Style the belly #2

Yes! Weer een nieuwe ”Style the belly” op maandag! Vorige week heb ik zoveel leuke reacties mogen ontvangen, bedankt hiervoor! Deze week laat ik een lookje zien die ik onwijs veel draag maar waar mijn belly niet persee heel erg opvalt. Comfy en stoer!

Op dit moment wil ik wonen in comfy broeken waarbij mijn buik helemaal vrij is. Het liefst trek ik dus een legging aan, de flared broeken van Stieglitz zijn voor deze lange darm écht een uitkomst. Ze zijn perfect qua lengte en zitten enorm fijn. Ga je een avondje uit? Dan trek je een mooie blouse aan en een paar hakken eronder. Doordeweekse dag? Een fijne top of trui met leuke loafers of laarsjes en je bent ready to go!

Style the belly – Look #2

Shop het shirtje hier: KLIK

Shop de broek hier: KLIK

Shop de loafers hier: KLIK

Shop tips

Schaf een paar mooie en goede leggings aan. Deze kun je fijn dragen met een oversized trui en laarsjes of sneakers. Vooral de laatste weken van je zwangerschap is dit heel fijn want dan zit vaak niets meer lekker. Ik merk nu al dat ik het liefst comfortabele kleding draag omdat ik anders last van mijn buik krijg. Goede leggings shop ik (voor weinig) bij mamalicious of asos!

Wat was jouw favoriete kledingstuk tijdens je zwangerschap?

Liefs, Natalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 reacties

 1. Rosanne
  20 november 2017

  Jeetje wat ben je toch een inspiratie bron, zo zag ik er echt niet uit hoor toen ik zwanger was hihi. you look good!!

 2. 20 november 2017

  Super leuke outfit! Die flared legging overweeg ik ook, al weet ik niet of ik het wel aandurf 😉 Ben trouwens net zo lang zwanger als jij! Liefs.

 3. 20 november 2017

  Superleuke outfit! Ook maar eens zo’n broek proberen, ben echt opzoek naar iets wat top zit en ook nog hip is 😉