Powervrouw give away!

Afgelopen weken kreeg ik super veel berichtjes van meiden die hun man of vriend ook geregeld moeten missen of het bijvoorbeeld helemaal alleen doen! Veel bewondering en respect heb ik voor deze ”powervrouwen”.  Maar schuilt er niet gewoon in iedereen een powervrouw? 

Ik vind van wel, maar soms heb je net even dat extra zetje in de goede richting nodig om het zelf in te zien. Ik heb goed nieuws want laat ik dat extra zetje vandaag nou eens GRATIS weggeven!

”When women support each other – incredible things happen.”

Yes, ik vind deze quote dus top. Want juist in een wereld waar zoveel haat, jaloezie en concurrentie is, is het juist belangrijk om elkaar te supporten. Ik hou van deze positieve gedachten! Minder negativiteit ónder elkaar en wees lief vóór elkaar!

Dus, vind jij jezelf een powervrouw? (weg met die bescheidenheid!) Of ken jij een powervrouw? Of heb jij nu een extra zetje nodig om je dromen na te jagen? Let dan op!

Ik geef een pakket weg met daarin:

 • Het fantastische boek MASTERCLASS ONDERNEMEN – van Annic van Wonderen
 • Uitgebreide sieraden set – van LilyJo
 • Mooie sjaal – van LilyJo
 • Geheimp cadeautje van Natalie

Het enige wat jij hoeft te doen is onder deze blogpost te reageren voor wie jij dit pakket wil winnen, mag uiteraard ook voor jezelf zijn! Ik maak donderdagavond de winnaar bekend! 

Liefs,

Natalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

62 reacties

 1. 17 oktober 2017

  Ik wil al heel lang het boek van Annic lezen!
  Dus die wil
  Ik heel graag winnen.
  Xxxx

 2. Daniëlle de Lange
  17 oktober 2017

  Ik wil dit pakket graag winnen voor mijn liefste mama die sinds dit jaar full time zzp’er is en het mega goed doet, waardoor we volgend jaar zelfs gaan verhuizen naar een heel mooi nieuwbouwhuis. Met het boek van Annic, zal mijn moeder nóg beter worden in het ondernemen.

 3. Carmen
  17 oktober 2017

  Ik zou deze graag zelf willen winnen !! Ik ben sinds 4 maanden mama van mn prachtige dochter Livia Sofia! Daarna studeer ik alweer een tijdje rechten sinds haar geboorte. Ik ben bezig met afstuderen en dat is wel eens heel druk met een babytje. Daarom denk ik dat ik wel een echte powervrouw ben. Al zijn alle mama’s dat natuurlijk! 🙂

 4. Suzanne van Noort-Vreeken
  17 oktober 2017

  Heb hebt helemaal gelijkt, iedereen is een powervrouw! Alleen vergeten we dat volgens mij wel eens. Ik wel in iedergeval. Ook ik ben net als jij een marinevrouw. Al heb ik mazzel dat ik hem weinig hoef te missen, maar nu hij toch weg is moet ik het mezelf toch wat vaker zeggen dat ik het kan. Zwanger van de tweede, een driejarige met een eigen wil en dan wil ik het ook nog goed doen op me werk en met iedereen afspreken. We woman can do this!!!! (Gelukkig met een beetje hulp) geniet deze week fijn van elkaar!!

 5. Stephanie
  17 oktober 2017

  Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik zou hem het liefste voor mezelf willen winnen! Door alle drukte met ons nieuwe huis die verbouwd word en een dreumes van 14 maanden vind ik het soms best heftig! Dit zou erg leuk van pas komen♡♡

 6. Lisanne
  17 oktober 2017

  Voor mijzelf!
  Op dit moment 30 weken zwanger en inmiddels al 6 weken thuis in de ziektenwet. 5 dagen in de week zorg ik alleen voor onze 15 maanden jonge zeer ondernemende dochter
  Dit valt erg zwaar in combi met mijn vele lichamelijke klachten waarin ik erg beperkt ben op lekker met haar te spelen of naar buiten te gaan.
  Ik word er heel saggo en depri van dat ik haar niet de aandacht kan geven die zijn verdient.
  Ik hoop hiermee dus op een klein oppeppertje om die laatste weken door te komen.

