Review & WINACTIE dooky!

Review & WINACTIE dooky!

Onze vaste momsquad blogger Sanne testte een dook uit! Dooky is speciaal ontworpen voor de kinderwagen, buggy en of autostoel. De dooky beschermt je baby tegen de zon, maar ook tegen de wind en sneeuw. Dooky is universeel en past daardoor op iedere kinderwagen, buggy en of autostoel. Perfect voor dit warme weer! Ben je benieuwd wat ze ervan vond? Lees dan vooral verder!

Vorige week was het bloedje heet. Gelukkig heeft mijn kleine man geen last van deze warmte. Een flesje water mee naar bed en Melle is tevreden. Donderdag was Melle de hele dag mee naar de winkel. Heerlijk in de airco en niet in het warme huis. Een plekje in de schaduw voor de auto was niet te vinden. Toen ik aan het eind van de dag bij de auto kwam wist ik niet wat mij overkwam. Het was gewoon niet normaal warm binnen. Echt serieus 40+ graden. Ik wilde Melle in het auto stoeltje zetten maar die begon keihard te huilen hij kon er gewoon niet inzitten. Het stoeltje was zo warm geworden dat ik gewoon niet weg kon. Terwijl  ik echt naar mijn volgende afspraak moest. In alle haast heb ik toen een fleece-deken gepakt en deze in het stoeltje gelegd. (zie foto) Gelukkig hoefde ik maar een klein stukje te rijden want het was natuurlijk veel te warm om in een fleece-deken te zitten.

Dit moest anders.

Ik heb een Dooky Seat Cover Blue Tribal om het autostoeltje heen gedaan. PERFECT! De autostoel (tweedehands) ziet er weer uit als nieuw en mijn kind verbrand niet langer zijn blote armen en benen. Hoe ideaal!  Zelfs als je een wat ouder stoeltje hebt en je wil hem een beetje oppimpen is de dooky seat cover echt top. Ook een tipje van mij is de zonnekap, vorig jaar zomer hadden we een klein babytje en kon ik echt niet zonder. En ook nu Melle wat groter is gebruik ik hem nog steeds. Naast de zonnebrand die we natuurlijk allemaal gebruiken is het super goede bescherming voor je kindje. Dooky baby bescherming houdt ook schadelijke UV straling uit je kinderwagen. Je baby is beschermt met een factor van UPF50+! Yes!

Dus is jouw vriendin/zus/collega in de zomer uitgerekend? Of wil je jouw tweedehands autostoeltje even een nieuwe look geven? Met een dooky maak je elke mama blij! Wij mogen er eentje weggeven! Reageer onder deze blogpost waarom jij dit wil winnen, volgende week woensdag maken we de winnaar bekend!

Liefs, Sanne

Volg:

8 Reacties

 1. Melanie
  1 augustus 2018 / 14:40

  Ik zou heel graan een dooky willen winnen.
  Onze airco in de auto kan niet meer gemaakt worden dus bij ons in de auto kan het ook behoorlijk warm (zeg maar gerust) heet worden.
  Voor onze dochter zou het dan heerlijk zijn om in een wat koeler stoeltje te zitten. Ipv een mini sauna

 2. Anouk
  1 augustus 2018 / 14:58

  Oooo wat zou ik deze graag winnen! Ik heb hier een klein zweetmeisje die het zooo warm heeft met deze temperaturen! Ik gebruik nu een oude hoes van grote zus en die gaat zeker 2 keer per week in de.was! Dus een leuke van Dooky is zeker welkom!!! We gebruikten al de hoes om de Maxi-Cosi en de zonnedoek op de kinderwagen! Liefs Anouk en zweetbeestje Emma!

 3. Joella
  1 augustus 2018 / 15:49

  Leuk! Ik doe graag mee voor ons zoontje, wij hebben een zwarte autostoel van een kennis gehad. Topding maar met hoes is ie natuurlijk veel mooier! Ook lijkt het me ideaal dat je deze hoes er gewoon snel uit kan pakken en wassen met dit warme plakweer. Duimennnnn

 4. Lydia
  1 augustus 2018 / 16:06

  Oooh die wil ik heeeeel graag winnen!
  Ik kan nu eindelijk wandelen met mijn kindje wat verborgen reflux heeft… maar door de hitte lukt dit vaak niet.
  Ook word hij veel wakker door alle prikkels, omdat hij zo gespannen is.
  Dit zou ideaal zijn om hem af te zonderen en dan kan ik tóch eindelijk wan het wandelen gaan genieten.
  en we moeten ook nog op vakantie!
  Zou echt tóp zijn als ik deze won!

  • Natalie Vijfhuizen
   8 augustus 2018 / 11:19

   Gefeliciteerd Lydia! Jij hebt gewonnen 🙂 We nemen zsm contact met je op! Liefs, Natalie

 5. Femke Buningh
  1 augustus 2018 / 17:49

  Wow wat een toffe winactie! Aanstaande maandag uitgerekend en met de warmte is dit natuurlijk de uitkomst voor de komende tijd!
  Arm meisje met die hittegolven telkens.. liefs Femke

 6. Mamavansaar
  1 augustus 2018 / 20:30

  Lijkt me ideaal zo’n Dooky. Wist helemaal niet dat ze ze ook hadden voor de autostoel . Voor de maxi cosi en kinderwagen hebben we wel een Dooky . Het ziet er super leuk uit, (het zou onze autostoel veel leuker maken dan hij nu is) , en het heeft ook nog eens een nuttige functie . Ik doe graag mee met de winactie !

 7. Marlissa
  7 augustus 2018 / 21:05

  Een dooky kende ik nog niet! Maar deze is zeker welkom.. gezien deze over een aantal nuttige functies beschikt en ik in verwachting ben van een tweeling is deze dooky perfect. Hoef ik er zelf nog maar 1 extra bij aan te schaffen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.