PHOTO DIARY | PAASWEEKEND!

PHOTO DIARY | PAASWEEKEND!

Afgelopen weekend waren wij heerlijk een paar dagen weg. Met z’n viertjes naar de Kempervennen, kneuteriger gaat het niet worden, ik weet het, maar het was zo fijn. Er waren zoveel dingen die we nog moesten doen m.b.t. het huis, studie, werk. Maar echt, ik ben zo blij dat we ja hebben gezegd tegen dit weekend, samen zijn is soms belangrijk en eigenlijk alles wat er toe doet. Ik heb super veel foto’s gemaakt dit weekend, dus besloot er een mooie photo diary van te maken voor jullie. Kijk gezellig mee!

We zijn er! Aangekomen na een lange autorit van 3 (!) uur. Samen met half Nederland besloten we een weekendje weg te gaan, denk ik. Het gaat prachtig weer worden, dus ergens ook logisch. Lola krijgt een zakje chips, ze heeft het top gedaan in de auto en ik zet buiten een borrelplankje klaar terwijl Danny de auto uitruimt.

Kiek ze zitten! Mijn hartjes. Ze zijn zo dik met elkaar, als de één er niet is, is de ander uit z’n doen. Ik ben zo blij dat zij zo blij met elkaar zijn.

De kindjes zijn moe, gaan lekker op tijd naar bed. Danny en ik gaan naar buiten met een wijntje en krijgen gezelschap.

Goedemorgen! We hebben allemaal prima geslapen. De kindjes sliepen samen op een kamer en ik dacht dat het niet goed zou gaan, gelukkig ging het prima! Ik zette het ontbijt klaar en was in de veronderstelling dat het eerste paasdag was, haha, niet dus. Dagje te vroeg, mag de pret niet drukken. Samen ontbijten is ook iets wat we lang niet gedaan hebben. We hebben een VIP cottage en krijgen iedere ochtend verse broodjes, deze hangen ze aan de deur in een tasje, zooo heerlijk!

Danny was afgelopen week weer van huis. Ik was alleen met de monsters en het viel me zwaar. Lola zit in haar puber-peuter fase en ik was moe en ziek. Als Danny dan weer terug is, zijn de kids niet bij ‘m weg te slaan. Opzich ook wel eens lekker rustig.

Na het ontbijt gaan de kids even spelen en daarna gaat Joe alweer een slaapje doen. Hij slaapt ’s ochtends een halfuur tot 3 kwartier op aanraden van de slaapcoach. Dit werkt top, door zijn nieuwe schema slaapt hij veel beter. Ondertussen eet ik samen met Lola wat aardbeien en wachten we tot ie wakker is. Danny gaat fietsen huren!

Als Danny weer terug komt doet ze alsof ie jaren is weggeweest. Echt, ”all you need is love” is er niets bij. Verder is Lola helemaal into dino’s en poppen. Love it.

Ik trek een outfitje aan. Sinds kort ben ik gestopt met kleding kopen bij grote ketens, voor mezelf. Ik zeg jullie eerlijk; deels geinfluenct door Romy Boomsma, maar ook door de docu ”the true cost”. Ik koop nu meer tweedehands en zoek + denk langer na voor ik iets koop. Mijn kast bestaat uit ongeveer 45 items welke ik allemaal draag, wel per seizoen verschillend, maar 4 volle vuilniszakken gingen er weg! Enfin, moraal van ’t verhaal, ik denk niet meer zo lang na voor ik iets aantrek, ik kies gewoon iets en zit nooit meer met het bekende probleem; ik heb niets om aan te trekken.

Als Joe wakker is gaan we fietsen. Ik heb het niet meer als ik deze twee koppies zie met helm. De fietsstoeltjes zijn anders dan wij kennen en ik vind het idee van een helmpje toch wel fijn.

Danny kijkt op de kaart en ik doe alsof ik ook mee kijk. We weten beide dat dat niet aan mij besteed is, maar staat tot interessant, ofzo. We zijn allebei trouwens mega fan van de Kempervennen. Wát een rust. Wij wonen praktisch naast Schiphol en worden soms gek van al die vliegtuigen. Soms lijkt het net alsof je op de landingsbaan staat, hier is het zo stil, zooo fijn!

Mijn hart. Zo lief dit. Handjes vast houden op de fiets.

Een mega tatta foto, maar love it.

We stoppen bij een boerderij, ik ben de naam even kwijt maar volgens mij heette het Malpie. Super leuk. Er lopen kippen, je kunt binnen spelen en er staan springkussens én er is een leuke speeltuin. Bij de koffie krijg je een klein bolletje ijs, lekkah.

We fietsen weer terug, de kids gaan slapen en wij zitten buiten met een wijntje, ik word zo vrolijk van dit weer!

Als de kids wakker zijn, kleden we ze om en gaan eten. We hebben gereserveerd bij een grill restaurant, wilde Danny persee. Lekker op tijd, om 17:30 uur. Gelukkig hebben ze veel Vega opties en vis! Dus ik ben ook blij.

Nog FF een family selfie voor vertrek. Is nog best een opgave met z’n viertjes, haha.