 7. 17 oktober 2017

  oh wat slecht, ben ik de eerste die reageert, is het nog voor mezelf ook..
  Ik weet zeker dat er heel veel mensen zijn die het hartstikke verdienen, en ga daarom dan hier ook niet neerzetten waarom juist ik..
  Ik sluit me helemaal aan bij wat je zegt: er is teveel concurrentie en de reden waarom en voor hoelang je iets alleen moet doen maakt helemaal niet uit. YOU of beter gezegd WE can do it! en daarom moeten we juist Lief voor elkaar zijn.

  Ik wilde trouwens nog even zeggen dat ik heel blij voor je ben dat Danny weer thuis is en blij voor jullie ben dat jullie nu ECHT samen kunnen genieten van de zwangerschap!!

  Liefs , Fauzy

 8. Emma
  17 oktober 2017

  Ik zou dit pakket graag voor mezelf winnen omdat ik op dit moment een tussenjaar doe en daarin graag een onderneming zou willen starten; hoe groot of klein ook! Daar komt het boek onwijs goed bij van pas natuurlijk! Ik zie mezelf wel als powervrouw omdat ik, misschien soms met wat hulp van anderen, altijd vecht voor de dingen die ik wil bereiken. Verder ben ik gek op het merk LilyJo en op jouw blog, Natalie! Ik vind zelf de quote: ‘believe you can & you’re halfway there’ supermooi ❤ Veel liefs! Kus Emma

 9. Miranda
  17 oktober 2017

  Lief van je zeg!
  Durf het bijna niet te zeggen.. maar doe mee voor mezelf.
  Aangezien ze op het werk altijd tegen me zeggen “kom op, je kan het gewoon, wees niet zo onzeker”, maar ik gewoon zulke hoge eisen aan mezelf blijf stellen en daardoor dus eigenlijk nooit m’n doelen behaal.
  Terwijl ik juist graag trots op mezelf wil zijn en eens ergens tevreden mee wil zijn, ik werk er hard voor, maar die onzekerheid is zó bagger!

 10. Naomi
  17 oktober 2017

  Voor een lieve vriendin van mij die het even moeilijk heeft met alle keuzes in haar leven. Ik denk dat dit haar zeker in de goede richting kan brengen.

  Liefs!
  P.S. Super lief dat je zo’n leuk pakketje aan iemand geeft!

 11. Kelly
  17 oktober 2017

  Inmiddels in mijn achtste studiejaar van mijn HBO opleiding (naast een fulltime vaste baan). 1 dochter en in verwachting van ons tweede kindje, ik wil al jaren mijn eigen blog beginnen omdat ik het heerlijk vind om te schrijven/fotograferen en verhalen van anderen te lezen. Ik heb met mezelf afgesproken dat ik dit na het afronden van mijn studie mag gaan doen. Nog 3 maand tot de uitgerekende datum en “hopelijk” nog 1 maand en dan afgestudeerd. Ik denk dat alle vrouwen, een ieder op zijn eigen manier, de krachtigste versie van zichzelf probeert te zijn en dit af en toe naar elkaar uitspreken is een mooi begin! Ik lees met veel plezier je blogs, liefs Kelly

 12. 17 oktober 2017

  Jaa, ik wil dit pakket graag voor mezelf winnen. Kan dat extra zetje op het moment wel even gebruiken..

