Style the belly #3

Yes! Weer een nieuwe ”Style the belly” op maandag! Deze week laat ik een lookje zien die geschikt is voor de kerstdagen en mega lekker zit! 

Die buik van mij is ondertussen behoorlijk aanwezig. Ons mannetje groeit als kool en ik dus ook. Spijkerbroeken vind ik allang niet meer lekker zitten, ook de zwangerschapsvariant sla ik liever over. Leggings, daar leef ik tegenwoordig in. En om ervoor te zorgen dat we geen ”tokkie” look krijgen zoek ik natuurlijk wel de mooie variant uit. Deze legging is echt favoriet, hij ziet er leuk uit en zit heerlijk. Geloof me, als je deze hebt wil je niet anders meer! Nu combineer ik hem met een mooie top zodat je een prachtige en comfortabele kerstoutfit hebt!

Shop het shirtje hier: KLIK

Shop de legging hier: KLIK

Shop de boots hier: KLIK

Shop tip

Ga altijd voor comfortabel maar stijlvol. Wanneer je een legging uit de kast trekt is dat natuurlijk geen probleem, maar zorg wel dat je een jurkje of trui aantrekt die net over je billen valt. In de winkels hangen op dit moment ook mooie pantalons met elastieken banden, deze kun je makkelijk dragen onder je buik én weer dragen na je zwangerschap, WINWIN!

Wat vinden jullie van deze look?

Liefs, Natalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties

  1. Melanie
    18 december 2017

    super mooi jammer dat het is uitverkocht..

  2. Natalie
    18 december 2017

    Je bedoelt een trui die net wel over de billen valt toch? Of ben ik nou suf aan het zijn ☺️