Style the belly #4

Deze ”style the belly” is nét iets anders dan je gewend bent, ik laat jullie twee outfits zien die ik op dit moment het allerliefst draag. Inmiddels ben ik 29, bijna 30 (!) weken zwanger. Comfi kleding draag ik op dit moment het liefst, vooral géén spijkerbroeken maar wel leggings met dikke truien of jurkjes met een zwangerschapslegging/panty eronder. Ik laat jullie vandaag mijn favoriete van dit moment zien!

De trui die ik hier draag heb ik in 3 kleuren en zit super fijn en warm, je shopt ‘m hier en met de code NATALIEV20 krijg je 20% korting op je bestelling! De legging die ik hier draag is overal uitverkocht, maar deze lijkt erop en is eigenlijk nóg mooier, je shopt ‘m hier! Deze mooie, lange panter jas shop je hier!

Deze jurk vind ik zooo mooi! Hij is stretchy en zit heerlijk comfortabel. Wanneer ik zwanger ben vind ik het super mooi om nauwsluitende jurkjes te dragen, dit groene jurkje shop je hier. Ik draag hem met een legging of panty, persoonlijk vind ik die van prénatal nu het allerfijnst. Ik neem hem dan in een maatje L/XL, dan is ie lekker lang! Je shopt hem hier.

Alle items van NA-KD fashion shop je met 20% korting wanner je de code NATALIEV20 gebruikt.

 Wat droegen jullie de laatste weken van je zwangerschap veel? Ik ben benieuwd!

Liefs, Natalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Één reactie

  1. Michelle
    22 januari 2018

    Wat zit je haar mooi! En same here hoor want ik draag ook alleen maar leggings met truien hahaha