgen. Wie weet

 2. Nynke
  18 april 2019 / 07:27

  Geniet van jullie paasweekend ♡ Mooi om te lezen en volkomen begrijpelijk allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.