  Leuke giveaway! x Maxim

 13. Kimm Rewijk
  17 oktober 2017

  Ik zou dit graag voor mijzelf willen winnen omdat ik van plan ben om volgend jaar te beginnen met ondernemen en mijn eerste kindje verwacht

 14. Brenda
  17 oktober 2017

  Voor mijn lieve mama, die eerst door een moeilijke scheiding heen is gekomen.. en kort daarna te horen kreeg dat zij ongeneeslijk ziek is. Zware tijd met chemokuren achter de rug en altijd lief, zorgzaam en behulpzaam geweest naar iedereen! De deur staat nog steeds altijd open en iedereen is welkom om bij het eten aan te schuiven. Ik ben zo trots hoe mijn moeder nu in het leven staat en zichzelf nog steeds blijft ontwikkelen, een echte powervrouw!

 15. Anneke Plaisier
  17 oktober 2017

  Cadeautjes zijn altijddddd leuk! Lijkt me een heerlijk pakketje om te mogen ontvangen. Veel respect voor jou en alle vrouwen elders met jou die hun man zo verschrikkelijk moeten missen. Eerlijk gezegd ben ik een flink verwende vrouw, wij zijn nu 8,5jaar samen en al die tijd heeft hij een baan gehad waarbij hij 3a4 uur s’ middags thuis aankwam en wij dus nog een heerlijke namiddag hadden, en lange avond.
  Nu is dat sinds 3wk veranderd, Jasper heeft nu een andere baan en komt dus nu thuis nadat wij klaar zijn met eten en ik al druk in de weer ben met de kids op bed te leggen. Het is voor mij erg wennen en ik heb bewondering voor iedere vrouw wie dit al zo lang doet, voor mij is het nu even bikkelen maar als ik zie hoe veel jij je man moet missen geeft mij dat weer even dat extra zetje, ‘het kan altijd erger’.
  Dank je wel daarvoor ❤️

 16. Anna
  17 oktober 2017

  Ik wil dit zo graag winnen voor een goede vriendin van mij. Haar vriend is geneeskunde student (bijna klaar) en is dan ook veel bezig met de studie/co schappen/ werk waardoor zij er vaak alleen voor staat met hun dochtertje van net 2. En man wat doet zij het geweldig met het opvoeden van hun dochtertje. Zo trots op haar, ze verdient dit door en door <3

 17. Ilse
  17 oktober 2017

  Ik zou dit pakket graag aan mijn lieve schoonzusje geven. Ze werd zwanger toen ze 18 was. Maar is inmiddels getrouwd met mn broer, en heeft haar bachelor (uni) gehaald! Zo trots op haar! Ze heeft nu nog een klein zetje nodig om haar master af te ronden. (Oh en die kleine, gaat sinds 2 weken naar school, dus is zo heel klein niet meer. gaat sneeel (:

 18. 17 oktober 2017

  In september 2016 startte ik De Vertelboom op, een praktijk voor logopedie en stottertherapie. Ik glunder en straal omdat ik fier ben op mijn praktijk en waarvoor het staat. Én na al dat harde werk verdien ik misschien wel een extraatje .

 19. Fien Librecht
  17 oktober 2017

  Voor men liefste mama, ik ben 16 jaar maar mijn papa gaat veel naar het buitenland voor zijn werk. Ons mama staat er dan helemaal alleen voor & brengt 2 dochters groot. Ons mama voert ons overal naartoe waar we willen. We zijn dus meer een mama gewoon als een papa. Maar als ons papa terugkomt, zien we hem graag binnenkomen. Ik heb een mooi leven & ik zou het niet anders willen dus Lola moet haar zeker geen zorgen maken!

 20. Jori
  17 oktober 2017

  Als ik heel eerlijk ben zou ik dit voor mezelf willen winnen. Ik ben nu 34 weken zwanger, in mijn vrije tijd nog flink aan het klussen in huis, en zal straks door de week veel zelf moeten doen aangezien mijn partner meer van huis is. Daarnaast ben ik ook weer bezig met een oude hobby, sieraden maken.
  Ik zou het boek erg graag willen lezen tijdens mijn verlof en tussen het klussen door, om te kijken of ik van mijn hobby meer dan een hobby kan maken.

