Spring vibes – XXL shoplog

Waaaaah het is maart! Al een week, maar goed, het is Maart. De lente komt eraan, de vrieskou heeft ons land (voorlopig) weer even verlaten en ik kan niet wachten tot de lente écht gaat beginnen. Ik word vrolijk van de lammetjes in de wei, fluitende vogeltjes wanneer ik wakker word en het zonnetje dat naar binnen schijnt. Ik kan niet wachten om de deuren weer open te doen, bloemen te zien bloeien en weer zonder 40 lagen kleding naar buiten te kunnen. Jup, ik ben een echt lente mens. 

Toen het nog wel vroor, maar de zon wél scheen ging ik samen met mijn vriendinnetje Lizet en haar dochter Zoë aan de slag voor de voorjaarscollectie van Ziengs. Leuke sneakers, laarsjes en kinderschoentjes, ik word er hebberig van en deel vandaag mijn favoriete op de blog! Ik zet er gelijk een shoplink voor je bij (sorry not sorry) zodat je de schoenen direct kunt shoppen, en ik verklap alvast dat er een heleboel modellen nu in de sale zijn!

WITTE SNEAKERS LOLA SHOP JE HIER  

WITTE SNEAKERS NATALIE SHOP JE HIER

LAARSJES SHOP JE HIER

WITTE SNEAKERS SHOP JE HIER

WITTE ALSTARS SHOP JE HIER

BEIGE SNEAKERS SHOP JE HIER

Welke zijn jouw favoriet? Ik ben benieuwd!

Hier vind je de schoenen die Lizet uit koos voor haar en Zoë!

Liefs, Natalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties

  1. Lisanne
    7 maart 2018

    Wat zie je er fantastisch uit! Ik heb die witte puma’s voor mezelf en me dochter geshopt door jou haha vind ze zooo leuk en zitten lekker!

  2. Mariska
    7 maart 2018

    Oeeeeh ik vind die witte sneakers met dat hartje echt mega leuk! denk dat ik die mezelf cadeau ga geven voor t voorjaar.