Deze vriend kan eten jongens, het is niet normaal. Hij eet de restjes vis van ons op en had zijn eigen vis en courgette al achter de kiezen.

Na het eten fietsen we nog een stukje en stoppen hier. Het is zo mooi bij het water, het bruggetje. Ondanks dat het park helemaal vol zit, heb je niet het idee dat het enorm druk is. Ik denk omdat het zo ruim is opgezet. We hebben hier een halfuur gespeeld en gezeten en maar 2 voorbijgangers gezien! Enne, ligt het aan mij of wordt Lola nu echt te snel groot. Van de zomer wordt ze 3 jaar, het voelde als gister dat ze werd geboren..

Ik krijg zomaar kusjes. Zeldzaam hoor, meestal krijgt papa ze alleen spontaan en ik wanneer ze pijn hebben of gaan slapen, herkenbaar?

We zijn weer in het huisje, nog even knuffelen en een boekje lezen en dan gaan ze weer naar bed. Samen op een kamer, had het een paar weken geleden niet durven dromen.

Morning! Ik vergat een foto te maken van ons paas ontbijt, iets met hongerige kinderen aan tafel. Ik vraag Danny (voor we weer op de fiets stappen) of ‘ie een foto van me maakt, zonder kinderen, ook wel eens leuk. Ik vraag of het gelukt is en hij zegt van wel. Ik kijk m terug en zie dat ik praktisch mijn ogen dicht heb. En bedankt he.

We stappen weer op de fiets en gaan eerst langs de kinderboerderij. Daarna pannenkoeken eten, dat heb ik Lola beloofd. Ik had ze niet bij het ontbijt en dat was een zware teleurstelling. De diva.

Lola is zo gek van dieren. Ze krijgen allemaal kusjes en knuffels. Ik hoor een vrouw op de achtergrond zeggen; ”oh gadver, dat meisje geeft dat hertje zo een knuffel.” Ik moet lachen. Lola zit op een agrarische opvang en is daar ook altijd met de dieren in de weer, sinds ze daar zit (nu bijna een jaar) is ze niet meer ziek geweest. Daar zijn ze juist veel buiten en met de dieren in de weer, lekker in de zandbak en de natuur in. Gewoon handjes wassen na afloop en er is niks aan de hand.

We fietsen een stukje verder en stoppen in een super leuk plaatsje. Er zijn daar meerdere restaurantjes open maar zien dat ze hier pannenkoeken hebben. We gaan lekker buiten zitten en lunchen!

Het nieuws van Sri Lanka komt binnen. Zo heftig dat mensen elkaar dit aan kunnen doen. We fietsen langs een mooi kapelletje en besluiten een kaarsje aan te steken voor alle slachtoffers en nabestaanden.

We fietsen terug en besluiten onze spullen in te pakken. We mogen nog een nachtje blijven maar besluiten dat niet te doen. Mijn oma wordt morgen 85 jaar en geeft een feest, dit start al om 11 uur en ik wil er graag bij zijn.

Goedemorgen! Het is weer zo’n mooie dag. De terug rit vanuit Brabant ging gister avond veel soepeler dan de heenrit. We deden er nu maar 1,5 uur over en de kindjes sliepen toen we het park uit reden en werden wakker toen we thuis kwamen! Top! Lola is ’s ochtend weer herenigd met haar nichtje en dat is voor haar altijd feest. We gaan naar mijn oma waar ik geen foto’s maak i.v.m. privacy.

We blijven lang hangen en sluiten dit heerlijke, lange weekend af met z’n viertjes af in het zwembad.

Mocht je – net als wij – ook willen genieten van een weekendje op de kempervennen? Klik dan hier voor meer info!

Laat me even weten wat jullie van onze photo diary vonden, voor herhaling vatbaar?!

Liefs, Natalie

Volg:

8 Reacties

 1. Lynn
  25 april 2019 / 20:01

  Heel leuk en zeker voor herhaling vatbaar!! Die foto’s op de fiets, heerlijk !

 2. Heleen
  25 april 2019 / 20:44

  Prachtige foto’s! Zeker vaker doen:)

 3. Kitty
  25 april 2019 / 21:39

  Geweldig! Super leuk om te zien en te lezen. Echt top!

 4. Mandy
  25 april 2019 / 23:37

  Jaaaa super leuk een foto diary!!
  Vaker doen!
  Ziet er super gezellig uit dat weekendje weg! Heb je zeker verdiend!

 5. Rianne
  26 april 2019 / 15:51

  Ziet er uit als een heerlijke week!
  Waarmee maak jij jouw foto’s? Ze zijn prachtig!

 6. tvdb
  29 april 2019 / 15:34

  Super leuk , zien we zeker graag vaker

 7. tvdb
  29 april 2019 / 15:45

  Super mooie en warme foto’s, Zie ik zeker graag nog vaker!

 8. Anne Metheuver
  4 juli 2019 / 22:23

  Heel leuk!
  Heb je toevallig nog tips voor het slapen op 1 kamer? Wij gaan morgen een paar dagen naar de Efteling in Bosrijk, en daar gaan mijn zoontje van 2,5 en 1 jaar ook een kamer delen. I’m freaking out!
  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.