REVIEW: QUINNY HUBB DUO

Vlák voor de kerst kregen wij onze nieuwe kinderwagen! Onze oude was toe aan vervanging, we kochten deze tweedehands toen ik 37 weken zwanger was van Joe. Helaas, door de hormonen en de haast, niet goed naar de wagen gekeken en dus was dit niet onze beste aankoop. We gingen opzoek naar een andere, praktische duowagen. Quinny lanceerde hun nieuwste model en wij mochten hem uit testen!

Quinny Hubb Duo FACTS:

  • Hij is extreem smal (57 cm) dus je kan makkelijk door het gangpad van je supermarkt!
  • Er zitten twee volwaardige zitjes bij die je ook verschillende manier kunt installeren.
  • Er zit een hop-on-board accessoire bij, mega handig voor eigenwijze peuters die niet altijd in hun zitje willen en af en toe even mee willen liften!
  • De wagen heeft zwenkwielen, dus draaien en keren is onwijs makkelijk!
  • Foam gevulde banden voor extra comfort!

We hebben de Hubb standaard achterin de auto liggen, hier past hij perfect in, iets wat ik altijd heel erg belangrijk vind. Nu hebben we het houten hop-on board gebruikt, in de onderstaande foto zie je hoe dat eruit ziet. Lola vind dit echt fantastisch! Voorheen was er een hoop strijd rondom de kinderwagen, dan wilde ze wel in haar zitje, dan wil ze weer lopen, je kent het vast wel. Door dit board kan ze er op en er af springen zonder dat ik haar weer opnieuw moet vastmaken in haar stoeltje, handig!


Zelf vind ik de grote boodschappenmand super handig! Je kunt er een hoop in kwijt en je kan er makkelijk bij!

Je klikt de kinderwagen heel makkelijk in en uit elkaar en het allerleukste aan de Hubb vind ik de kleur combinaties! Je kunt deze geheel zelf samenstellen en hoewel ik meestal voor ”safe” ga, koos ik dit keer voor een opvallend kleurtje, ik ben er heel blij mee! Of er nadelen zijn? Ik vind dat de vering op onverharde wegen soms iets minder is, maar dat is dan ook echt het enige minpuntje wat ik me kan bedenken.

In deze video dat ‘ie ook heel geschikt is voor een boswandeling!

Benieuwd naar de Hubb? Bekijk en test hem op de 9 maanden beurs, ik ben er woensdag, zie ik je daar?!

Liefs, Natalie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Één reactie

  1. 14 februari 2019

    Leuk ik ga ook woensdag naar de negemaandenbeurs!
    Wie weet tot daar 🙂