 21. 17 oktober 2017

  Ik zou heel graag willen winnen, omdat ik zo veel ideeën heb over wat ik zou willen doen.. Maar niet weet hoe ik dit wil aanpakken! Heb zo veel inspiratiebronnen, waaronder jij. Ik hoop dat deze give away mij, als studente, de goede weg op kan leiden richting mijn droom!

 22. Manon
  17 oktober 2017

  Ik zou het graag willen winnen voor mezelf.

 23. Tiff
  17 oktober 2017

  Voor mijn lieve zus, ze voedt grotendeels haar 3 kinderen zelf op haar man vaart op een boot en is daardoor 6 weken van huis en 6 weken thuis (soms wel korter thuis) daardoor mist hij Belangrijke momenten zoals de geboorte van m’n neefje. Klagen doet ze nooit

 24. Sabrina
  17 oktober 2017

  Ik zou graag voor me zelf willen winnen
  Ik werk 4 dagen in de week en de zorg over mijn dochtertje van 1 jaar en mijn huishouden erbij
  Daarom denk ik dat ik echt wel een powervrouw ben
  Mijn vriend werkt 6 dagen in de week
  Zondags genieten we wel samen met ze drietjes maar ook wel eens niet
  Dit zou heel goed van pas komen

  Liefs x

 25. 17 oktober 2017

  Voor mijn lieve mama. Ondanks ze het zelf niet altijd gemakkelijk heeft gehad staat ze altijd klaar voor haar 5 kinderen. Vorig jaar ben ik zwanger geraakt op mijn 17e en ze stond er elke dag. Een echte power vrouw.

 26. Manon Brouwer
  17 oktober 2017

  Ik zou dit pakket graag voor mezelf winnen.. Op dit moment zit ik voor mijn studie een half jaar in Barcelona. Ik geniet met volle teugen maar helaas zitten er ook wat mindere dagen tussen. De heimwee slaat in, de stad is erg onrustig en nog het ergste: je leert jezelf écht kennen. Een nieuwe omgeving, vreemde taal en een andere cultuur doen wonderen met je. Je groeit op persoonlijk en professioneel gebied. Ik zou dit zeker aan iedereen aanraden! Laat je niet tegen houden door je vriend, vriendinnen of wat dan ook. Ga er gewoon eens lekker tussen uit, leer nieuwe mensen kennen en doe dingen waar je altijd al van heb gedroomd!

  Because little girls with dreams, become women with visions..
  Liefs, Manon

 27. Kim de Jong - van Spankeren
  17 oktober 2017

  Ik zou dit graag willen winnen voor mijn lieve moeder. Ze is zo onwijs sterk na het verliezen van haar man en onze papa! Ik heb zoveel bewondering voor haar.

 28. Marije
  17 oktober 2017

  Oh dit is wel een hele leuke! Ik doe mee voor mezelf en dat mag gelukkig. Mede mariniersvrouw en dit jaar in totaal bijna 9 maand zonder man met baby en peuter… wallen tot op m’n knieën soms maar zo trots dat we het gewoon fixen. Lang leve powervrouwen die er voor zorgen dat hun mannen dit mooie werk kunnen doen!

 29. Lisa Jane
  17 oktober 2017

  Wow wat een te gekke give away!! Ik doe ook graag mee, als werkende mama van een heerlijk meisje van 1,5 is het soms uitdagend om alles te ‘momagen’ haha. De laatste tijd ben ik steeds meer aan het nadenken over de toekomst en om iets voor mezelf te beginnen. Deze give away zou een mega goede stap in de juiste richting kunnen zijn! En ben het helemaal met je eens dat alle vrouwen powervrouwen zijn! Mama, mama to be en vrouwen met een kinderwens. Liefs Lisa Jane.

