Review: GreenTom buggy!

Ik vond het wel weer eens tijd voor een review! Ik zag door de bomen het bos niet meer toen ik opzoek ging naar een nieuwe buggy voor Lola, er is zóveel keuze! Uiteindelijk heb ik de GreenTom gekregen, wat een mazzel, want ik vond dit een van de mooiste! Hoe die bevalt, wat de voor en nadelen van deze wagen zijn en wat hem onderscheid van andere buggy’s vertel ik in deze review!

Let op, ik heb het product gekregen maar krijg niet betaald voor het schrijven van deze review, dit doe ik vrijwillig!

Naam: Greentom Upp Classic Black

Prijs: 275,-

Te bestellen via: KLIK

Waarom een buggy een handige toevoeging is

Wij hebben al een bugaboo cameleon die we veel gebruiken, maar als je even gauw de stad in wil of bijvoorbeeld op vakantie gaat is het toch handig om een makkelijk inklapbare buggy te hebben. Een gewone wagen met zit gedeelte neemt vaak toch meer ruimte in beslag waardoor je minder plek hebt voor andere dingen.

Waarom de GreenTom?

Ik vond het design van deze wagen het mooist. Hij is anders dan alle andere wagens en ik vind hem super stoer. Daarnaast is hij ook 100% groen en gemaakt met liefde voor onze planeet. Een dikke vette plus wat mij betreft! Dit is dus ook meteen waarom deze wagen zich onderscheid van alle andere. Ik ken er geen die er zo tof uitziet en 100% groen is, correct me if i’m wrong!

De praktische voordelen van deze wagen

Een groot voordeel is het gemak waarmee je deze wagen in en uit klapt. Toen ik nog geen kindje had, en trouwens nu ook nog, zag ik veel vrouwen trekken, duwen en vloeken bij het inklappen van een kinderwagen. Hell no! dacht ik altijd vóór ik Lola kreeg, want nu weet ik dat dit iedere moeder wel een keertje overkomt. Maar bij deze wagen schat ik die kans heel klein, het is simpelweg zo gedaan! In mijn vlog kun je zien hoe makkelijk dat gaat, ik zet de link onderin dit bericht zodat je even kunt kijken. Daarnaast kun je hem samenstellen zoals jij dat wilt, je kunt de kleur van je frame en de stoffering kiezen. Ik had hem het liefst in een leuk fleurig kleurtje genomen maar manlief wilde de wagen in all black everything. Ook is hij gemakkelijk te verstellen en kan je kindje er rechtop in zitten maar ook in liggen. Er zit een rem op die goed werkt (niet geheel onbelangrijk) en ook zit er een fijne zonnekap op. Onder het zit gedeelte is een klein vak waar je genoeg spulletjes in kwijt kunt, dat vind ik persoonlijk altijd erg prettig!

Rijd de wagen makkelijk?

Ja, hij rijd super! We hebben hem meegenomen naar het bos en met gemak kon ik alle lastige paadjes trotseren! Geen rare taferelen zoals blijven haken achter een tak of de buggy achterstevoren mee slepen. Deze wagen is dus bos-proef! Ook rijd ie gewoon heel fijn en soepel over stoepjes en wegen.

Nadelen van deze wagen

Een nadeel is dat je hem niet in hoogte kunt verstellen. Ik denk dat het geen probleem is voor de gemiddelde Nederlander maar deze lange darm van 1 meter 81 heeft daar wel wat moeite mee wanneer ik een schoen draag met een hak eronder. Verder raad ik het niet aan om een zwarte stoffering te kiezen, dit in verband met de vlekken die er uiteraard in gaan komen en op zwart toch altijd nóg sneller zichtbaar zijn.

Jij hebt makkelijk praten, jij hebt hem gekregen

Ja, ik snap dat je dat denkt, maar ik zou hem zelf ook aanschaffen. Ik was opzoek naar een nieuwe buggy en dat je hem dan krijgt is natuurlijk mooi meegenomen, maar ik had hem ook echt nodig. Als ik hem niet had gekregen had ik hem ook gerust zelf gekocht. Dit is overigens ook altijd de eerste vraag die ik mezelf stel als ik een product aangeboden krijg; zou je het zelf ook kopen? Als dit niet het geval is, bedank ik voor het aanbod. Ik vind het belangrijk om dichtbij mezelf te blijven en alleen producten te promoten waar ik 100% procent achter sta.

Nieuwe collectie

Ik nam net even een kijkje op de site van GreenTom en zag daar de nieuwe collectie staan! Sta-pel verliefd ben ik op de nieuwe kleurtjes! Het is dat ik er al eentje heb, maar ik zou er zo nog eentje nemen, want wat zijn ze prachtig!

Tot slot: hoe enthousiast ben je?!

Ik ben heel enthousiast. Ik vind het een fijne wagen die er mooi uit ziet, ik zou hem zelf ook aanschaffen. Ik geef hem een 8, als hij verstelbaar zou zijn en wat makkelijker plat zou kunnen had ie een hoger cijfer gekregen. Maar hé, een 8 is toch mooi?!

Liefs, Natalie

Op 4:07 klapt Danny de wagen heel makkelijk in! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 reacties

 1. Jojanneke
  7 november 2017

  Fijne review, dankjewel. Ben zelf ook heel erg aan het twijfelen of ik een buggy wil aanschaffen en welke. Denk ook dat het de greentom gaat worden.

 2. Sietze
  8 november 2017

  Thanks voor de review! Wij twijfelde over de green Tom maar ik met mijn 165cm kan hem dus makkelijk hebben, meteen besteld gister

 3. Karin
  29 april 2018

  Rijd deze vergelijkbaar met de bugaboo, qua stoepjes etc. Dus net zo soepel??

  • Natalie Vijfhuizen
   30 april 2018

   Nee, niet vergelijkbaar met de bugaboo helaas.. Die is wel echt een stuk soepeler!