Artipoppe wrap

Artipoppe wrap

Mijn eerste review op natalievijfhuizen.nl zo leuk! Dit word een nieuw rubriek, je kunt hier iedere week een review vinden op de vrijdag. Dit vind je onder het kopje; ‘Natalie Loves’, ik hoop dat jullie er wat aan hebben! Overigens prijs ik alleen producten aan waar ik 100% achter sta, en beloof ik jullie altijd een eerlijk oordeel te geven.

 

Dat ik een groot fan ben van draagdoeken, is jullie vast al wel bekend. Ik heb een hele fijne grijze die ik veel gebruik. Zoals bijvoorbeeld tijdens onze vliegreis naar Nederland, Lola sliep als een blok in de draagdoek! Ik zweer erbij! Dus toen ik een mailtje kreeg van artipoppe met de vraag of ze mij een draagdoek cadeau mochten toen, was ik zo blij als een klein kind! Ik kende het merk, en volgde het al een tijdje op instagram. Wauw, was mijn reactie, de doeken zijn zo onwijs mooi! 

 

Hoe ziet de draagdoek eruit?

Wanneer je de draagdoek ontvangt, is het direct al een feestje. De doek zit in een prachtige doos, van de verpakking alleen al word ik ontzettend gelukkig!

De draagdoek is een echte eyecatcher. Je hebt ze in de meest waanzinnige printjes waar je spontaan verliefd op word! Geen saaie bedoening op je buik, een kleurrijk feestje voor je baby! Ik hou van hysterische printjes, het kan mij niet gek genoeg.

Hoe is de doek te gebruiken? 

Je kunt de doek op meerdere manieren gebruiken. Je krijgt een heel handig boekje bij de doek waar dat keurig staat omschreven d.m.v. plaatjes. Het is absoluut niet moeilijk. Door de ring die aan het doek vast zit, krijg je een heel speels effect. Je hoef dus niet altijd te knopen, wat ik dan weer heel leuk vind!

Van welk materiaal is de draagdoek?

De draagdoek is gemaakt van een prachtige stof die heerlijk zacht is. Heel fijn voor de tere baby huidjes. De stof van de draag doek is gemaakt van: 65% cotton, 35% cashmere.

Wat maakt de draagdoek speciaal?

Ik persoonlijk vind het materiaal van de draagdoek echt prachtig, het is zo onwijs zacht en de printjes zijn heel gaaf. Het ontwerp maakt de draagdoek ook anders dan de meeste andere. Het heeft een ring aan het uiteinde, wat de doek heel speels en handig in de omgang maakt.

Hoe is de prijs/kwaliteit verhouding?

Eerlijk is eerlijk, de doeken zijn behoorlijk aan de prijs. Voor de doek die ik hier draag betaal je €490,-. Ik begrijp best dat dit voor de meeste mensen toch echt boven hun budget is, inclusief voor mijzelf. Ik begrijp wel waar de prijs vandaan komt, de doeken worden namelijk gemaakt in ons eigen landje. Hier zijn de productie kosten een stuk hoger. Ook word er gebruik gemaakt van het beste kwaliteit stof, en zijn de doeken one of a kind! Geen simpel exemplaar maar een echte artipoppe!

 

Conclusie, Natalie loves?

Absoluut. Heel blij met dit exemplaar, ik ga hem vaak gebruiken!

 

Liefs, Natalie

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.