 30. Emely de Boer
  17 oktober 2017

  Jaaa!! Zo leuk . Ik ben echt toe aan een nieuwe uitdaging. Wil mijn eigen bedrijfje beginnen maar heb echt even die extra zet nodig. Fingers crossed

 31. Anique
  17 oktober 2017

  Ik zou hem graag winnen

 32. 17 oktober 2017

  Wat een gave actie weer! Ik zou deze stiekem zelf willen winnen maar ik gun hem mijn vriendinnetje Mariska nog meer. Deze 40-er heeft een mooie carriere en is net geswitched van baan, maar is daarnaast ook een geweldige moeder van 2 schatten, een lieve vrouw en een top vriendin. De meest attente persoon die ik ken.

 33. Britt
  17 oktober 2017

  Wat zou dat de inspirerende kers op mijn taart zijn of nouja de spierbal van mijn powervrouw arm!

 34. 17 oktober 2017

  jaa!! ik vind mijzelf een powervrouw (idd alle bescheidenheid overboard voor deze te leuke winactie!!) omdat ik naast het fulltime moederschap wat in deze tijd echt zwaar onderschat word, ook parttime bezig ben met het ontwerpen en maken van kleding en droom om in de toekomst een succesvolle lijn op te zetten. de basis is er, nu de tools nog… en laat dit nu een perfecte win actie zijn!!

 35. Lydianne van Vliet
  17 oktober 2017

  Ik zou dit pakket graag willen winnen voor mijn zus. Ze heeft op haar 23ste (ongepland maar wel heel gewenst) een dochtertje gekregen (nu 3 jaar) en voedt deze bijna helemaal in haar eentje op, wat af en toe best zwaar kan zijn. Dit laat ze alleen nooit merken aan de buiten wereld. Ze verdient zeker weten wel een verwen pakketje omdat ze een powervrouw is waar haar dochter later trots op kan zijn!

 36. Carolien
  17 oktober 2017

  Omdat ik altijd aan een ander denk, denk ik nu voor 1 keertje aan mezelf! Ik vind mezelf een powervrouw, hou alle ballen (tegelijk) in de lucht met 2 kinderen, een drukke baan en een fantastische vriend. Helaas werkt mijn vriend zo’n 50 uur per week en dat is excl de weekenden. Helaas horen de nachten en weekenden ook bij zijn werkzaamheden, waardoor ik er vaak alleen voor sta met de kindjes en alles wat daar bij komt kijken. Ik doe het met liefde, absoluut, maar dit kleine geluksmomentje zou mij heel goed uitkomen!

 37. Jaimy
  17 oktober 2017

  Ik wil dit pakket graag winnen, voor mijn mama en twee tantes.
  Mijn mama verdient de sieraden omdat ze zichzelf altijd inzet voor andere en zichzelf daarin wegcijferd.
  Het boek is voor mijn tante D, zij wil al heel lang een eigen bedrijf beginnen alleen dat lukte financieel niet, nu kan zij wel de eerste stap zetten en daarbij zou het boek erg helpen!
  De sjaal is voor tante A, zij heeft veel tegenslagen gehad en verdient een warm gevoel voor de aankomende koude winters.

  Kusjes Jaimy
  En p.s. Natalie, je bent een powervrouw en een voorbeeld voor vele!!

 38. NiekbyNiek
  17 oktober 2017

  Voor mijn vriendin Stefanie en mezelf omdat wij samen zo steun aan elkaar hebben in het moederschap. Zij heeft wisselende diensten, ik een drukke baan bij een accountantskantoor en soms zitten we er even mentaal doorheen maar kunnen we elkaar appen voor steun en tips!!l

 39. Ine
  17 oktober 2017

  Yes! Powervrouwen unite! Ik ben momenteel aan het promoveren op de universiteit, wat tijdelijk op pauze heeft gestaan tijdens m’n eerste zwangerschap. Nu proberen m’n thesis te schrijven in combinatie met m’n tweede zwangerschap en natuurlijk onze leuke dochter. In de meeste weken gaat de combinatie echt goed (samen met m’n vent, die er gelukkig “gewoon” altijd is). De combinatie gezin en beginnende carrière zie je op de universiteit niet veel, en ik ben er trots op dat het lukt!

