Style the belly #1

Nu ik zwanger ben en mijn buik steeds harder begint te groeien, merk ik dat ik toch écht moet overstappen op zwangerschapsmode. Dit is iets wat ik tijdens mijn vorige zwangerschap zo lang mogelijk probeerde uit te stellen want ik vond het maar niks al die ”moeke broeken” en buikbanden..

Ik ga er deze keer niet aan ontkomen want #BabyApril groeit als kool. Toen ik opzoek ging naar wat nieuwe outfitjes werd ik positief verrast door het aanbod en mijn vooroordelen kon ik over boord gooien want wat hebben ze mooie dingen voor de hippe preggers onder ons! Het lijkt me leuk om jullie de komende 20 weken te laten zien hoe je je buikje mooi kan stijlen, wat vind jij?!

Deze keer houden we het simpel, ik had maar één item nodig om een mooie look te creëren. Soms houd ik niet van te veel ”poespas” rondom mijn outfit dus dit jurkje van SuperMom past perfect bij mij. Het is een velvet blauw jurkje met een zwart met zilveren kraag. Super leuk met een paar high heels als je naar een feestje gaat, of voor een doordeweekse dag met een paar stoere boots eronder! Ik draag hem hier met een velvet panty van de Hema en mijn dr. Martens!

Style the belly – Look #1

Shop het jurkje hier: KLIK

Shop de velvet panty hier: KLIK

Shop de dr Martens hier: KLIK

Shop tips

Mijn tip: koop niet te veel zwangerschapsbroeken, twee basic kleuren zijn handig om in je kast te hebben maar je hebt hier niet veel meer aan ná je zwangerschap. Er zijn super veel alternatieven zoals flared broeken en leggings die je tijdens én na je zwangerschap kunt dragen. De flared leggings van Stieglitz  zijn echt top, geloof me, je wilt niets anders meer! Ook kun je voor de winter fijne gebreide jurkjes dragen met een dikke panty eronder en stoere boots, leuke jurkjes zag ik voor bij komen bij esprit.

Yay or nay, meer ”style the belly” outfitjes? Let me know!

Liefs, Natalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 reacties

 1. Marloes
  13 november 2017

  Super leuk jurkje!!! staat je prachtig

  • Natalie Vijfhuizen
   13 november 2017

   Dankjewel! X

 2. Evelenien M
  13 november 2017

  Prachtig! ik wil meer zien jaaaa super leuk! ik ben ook zwanger en ga dit jurkje bestellen voor de feestdagen

  • Natalie Vijfhuizen
   13 november 2017

   Jaaaa super leuk voor de feestdagen! 🙂

 3. Marieke
  13 november 2017

  Jaaaaa natalie lijkt me leuk om te zien ik vind je qua stijl heel inspirerend en het is moeilijk om er mooi uit te blijven zien wanneer alles groeit haha ben super benieuwd!!!

  • Natalie Vijfhuizen
   13 november 2017

   Super lief dankjewel! X

 4. Anneroos
  13 november 2017

  Super leuk!! Staat je prachtig 😉 ben heel erg benieuwd naar meer outfit inspiratie

  • Natalie Vijfhuizen
   13 november 2017

   Dankjewel! X

 5. Cindy
  13 november 2017

  Jaaaa meer! ik heb er namelijk de ballen verstand van en volgens mij jij wel

  • Natalie Vijfhuizen
   13 november 2017

   Haha lief! Dankjewel X

 6. Sanne
  13 november 2017

  Yay! Beetje inspiratie op doen voor mijn volgende zwangerschap

  • Natalie Vijfhuizen
   13 november 2017

   Aaah super leuk Sanne!

 7. 13 november 2017

  WAUW! Staat heel mooi; goed voorbeeld van de goede kleur en model bij de juiste persoon!