 40. Mieke de Gruijter
  17 oktober 2017

  Voor mijn lieve zusje! Zij begeleidt mensen met een beperking en ik heb heel veel respect voor de manier waarop ze dit doet. Het is voor haar een 2e natuur!

 41. 17 oktober 2017

  Lieve Natalie,
  Dit pakket gun ik een jonge vrouw die dit jaar keihard heeft moet knokken op haar werk. Die dit jaar een blog is begonnen over alle mooie ondernemers die wij hebben in Nederland. Die dit jaar haar eigen kussen-design op de markt probeert de brengen en die nog steeds opzoek is naar haar echte ik. Dit pakket gun ik mijzelf.

  • Natalie Vijfhuizen
   19 oktober 2017

   Gefeliciteerd! Jij hebt het pakket gewonnen. Stuur je een mail met je gegevens?! X

   • 20 oktober 2017

    Jaaaaaa super leuk!!! Onwijs bedankt, ik ga er heerlijk van genieten!!

 42. Berrie
  17 oktober 2017

  Mijn vriendin is een powervrouw. Onze dochter van 9 maand is ene zorgen kindje die heel veel spuugt heel vaak last heeft van haar darmpjes en nog eens hele erge verlatingsangst heeft ontwikkeld door de opnames. Mijn vriendin zorgt 24/7 voor haar soms is ze de hele dag bezig met bedden verschonen wassen dochtertje en haar zelf wassen door alle spugerijen. Ondanks alle zorgen en soms een hele verdrietige dochter heeft ze super veel geduld en wordt nooit boos. Daarnaast probeert ze het huishouden bij te houden en kookt ze elke dag tussen alle zorgen door!

 43. Nicole van Griensven
  17 oktober 2017

  Graag voor mijzelf!!! Ik ben chronisch ziek en ga een tweeling op de wereld zetten. Ben nu 18,5 week zwanger en vind het mega spannend 🙂

 44. Ilse
  17 oktober 2017

  dat zou ik heel graag willen winnen! Weg met de scheidenheid: na een jaar met daarin verhuizen, 2e dochter krijgen, zelf een huis bouwen, thuis alles regelen en fulltime werken vind ik mezelf soms wel een powervrouw

 45. Jessica
  17 oktober 2017

  Ik wil dit heeel graag voor mijzelf winnen!
  Afgelopen tijd is zo hectisch geweest en dan heb ik t nog niet over het ontzwangeren! Dat vond ik na mijn dochter al een ramp en nu is het nog erger! Maar positief blijven we ook omdat ik een geweldige vriend heb die mij overal in steunt!
  Nu wil ik graag mijn droom waar maken en mijn eigen bedrijf starten maar ik durf dat ene stapje net niet te nemen! En daar kom ik eerlijk voor uit! Ik vind het dood eng ook omdat ik alleen maar in mijn achterhoofd heb ik moet toch inkomen hebben en voor de kids kunnen zorgen! Ik weet ergens dat ik het wel kan! Maar iemand moet mij toch echt net even dat setje geven.
  Ik kan altijd heel goed advies geven aan iedereen en wil en help ook altijd iedereen maar als het dan om mijzelf draait mis ik net dat stukje zelfverzekerdheid!!

 46. Déborah
  17 oktober 2017

  Ik zou het stiekem wel graag voor mijzelf willen winnen eigenlijk. En ik moet bekennen dat ik er geen specifieke reden voor heb maar ik het gewoon leuk vind om een powervrouw te mógen zijn en dat mag zoals je mooi omschrijft altijd wel onderling benadrukt worden. Mooi geschreven Natalie

 47. Larissa Beumer
  17 oktober 2017

  Leuk pakket! Als mama van een ontdeugend zoontje van 2, een vriend mer onregelmatige werktijden en daarnaast zelf ook nog parttime werken gun ik het mezelf ook wel eens! Onwijs benieuwd naar het boek van Annic, weet werk gerelateerd nog steeds niet welke kant ik op wil en hier vind ik vast enorm veel inspiratie in.

 48. Denise van Duren
  18 oktober 2017

  Voor mijn lieve vriendin Melissa die een liefdevolle moeder is voor haar kleine zoontje ik wil haar hier heeeel graag mee in t zonnetje zetten ❤️

 49. Denise van Duren
  18 oktober 2017

  Voor mijn lieve vriendin Melissa. Ze is een prachtige zorgzame en lieve moeder voor haar zoontje. Zou haar graag hiermee in het zonnetje willen zetten en haar vertellen hoe erg ze gewaardeerd wordt.

 50. 18 oktober 2017

  Aaahw voor Mijnen powervrouw Jacky van winden!! Beginner met Eigen tassenlijn werkt ook nog eens fulltime als officemanager en al 10 jaar vrienden met mij. Masterclass ondernemen is echt iets voor haar!! Kan ze goed gebruiken voor der business. Ik ben super trots op haar dat ze alles zelf heeft opgezet!! En een zetje in de rug en liefs van mij met zon pakket is natuurlijk top! Haha

 51. annemarie
  18 oktober 2017

  Oh dit zou ik best voor mezelf willen winnen. Met 2 kleine meiden (lees 1.5/ 5maanden) is het soms best pittig. En je hierdoor snel jezelf vergeet. Dus dit mooie set zou goed van pas komen.

 52. Melissa
  18 oktober 2017

  Ik wil dit pakket voor mijn moeder winnen. Ze is sinds kort werkloos en is druk bezig met het vinden van een nieuwe baan, helaas lukt het der nog niet zo… ondanks dat vind ik haar wel een enorme powervrouw, omdat ze niet opgeeft! 🙂

 53. 18 oktober 2017

  Goed bezig Natalie! Zo te zien gaat alles gelukkig goed met je.

  Hierbij ook mijn powervrouw; Meggie van Noorden

 54. 18 oktober 2017

  Goed bezig Natalie! Je ziet er gelukkig uit!

  Hierbij ook mijn powervrouw: Meggie van Noorden

 55. Manon Mooij
  18 oktober 2017

  Wat een leuke actie! Ik zou graag het boek voor mezelf willen winnen! Heb 2 lieve meiden thuis rondlopen en een hele lieve man. Ben zelf fotografe en heb samen met mijn man een webshop voor bruiloft decoratie. Ook pas ik 2 dagen op mijn 2 neefjes. Het is allemaal goed te combineren voor mij en heb er veel plezier in. Nu vind ik mezelf daardoor niet altijd onder de powervrouewen vallen hihi, daarom zou ik graag de sieraden willen geven aan mijn zus die er helaas alleen voor staat met haar zoontje van 1.

 56. 18 oktober 2017

  Ik wil dit pakket winnen voor een vriendin van mij die het de afgelopen tijd niet makkelijk heeft gehad. Ze is nog niet beter, maar gaat er wel voor. Samen met haar zou ik dit pakket graag delen. Ik het boek, zij alle mooie cadeaus. Weer een wat anders dan kaartjes, fruit en brownies per post ;-).

 57. Anita H.
  18 oktober 2017

  Ik wil dit pakket graag winnen voor mijzelf.

 58. Karen
  19 oktober 2017

  Hi Natalie!

  Ik zou jouw pakket héél graag willen winnen en ben vooral benieuwd naar het geheime cadeautje. Kleine pakjes zijn altijd het leukst en al zeker als het afkomstig is van één van m’n favo instagrammers/bloggers/vloggers!

  Maaaaaaar ben er tegelijk zeker van dat alle andere powervrouwen het net zo veel (en misschien zelfs meer) verdienen! Elke vrouw is een powervrouw op haar eigen manier. Of dat nu als mama, business vrouw, dochter, zus, partner,… is. We verdienen het allemaal om wel eens in de watten gelegd te worden.

  We go girls!

  XXX Karen